Merhabalar öncelikle, iyi forumlar. Rolde gördüğünüz gibi arkadaş araçla bana gelip çarpıyor arkadaşımın önünde beklerken. Sonrasında ise role uyum sağlamak adına rol zevki alması adına bisikletten düşmüşüm gibi rol yapıyorum, arkadaş araçtan agresif çıkışıp küfürler ederek iniyor. IC olarak mantıken çarpan taraf üzerine agresif çıkışan taraf bu arkadaş. Belli ki, geçmişten gelen bir kuyruk acısı var, herkesin açığını arayıp /b kanalından videodayım diyerek aklınca göz gdağı veriyor, sonrasında PM üzerinden şikayet açacağım tarzında ağlaması komik. Olayda bir ihlal olduğunu görmüyorum, IC arkadaşım olan Tyrese orada arkadaşı yanında. Mantıken sokağında bir kıza çarpıp sonra dövmen aşırı komik. Tyrese karakteri ve arkadaşlarının yanında hem çarpıp dövdüğün için onlarda sana saldırdı. Gayet mantıklı, burada Fear-RP yapması gereken taraf sen oluyorsun güzel kardeşim

, Devamına gelirsek dövüldükten sonra kalkıp "Bu sikiklerle uğraşamam diyorsun" Ne kadar iyi Fear-RP ihlaline uyuyorsun güzel kardeşim. Üzerine benim sistemsel yaralıya düşmediğim ortada normal şartlarda yaralı rolü bile yapmamam gerekirken, gerçekçiliği ön plana atarak role uyum sağlıyorum. Üstüne ek olarak şu nu göz önünde bulundurmanızı istiyorum, gerçekçi bakarsak bu arkadaşın birine çarpıp küfürler etmesi ne kadar doğru? Üzerine bir de araçtan inip saldırıyor çarptığı kişiye. Gerçekte bakarsan, o kişinin bir yeri kırılsa dahi sana dava açma hakkı var bunu geçtim diyelim, orada o çarptığın kişi ölse hapisi boylayacaksın. Burada senin saçma rollerin var. Her rolde açık arayıp, forum üzerinde ağlamak çözüm değil bana kalırsa arkadaşın bir rol desteği alması gerekiyor.