Konu: Keon Carter - God Mode  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2023 16:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keon_Carter @t2rker
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Demachi oluşum üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin bölgesine baskın atıyoruz ve arkadaş kaç hit yemesine rağmen canı gitmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.05.2023 17:05
Türker kardeş modpackte yanlışlık olmuş g1 yüklemişsin galiba, şahitliğimi onaylıyorum. ???

#2 - 02.05.2023 17:06
gördüğüm en ilginç olay o sırada ben sizi görmüyordum ve bana silah sıkılmıyordu chate bişeyler yazmayı denemiştim yazmıyordu lag olduğunu düşünüp relog atmıştım ve düzelmişti fark ettiyseniz videoda araca yaklaştığımda araç havaya zıplıyor bug oluyor bir şeylerin ters olduğu belli ayrıca benim silahım var sizin bana sıktığınızı görmüş olsaydım düşürürdüm sizi. Hit yememişim çünkü nametagimin üzerinde hit yediğim gözükmemiş dediğim gibi bug olmuş bir çok kişiye oluyor hit yememe bugu.

Benim merak ettiğim şey şu ki siz orda hoodu neden basıyorsunuz? Bu şikayetle görmüş oldum açıklama yapar mısın? Bildiğin dm atıyorsunuz

#3 - 02.05.2023 17:15
akşam detaylı savunma yazıcam hiç bir zaman hile kullanmadım bunuda benimle dm atan herkes iyi bilir iyi forumlar

#4 - 02.05.2023 17:18
gördüğüm en ilginç olay o sırada ben sizi görmüyordum ve bana silah sıkılmıyordu chate bişeyler yazmayı denemiştim yazmıyordu lag olduğunu düşünüp relog atmıştım ve düzelmişti fark ettiyseniz videoda araca yaklaştığımda araç havaya zıplıyor bug oluyor bir şeylerin ters olduğu belli ayrıca benim silahım var sizin bana sıktığınızı görmüş olsaydım düşürürdüm sizi. Hit yememişim çünkü nametagimin üzerinde hit yediğim gözükmemiş dediğim gibi bug olmuş bir çok kişiye oluyor hit yememe bugu.

Benim merak ettiğim şey şu ki siz orda hoodu neden basıyorsunuz? Bu şikayetle görmüş oldum açıklama yapar mısın? Bildiğin dm atıyorsunuz
Hile savunmana admin bakacaktır, normalde gidip şikayet açmanı önerirdim ama yine de açıklayacağım belki senin haberin yoktur. Birliğinizdeki üyeler bizim adamımızı vuruyor ve tanrı idlewood demeye başlıyorlar (2 kişi falan maskesiz yapıyor bunu) kişilerin idle birliğinde olduğunu anlayıp baskın atıyoruz.

#5 - 02.05.2023 17:21

Gel bakalım senin savunmanı çürütelim.

Video boyunca oyundan çıkışın gözükmüyor ve videoda bizim araçtan kaçıyorsun, sanırım godun açık kaldığını unuttun. Aracın yukarı zıplamasının nedeni ise karakterimin (Maske 35083) araçtan inmesi, anlık bug oluşuyor ve benim karakter aracın altında kalıyor kapı mesafesi diye yorumluyorum. Hit yemediğin nametagın üzerinde çıkmıyor doğru çünkü god kullanıyorsun. Size baskın atmamıza geleceksen last dance amacıyla birliği kapatıp hoodumuzu basıyorsunuz ve bizde karşılık olarak hızlıca sizin hoodunuzu basıyoruz.

Gerekli kanıtları yetkili isterse konu altına paslarız.

#6 - 02.05.2023 17:23
akşam detaylı savunma yazıcam hiç bir zaman hile kullanmadım bunuda benimle dm atan herkes iyi bilir iyi forumlar

Jarvis'in attığı ssler'de  Tanrı İdlewood diyorsunuz? Vurmamız normal değil mi Türker zaten bütün birliğin Dmden 1000dk jail yediler.

