Konu: Toplu Şikayet  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2023 14:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maeve_Fitzgerald - @ALPHA Tyrese_Watts - @Countless LaDarrell_Huerta - @Kush the hunter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NOOB DM, FEAR-RP, RETARTED-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maeve ters şeritten gelip aracıma çarpıp yere düşüyor, FEAR-RP yapması gerekirken küfürler ediyor ve haklı olarak dövüyorum. Kendini Hulk sanıyor olmalı ki, bir şey olmamış gibi ayağa kalkıp hareket ediyor. Olayla alakası olmadığı halde diğer kişilerde bana saldırıp düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/jyoh5i

Ek açıklamalar(varsa): Uyarılıp geçilmezse sevinirim, uyarıldıkça daha da yaparlar.

#1 - 04.05.2023 14:10
Olayla alakası olmadığı halde demişsin fakat, sokağımda taşkınlık çıkarıyorsun diye uyardım. Hala gelip saldırıyorsun, bende sokağımda taşkınlık çıkarana karşılık veriyorum. Rolün sonrasonda /b bölüyorsun ve yaralı kuralına uymadan kalkıp gidiyorsun. Ha bide su içiyorsun. Çok mantıklı bir şikayet olmuş gerçekten. :P

#2 - 04.05.2023 14:11
Fear rp'lik bir durum zaten yok, LaDarrell karakteri ile ıc arkadaşım. Aynı sokaktayız, Maeve karakteri ilede pub ve barlardan arkadaşız.

#3 - 04.05.2023 14:23
emote atma diyip attığın emote :D

.

#4 - 04.05.2023 14:30
Merhabalar öncelikle, iyi forumlar. Rolde gördüğünüz gibi arkadaş araçla bana gelip çarpıyor arkadaşımın önünde beklerken. Sonrasında ise role uyum sağlamak adına rol zevki alması adına bisikletten düşmüşüm gibi rol yapıyorum, arkadaş araçtan agresif çıkışıp küfürler ederek iniyor. IC olarak mantıken çarpan taraf üzerine agresif çıkışan taraf bu arkadaş. Belli ki, geçmişten gelen bir kuyruk acısı var, herkesin açığını arayıp /b kanalından videodayım diyerek aklınca göz gdağı veriyor, sonrasında PM üzerinden şikayet açacağım tarzında ağlaması komik. Olayda bir ihlal olduğunu görmüyorum, IC arkadaşım olan Tyrese orada arkadaşı yanında. Mantıken sokağında bir kıza çarpıp sonra dövmen aşırı komik. Tyrese karakteri ve arkadaşlarının yanında hem çarpıp dövdüğün için onlarda sana saldırdı. Gayet mantıklı, burada Fear-RP yapması gereken taraf sen oluyorsun güzel kardeşim  O:-), Devamına gelirsek dövüldükten sonra kalkıp "Bu sikiklerle uğraşamam diyorsun" Ne kadar iyi Fear-RP ihlaline uyuyorsun güzel kardeşim. Üzerine benim sistemsel yaralıya düşmediğim ortada normal şartlarda yaralı rolü bile yapmamam gerekirken, gerçekçiliği ön plana atarak role uyum sağlıyorum. Üstüne ek olarak şu nu göz önünde bulundurmanızı istiyorum, gerçekçi bakarsak bu arkadaşın birine çarpıp küfürler etmesi ne kadar doğru? Üzerine bir de araçtan inip saldırıyor çarptığı kişiye. Gerçekte bakarsan, o kişinin bir yeri kırılsa dahi sana dava açma hakkı var bunu geçtim diyelim, orada o çarptığın kişi ölse hapisi boylayacaksın. Burada senin saçma rollerin var. Her rolde açık arayıp, forum üzerinde ağlamak çözüm değil bana kalırsa arkadaşın bir rol desteği alması gerekiyor.

#5 - 04.05.2023 14:32
Alakasız yorumlara oyun içi ceza, alpha'ya üslubundan gerekli cezayı rica ediyorum.

#6 - 04.05.2023 14:58
Selamlar.. "Maeve ters şeritten gelip aracıma çarpıp yere düşüyor, FEAR-RP yapması gerekirken küfürler ediyor ve haklı olarak dövüyorum. Kendini Hulk sanıyor olmalı ki, bir şey olmamış gibi ayağa kalkıp hareket ediyor. Olayla alakası olmadığı halde diğer kişilerde bana saldırıp düşürüyor." Birinci olarak kimse sana FEAR RP yapmak zorunda değil Idlewood tarafında bir kıza çarpıyorsun, şuana denk her şey güzel ilerlerken biz sana orada sokağımızda taşkınlık çıkartma diyoruz, bizi umursamadan Idlewood sokağında bir kadını dövmeye çalışıyorsun, ayırmaya geldiğimizde Ben de emot atarak seni yere düşürüyorum, rolde win alamayınca şikayete başvurabilirsin bu senin kararın. Böyle yaparak sadece kendini kandırırsın, bu sadece bir oyun. PM'den yazdığın şeyler için ek olarak bir şikayet oluşturulacak. İyi günler dilerim.  :)
Spoiler: GösterGizle

#7 - 05.05.2023 08:18
Arkadaş banlandı, rolde win alamayınca saçma sapan yollara başvurmayın. OOC / IC şekilde, herkese iyi günler. Kapanabilir.

#8 - 06.05.2023 00:17
Savunma yeterli görüldü.