Merhaba, iyi forumlar Ooc durumumdan dolayı çok aktif olamıyordum. Birlik içerisinden İc ve Ooc olarak çok samimi olmadığım bu kişiye karşı şikayet açılmış. Öncelikle o akşam trucker yaparken sıkılmamak adına açtığımız kanalda bende bulunuyordum. Buna ithafen o akşam seste Jayden ve Chloe karakterlerini canlandıran kişiler arasında ufak bir şakalaşma geçti ve jayden'in evi soyulmuştu. Bunun üzerine Chloe şakayı kaldıramayıp karakter screen'ini chate atıp soygun hakkının hazır olduğunu ispatladı. Bundan sonra jayden gördükten sonra sildi ki bende o sırada seste olduğundan ötürü bende baktım ve resimde herhangi bir olağan dışı bir hile tarzı belirtile bulunmuyordu. İnanın öyle birşey görseydim zaten kendim ona şahsen şikayetimi açardım sonuçta yakalansa birşey olsa benim üst yetkili olduğum bir birliğede zarar verecek. Fakat burada bir suçu yok belli olduğu üzere screen'de kopyala yapıştır karıştırma seçenekleri 1 yapılmış ve hafif kontur basılarak orjinal hale getirilmiş. Şikayet sayfalarını incelediğim de bu bakılan tarafta hoodu bulunan bir arkadaşın da bu konuda yorum olmuş ona da dayanarak bu arkadaşın suçsuz yere yaptırım uygulanmasını gerçekten istemem. Rollerini ve rol paslarını gayet beğeniyorum birliğimde görmek isteyeceğim bir Conseiller örneği diyebilirim. Açıkcası şahit olarak yorumlarımı belirttim. Gerisi sizlerin kararına kalmış.