Konu: DM  (Okunma sayısı 298 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2023 10:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dixion_Wells @Sucukluyumurta34 Rashed_Garner @yaGız Darell_Wilson @xqsxmih Richard_Wells @arda5555

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Idlewood hooduna gitmiştim tanışmak amaçlı, arkadaşlar arabaya aldılar konuşurken. Birden maskeli arkadaşlar takip etmeye başladılar, araçtan indim her hangi bir şey yapmadan durdum ama arkadaşlar ona rağmen ateş açtılar. Zaten üstüne ss'de gördüğünüz gibi rapor bile atıyorum, ama bakılana kadar düşmüş oluyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Aldığım ssleri görünce bunları gördüm, şikayeti açmak aklıma geldi ve şimdi açıyorum.

#1 - 20.05.2023 11:32
Kardeşim sen şikayet açmak için falanmı yaratıldın? Ne bu kin. DM falan göremiyorum savaşta olduğumuz  birliğe sıkıyoruz, dersen ki ben onlardan değilim bana niye sıktın; bize ateş açanlar arasında sende vardın. Dahada ekleme yapıp sırf forum sayfası atlasında yetkili bakıp jail atsın diyede uğraşma, admin kadrosuda hangi birlikten olduğuna bakabilir, @Stromae şikayeti sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#2 - 20.05.2023 11:42
Merhaba dostum, bu olaydan sonra zaten sizinle savaşmaya giriyoruz. Kendiniz en başta bana ateş açtığınız için. Eğer ki tarihlere bakarsan anlayabilirsin. Savunmam bu ise sonuçlanabilir.

#3 - 20.05.2023 12:42
Merhaba dostum, bu olaydan sonra zaten sizinle savaşmaya giriyoruz. Kendiniz en başta bana ateş açtığınız için. Eğer ki tarihlere bakarsan anlayabilirsin. Savunmam bu ise sonuçlanabilir.
Ne anlatıyorsun kanka :D Tarihe bakın cartı curt, sana diyorum ki savaştayız sen savaşın ortasına atlayıp sıkıyorsun sonra düşüncede şikayet açıyorsun. Cidden yazık sana, @Stromae sonuçlanabilir.

#4 - 20.05.2023 13:45
Kanka sen adamların aracındasın aktif bir çatışma ortasında oluyorsun, sen neyden bahsediyorsun bu açtığın şikayet ise çok komik bir durum
İdelwood ile savaştayız ve adamların aracının içindesin orada aktif çatışma var ben senin nereden bileyim 96 sokakğından olduğunu aracın içindesin sonuçta kim var kim yok o aracı vurmak zorundayım ben. Dediğim gibi saçma sapan şikayetler açıyorsun kinlik yapma bu oyun dostum :D
Neyse savunmam bu şekildedir.

#5 - 20.05.2023 13:47
tamam bro şikayet boş şikayetse yaptın savunmanı bitti, admin eğer seni haklı bulursa atmaz jail. Sizinle ne alıp veremediğim var ki size kinli olacağım? Burada oyun oynayıp zaman geçiriyoruz, her şeyi kine vurmuşsunuz bir şey demek istemiyorum.

#6 - 20.05.2023 15:08
Kişiler ile savaştayız. FM ekibi de bunu biliyor, yönetim kandırmaktan en ağır cezayı almasını arz ediyorum, arkadaşlarımın ve benim foruma girdiğim de Forza_G tarafından boş mention almak istemiyorum artık. Dostum biraz kendine zaman ayır, bizim ile çok uğraşma. Kendin günde 5 RK yapıp forum babalığı yapıyorsun, şimdi de savaştayız ve seni babalar gibi düşürmüşüz, ne diye şikayet açıyorsun acaba?

#7 - 20.05.2023 15:20
Yönetim kandırma mı? Kanka attığım sslere bak bi, beni ne zaman vurmuşsunuz. Ve sebebi ne? İlk vurduğun zaman o zaman. Eğer ki ben size karşı bu ssten önce falan sıkmışsam söyle.

#8 - 20.05.2023 15:24
Ne anlatıyorsun kanka :D Tarihe bakın cartı curt, sana diyorum ki savaştayız sen savaşın ortasına atlayıp sıkıyorsun sonra düşüncede şikayet açıyorsun. Cidden yazık sana, @Stromae sonuçlanabilir.
Eğer orada sıksaydım elimde silah gözükürdü, araçtan indim boş boş durdum geldiniz durduk yere sıktınız. Elimde silah yok savaşın ortasına atladın diyorsun? Ne bu yalanın

#9 - 20.05.2023 15:55
Kişiler ile savaştayız. FM ekibi de bunu biliyor, yönetim kandırmaktan en ağır cezayı almasını arz ediyorum, arkadaşlarımın ve benim foruma girdiğim de Forza_G tarafından boş mention almak istemiyorum artık. Dostum biraz kendine zaman ayır, bizim ile çok uğraşma. Kendin günde 5 RK yapıp forum babalığı yapıyorsun, şimdi de savaştayız ve seni babalar gibi düşürmüşüz, ne diye şikayet açıyorsun acaba?
Aynı şekilde bende Yönetimi kandırmaktan ceza almasını arz ediyorum.