Konu: GlenPark Dmci arkadaşlar :)))))))))  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2023 15:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Threston_Marrews @Serovevos / LeMaun_Nash (Maske_33432) @Flexs-0 / Jayden_Ray @crystal4cs / Rylond_Wilson @ResulFK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Dün, SS'tede mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM - Emotesiz Maske - RefuseRp - Alt + V - NonRp - Meta

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

- /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir.
- /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor)
- /me daha önce geldiği sahilde birasını içer.  (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların hood'u olan GlenPark'ın önünden geçtim ve şöyle bir role girdim, "Otobüsmü bekliyorsunuz?" Ardından arkamdan ateş açıldı burada Dm ve agresif rollerini yapıyorlar. Ardından onlardan kaçtım ve kullandıkları serbest kamera veya esp modu ile benim yerimi buldular nasıl bulduklarınıda çok belli ediyorlar. Mekanlarına götürdüler ve NonRp roller yapmaya başladılar mta oyuncuları oldukları buradan belli oluyor. Üstüne birde ismimi  sorduklarında yalan bir şey diyorum ve şöyle bir emote geliyor; "/me Frixy'nin dediğine inanmaz. :D" Bu olaylardan sonra bir kaç kere sıkıp düşürüyorlar sürekli rk atıp sp yapıyorlar. Can sıkıcı rolleri var. Sonra olaylar bitiyor en sonunda beni dışarı salıyorlar arkadaşlarımda geliyor ve beni kaçırdıklarını görünce ateş açıyorlar bende ne olduğunu anlamadan emote verip kaçıyorum. Sonrasında mahaleldede bir agresif rol dönüyor adamlara olan sinirimden dolayı rk'da bulundum bundan dolayıda zağten jail yedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: DM ve Agresif Rol: https://cdn.discordapp.com/attachments/1098928973502746716/1101838499109416980/image.png
Esp veya Serbest kamera modu: https://cdn.discordapp.com/attachments/1098928973502746716/1101838499394621510/image.png
Mta'dan gelen arkadaşlar:)) https://cdn.discordapp.com/attachments/1098928973502746716/1101838500074106890/image.png
Bol SP ve RK: https://cdn.discordapp.com/attachments/1098928973502746716/1101845497557291119/merhaba.png
Meta: https://cdn.discordapp.com/attachments/1098928973502746716/1101847015824031905/image.png

Ek açıklamalar(varsa): İtirazsız en ağır cezayı almalarını istiyorum, birliklerinin kapatılmasıda bir gözden geçirilmeli. Ben jailimi yedim eyvallah, açtıkları bir şikayettede bizim r19'un hesabı çalındı ve adamlara küfür etti bunuda zaten yetkililer biliyor. Kendileride bunu bile bile şikayet açıyorlar. Ayrıca hesabı çalan kişi özelden bu arkadaşlara küfür etmiş, en kısa zamanda arkadaşımın sorununun çözülmesi gerekiyor. (Arkadaşımın forum hesabı @enomxz ) İyi forumlar.

#1 - 29.04.2023 15:44
Tüm arkadaşlarım adına bir savunma yapıyorum.

İlk öncelikle @Serovevos olay ile alakası yok, o yüzden onun için bir savunma yapmıyorum.

Dm ve agresif rol için savunmam şu; Kapanan birliğinizin üzerine nc atıp hiçbir rolümüz olmamasına rağmen bu karakterinle 3 defadır bize gelip kaldırımda köşe tuttuğumuz için Otobüs mü bekliyorsunuz diyen sensin, mahalleye gelip kışkırtıyorsun ve gereken hamleyi alıyorsun. Bu konu hakkında başka savunmam yok, diğer konuya geçelim.

Esp veya Serbest kamera modu hakkında savunmam; Esp kullanmıyorum, serbest kamera modu ne alaka onu anlamadım. Attığın ssden tek anladığım şey rolü bölmen ve kışkırtman.

Mta'dan gelen arkadaşlar hakkında savunmam  ::) Savunmalık bir durum yok, ihlal yok.

Bol SP ve RK hakkında savunmam; RK ne alaka onu anlamadım, RK kural ihlalini skin değişip maske takıp yapan sensin. SP konusuna gelirsek, esir bir durumdasın sorulara Fear Rp yapmayarak cevap veriyorsun. Attığın SS'de kendi chatlerini karalamışssın, ne yazdığı zaten okunabiliyor.

Meta konusuna gelirsek, esir bir durumdasın. Karakterler senin söylediğin cümlelerin doğruluğuna inanmayabilir, o yüzden senin üstünü arayıp kimlik ve telefon sorduk. Ama sen yinede üstünde olduğu halde üstünde yoktur diye emote attın, bu konuyu geçelim.
.
Daha fazla bir savunma gelmeyecektir @Stromae sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 29.04.2023 16:12 Flexs-0 »

#2 - 29.04.2023 15:47
Amaçları DM videosu çıkartıp, forumda toxiclik yapıp, hesap hackleyip birliği kapatıp boş kafa açan bir birlik işte, bugün evime gelip banada DM attılar, NC attığım karakter ile, Vice'ın sevilmeyen hilecileri geri birlik açmış işte, burada boş kafa açmaya devam edin, tek ileti atıp kapatıyorum konuyu, boş mute yemek istemiyorum.

SS'lerde gördüğünüz üzere su içiyorum, işlem uygulayabilirsiniz. Neden içtiğimi söyleyeyim, canımı fullemek için ve evimde AFK salacaktım, arada ALT+Tap atıp bakıyordum, beni düşürüp chatte boş mesajlar yazıp, boş role başlamışlardı bile.