#7 - 02.05.2023 21:37
Birlik yönetimiyle konuştuk ve birliği kapattılar, birliği yeniden kuruyoruz. Dün akşam tanıtımı yolladık, last dance'ı yapan biz değiliz ave. brims yönetimi. Bunu da bize sormadan yaptılar zaten. Sunucuyu bıraktılar. Yeniden kurduğumuz birlikte sizlerle dost olup güzel roller çevirmeyi planlıyorduk fakat yaptığınız cidden hoş değil çünkü sokağı taradığınızda hiçbirimiz birlikte değildik çoktan çıkmıştık. Hile konusuna gelecek olursam; sunucuda sık sık hit yememe bug'u yaşanıyor. Bununla alakalı çok fazla şikayet açılıyor. Temel mantık şu, god açtığında hit gözüküyor fakat can azalmıyor. Örnek: hp:100 -14 oluyor fakat tekrar hit attığınızda can yine 100 gözüküyor. Bu god'dur. Fakat vurduğunuzda nametag'in üzerinde hit gözükmüyorsa server taraflı olarak hit bana gelmemiş sayılır.

Olayı özetliyorum, oyuna girdim interiorlar gözükmüyordu ve sokakta kimse yoktu ben de lag test babında chate nokta attım, videoda gözüküyor. Nokta benim chatimde gözükmeyince relog attım yine gözükmedi, /vwduzelt yapınca düzeldi. Videonun devamını paylaşırsanız noktayı attıktan sonra quit attığım gözükür.

Relog attığım kısım, interriorlar gözükmüyor.

/vwduzelt yapınca her şey normale dönüyor.

Hile kullanacak birisi değilim, birliğimdeki kişiler sunucuyu bıraktığı ve birliğini kapattığı için dm atmış olabilir bunun sorumlusu ben ve ekibim değildir, ciddi anlamda yeni kurduğumuz birlikte sizinle roller yapmak istiyorduk fakat birlikten ayrılmış olmamıza rağmen bize DM atmanız hiç hoş olmadı, iyi forumlar.

#8 - 03.05.2023 18:21
Birlik yönetimiyle konuştuk ve birliği kapattılar, birliği yeniden kuruyoruz. Dün akşam tanıtımı yolladık, last dance'ı yapan biz değiliz ave. brims yönetimi. Bunu da bize sormadan yaptılar zaten. Sunucuyu bıraktılar. Yeniden kurduğumuz birlikte sizlerle dost olup güzel roller çevirmeyi planlıyorduk fakat yaptığınız cidden hoş değil çünkü sokağı taradığınızda hiçbirimiz birlikte değildik çoktan çıkmıştık. Hile konusuna gelecek olursam; sunucuda sık sık hit yememe bug'u yaşanıyor. Bununla alakalı çok fazla şikayet açılıyor. Temel mantık şu, god açtığında hit gözüküyor fakat can azalmıyor. Örnek: hp:100 -14 oluyor fakat tekrar hit attığınızda can yine 100 gözüküyor. Bu god'dur. Fakat vurduğunuzda nametag'in üzerinde hit gözükmüyorsa server taraflı olarak hit bana gelmemiş sayılır.

Olayı özetliyorum, oyuna girdim interiorlar gözükmüyordu ve sokakta kimse yoktu ben de lag test babında chate nokta attım, videoda gözüküyor. Nokta benim chatimde gözükmeyince relog attım yine gözükmedi, /vwduzelt yapınca düzeldi. Videonun devamını paylaşırsanız noktayı attıktan sonra quit attığım gözükür.

Relog attığım kısım, interriorlar gözükmüyor.

/vwduzelt yapınca her şey normale dönüyor.

Hile kullanacak birisi değilim, birliğimdeki kişiler sunucuyu bıraktığı ve birliğini kapattığı için dm atmış olabilir bunun sorumlusu ben ve ekibim değildir, ciddi anlamda yeni kurduğumuz birlikte sizinle roller yapmak istiyorduk fakat birlikten ayrılmış olmamıza rağmen bize DM atmanız hiç hoş olmadı, iyi forumlar.
Birliğin kapandığını bilmiyorduk istersen yine de şikayet açabilirsin videoyu silmeyeceğim, forumda dönen toxiclik için kusura bakmayın ekibimin bunları yazdığından haberim yoktu zaten gerekli uyarıyı yaptım. Savunmanı zaten yapmışsın gerisi yönetim insiyatifine kalmış. Dostluk için yada herhangi bir rol için beklerim.

#9 - 03.05.2023 22:50
Sorun yok ahbap şikayet açmayacağım bilmeden yapmışsınız, tanıtım onaylandıktan sonra rol için kapınızı çalarız. Bu şikayet için yönetimi bekleyelim.