Tüm arkadaşlarım adına bir savunma yapıyorum.
İlk öncelikle
@Serovevos olay ile alakası yok, o yüzden onun için bir savunma yapmıyorum.
Dm ve agresif rol için savunmam şu; Kapanan birliğinizin üzerine nc atıp hiçbir rolümüz olmamasına rağmen bu karakterinle 3 defadır bize gelip kaldırımda köşe tuttuğumuz için Otobüs mü bekliyorsunuz diyen sensin, mahalleye gelip kışkırtıyorsun ve gereken hamleyi alıyorsun. Bu konu hakkında başka savunmam yok, diğer konuya geçelim.
Esp veya Serbest kamera modu hakkında savunmam; Esp kullanmıyorum, serbest kamera modu ne alaka onu anlamadım. Attığın ssden tek anladığım şey rolü bölmen ve kışkırtman.
Mta'dan gelen arkadaşlar hakkında savunmam

Savunmalık bir durum yok, ihlal yok.
Bol SP ve RK hakkında savunmam; RK ne alaka onu anlamadım, RK kural ihlalini skin değişip maske takıp yapan sensin. SP konusuna gelirsek, esir bir durumdasın sorulara Fear Rp yapmayarak cevap veriyorsun. Attığın SS'de kendi chatlerini karalamışssın, ne yazdığı zaten okunabiliyor.
Meta konusuna gelirsek, esir bir durumdasın. Karakterler senin söylediğin cümlelerin doğruluğuna inanmayabilir, o yüzden senin üstünü arayıp kimlik ve telefon sorduk. Ama sen yinede üstünde olduğu halde üstünde yoktur diye emote attın, bu konuyu geçelim.
.
Daha fazla bir savunma gelmeyecektir
@Stromae sonuçlanabilir