Konu: espp  (Okunma sayısı 791 defa)

#10 - 06.05.2023 13:11
Aşağıda hoodumuz var dediğin star caddesi, esp'nin mesafesi oraya kadar yetişmez zaten.  Boş savunmlara gerek yok, Lethal gibi şaklabanlıklar yapmanızada gerek yok. İyi forumlar.

#11 - 06.05.2023 13:15
Malvarlık aktarımı kontrol edilsin.

#12 - 06.05.2023 17:22
Kimi tehtid ediyorsun bro? Tek ve öz hesabım, istediğin kadar ticket atabilirsin. :D :D :D

#13 - 06.05.2023 17:58
Merhaba, iyi forumlar Ooc durumumdan dolayı çok aktif olamıyordum. Birlik içerisinden İc ve Ooc olarak çok samimi olmadığım bu kişiye karşı şikayet açılmış. Öncelikle o akşam trucker yaparken sıkılmamak adına açtığımız kanalda bende bulunuyordum. Buna ithafen o akşam seste Jayden ve Chloe karakterlerini canlandıran kişiler arasında ufak bir şakalaşma geçti ve jayden'in evi soyulmuştu. Bunun üzerine Chloe şakayı kaldıramayıp karakter screen'ini chate atıp soygun hakkının hazır olduğunu ispatladı. Bundan sonra jayden gördükten sonra sildi ki bende o sırada seste olduğundan ötürü bende baktım ve resimde herhangi bir olağan dışı bir hile tarzı belirtile bulunmuyordu. İnanın öyle birşey görseydim zaten kendim ona şahsen şikayetimi açardım sonuçta yakalansa birşey olsa benim üst yetkili olduğum bir birliğede zarar verecek. Fakat burada bir suçu yok belli olduğu üzere screen'de kopyala yapıştır karıştırma seçenekleri 1 yapılmış ve hafif kontur basılarak orjinal hale getirilmiş. Şikayet sayfalarını incelediğim de bu bakılan tarafta hoodu bulunan bir arkadaşın da bu konuda yorum olmuş ona da dayanarak bu arkadaşın suçsuz yere yaptırım uygulanmasını gerçekten istemem. Rollerini ve rol paslarını gayet beğeniyorum birliğimde görmek isteyeceğim bir Conseiller örneği diyebilirim. Açıkcası şahit olarak yorumlarımı belirttim. Gerisi sizlerin kararına kalmış.

#14 - 06.05.2023 18:23
Destekli sütyen gibi destek almışsın ama boş çabalar, hile kullanıyorsun bari adam akıllı itiraf et. Hayatımdan bir kere konuşmadığım adama shop yapacak kadar işsiz değilim. Arkadaş ban yememk için deliye vurdu. ::)

#15 - 06.05.2023 18:23
Duygu sömürüsü yapmaya gerek yok  :'(

#16 - 06.05.2023 21:20
Sana çok güzel bir video ile geleceğim, bekle.

#17 - 06.05.2023 22:23
konuyla alakam yok, beni bilen bilir kimseyle bir husumetim yok fakat parts adlı arkadaş amatörce bir photoshop yapmış, zaten yetkililer iki ssi incelediğinde anlayacaktır  :D

#18 - 06.05.2023 22:34
guxway kardeşime laf gelmiş, asılsız haberlere inanmayın. o jailler edittir.

#19 - 06.05.2023 22:38
Allah için iki saattir forumu inceleyen birkaç hesap gördüm hepsinin hesabı banlı ve ceza geçmişi bundan farklı değil. Sürekli farklı banlı hesaplardan şikayetim inceleniyor. Toplu bir arkadaş grubu tahminimce. Bir insan ban yedikten sonra ve karakteri yokken neden foruma girip hile şikayetlerini inceler mantıklı bir cevap arıyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1094013370946039879/1104124828019081256/image.png

Yeniden söylüyorum hocam bu bir komplo'dur. Bana karşı kurulan bir oyundur. Emeklerimin sahte ve trol bir şikayet üzerine gitmesini istemiyorum
bro kimsin bilmiyorum, ban affını beklerken canım sıkılıp inceliyorum. Seni emin ol Vice'da kimse önemsemiyor, komplo kuracak kadar en azından. Profiline girdim ve isim arattım, seni bu yüzden kullandım. Emin ol başkaları da bu yüzden kullanmıştır. Son ziyaretçilere bakıp kendini önemli birisi sanma. Bir halt yemişsin, arkasında dur. Ceza kayıtlarımı atıp kendini masummuş gibi gösterme. Esp yasak olduğunu bilmiyorum diye bir şey mi var? Köyde duran tavuklarına söylesen inanırlar, emin ol. Adam akıllı şikayetine savunmanı yap bitir. Sana oynadığım oyun da yok. Tekrar söylüyorum, karakter ismi aratmak için seni (kullandım).