Birlik yönetimiyle konuştuk ve birliği kapattılar, birliği yeniden kuruyoruz. Dün akşam tanıtımı yolladık, last dance'ı yapan biz değiliz ave. brims yönetimi. Bunu da bize sormadan yaptılar zaten. Sunucuyu bıraktılar. Yeniden kurduğumuz birlikte sizlerle dost olup güzel roller çevirmeyi planlıyorduk fakat yaptığınız cidden hoş değil çünkü sokağı taradığınızda hiçbirimiz birlikte değildik çoktan çıkmıştık. Hile konusuna gelecek olursam; sunucuda sık sık hit yememe bug'u yaşanıyor. Bununla alakalı çok fazla şikayet açılıyor. Temel mantık şu, god açtığında hit gözüküyor fakat can azalmıyor. Örnek: hp:100 -14 oluyor fakat tekrar hit attığınızda can yine 100 gözüküyor. Bu god'dur. Fakat vurduğunuzda nametag'in üzerinde hit gözükmüyorsa server taraflı olarak hit bana gelmemiş sayılır.
Olayı özetliyorum, oyuna girdim interiorlar gözükmüyordu ve sokakta kimse yoktu ben de lag test babında chate nokta attım, videoda gözüküyor. Nokta benim chatimde gözükmeyince relog attım yine gözükmedi, /vwduzelt yapınca düzeldi. Videonun devamını paylaşırsanız noktayı attıktan sonra quit attığım gözükür.

Relog attığım kısım, interriorlar gözükmüyor.

/vwduzelt yapınca her şey normale dönüyor.

Hile kullanacak birisi değilim, birliğimdeki kişiler sunucuyu bıraktığı ve birliğini kapattığı için dm atmış olabilir bunun sorumlusu ben ve ekibim değildir, ciddi anlamda yeni kurduğumuz birlikte sizinle roller yapmak istiyorduk fakat birlikten ayrılmış olmamıza rağmen bize DM atmanız hiç hoş olmadı, iyi forumlar.