Spam Kill:

Arkadaş Discord'dan bana hakaret ediyor ve oyunda da beni yerde dövüyor, tahminim böyle.

#3 - 29.04.2023 15:48

İlk öncelikle @Serovevos olay ile alakası yok, o yüzden onun için bir savunma yapmıyorum.

Dm ve agresif rol için savunmam şu; Kapanan birliğinizin üzerine nc atıp hiçbir rolümüz olmamasına rağmen bu karakterinle 3 defadır bize gelip kaldırımda köşe tuttuğumuz için Otobüs mü bekliyorsunuz diyen sensin, mahalleye gelip kışkırtıyorsun ve gereken hamleyi alıyorsun. Bu konu hakkında başka savunmam yok, diğer konuya geçelim.

Esp veya Serbest kamera modu hakkında savunmam; Esp kullanmıyorum, serbest kamera modu ne alaka onu anlamadım. Attığın ssden tek anladığım şey rolü bölmen ve kışkırtman.

Mta'dan gelen arkadaşlar hakkında savunmam  ::) Savunmalık bir durum yok, ihlal yok.

Bol SP ve RK hakkında savunmam; RK ne alaka onu anlamadım, RK kural ihlalini skin değişip maske takıp yapan sensin. SP konusuna gelirsek, esir bir durumdasın sorulara Fear Rp yapmayarak cevap veriyorsun. Attığın SS'de kendi chatlerini karalamışssın, ne yazdığı zaten okunabiliyor.

Meta konusuna gelirsek, esir bir durumdasın. Karakterler senin söylediğin cümlelerin doğruluğuna inanmayabilir, o yüzden senin üstünü arayıp kimlik ve telefon sorduk. Ama sen yinede üstünde olduğu halde üstünde yoktur diye emote attın, bu konuyu geçelim.
.
Daha fazla bir savunma gelmeyecektir

Kanka senin kafada sorun mu var? Okuman, yazman var mı? Birliği ben mi kapattım, enom mu kapattı? Hesabı hackleyip siz kapattınız, birde forumda enom'un adına savunmaya yapıyorsunuz, seslide beraberiz. Sizde kafa yok birader, harbiyim.
PK War'ı kaybedip hesabımı hacklemeyi kafaya koyup, birliği kapatıp, enom'un adına savunmaya yapan, başarısız tek birlik sizsiniz, cano.
Ve... bize OOC ticaret diyorsunuz ya, o discord'da sen de varsın, biz orayı forumdaki ilan gibi kullanıyoruz, ben her şeyimi İC paraya satarım, burada sıkıntı yok.
Senin loglarına bakılsa, ooof. Flame'in birliğinde olan adamdan her şeyi beklerim, kanka.

Galiba 9 kişi sabahtan akşama kadar para kastınız kanka, elinize sağlık. Hedef 1 milyon, inşallah başarırsınız. Arkadaşın SS'in kırpılmamış halini atsaydı keşke.  :garip: :garip:

« Son Düzenleme: 29.04.2023 15:57 etaraybill »

#4 - 29.04.2023 16:12
Kişiler DM'den jail yedikten sonra, RK'dan aldığım işlemin geri çekilmesi arz ediyorum.

#5 - 29.04.2023 16:16

.
Daha fazla bir savunma gelmeyecektir
Biri size otobüs sordu diye Dm atmak zorunda değilsiniz gerçek hayattada bunu yapabiliyormusun kanka soruyorum?
Ayrıca o rolde LeMaun kardeşimiz emote vermeden maske takıyor, itiraz ediyorsa, yalanlıyorsa. Chat loglardanda bakabiliriz.
Serbest kamera ile bulduğunuz çok belli iki dakika bile geçmeden beni buluyorsunuz, serbest kamera kullanmadığına dair video kaydı ve kanıtların var ise savunma olarak atabilirsin ki atmayacaksın çünkü kullandığınızı çok belli ediyorsunuz.
Savunmalık bir durum yok mta oynamanızda oraya bir şey demiyorum sadece arkadaşlarının böyle rol yapması komiğime geldi :D Dalga geçmiyorum yanlış anlamayın.
Rk olarak bir şey yok yanlışlıkla açmış olabilirim. Fakat Sp yapıyorsunuz buna bir şey diyemezsin daha çok sp yaptığınızın kanıdı zaten var fakat sadece bir kısmını attım sizin gibi forumu doldurup yetkilileri rahatsız etmiyorum fazla kanıt atman senin haklı olduğunu göstermez ona göre şikayet atın bir dahakine.
Orada bana inanmanız gerek David beyaz ismi diye bir şey yok kardeşim, bu bilgiyi sana hangi öğretmenin verdi bilmiyorum ama doğruyu öğrenipte gel :)
Orada verdiğim emotelik bir şey yok sadece üstümde olmadığını belirttim size kimlik vermek zorunda değilim.

Daha açıklayıcı bir savunma yaparsan güzel olur arkadaşların düz DM atmış burada bir savunma yapamazsın, işlem uygulanacak. İyi forumlar.

#6 - 29.04.2023 16:53
Ayrıca trucker botu kullanıdığınız belli, yetkili inceleyebilir ki incelemelik bir durum yok arkadaşlar trucker botu kullanıyor. Tekrardan iyi forumlar :)

#7 - 29.04.2023 17:00
Ayrıca trucker botu kullanıdığınız belli, yetkili inceleyebilir ki incelemelik bir durum yok arkadaşlar trucker botu kullanıyor. Tekrardan iyi forumlar :)

Beyler bi oyun için bot kurmayın oyuna ya.  ??? ??? ???
Sözde OOC ticaret yapıyoruz ya, siz iyi bilirsiniz admin kandırmayı.kanka savunma yapın yaaa.  :garip: :garip: :garip:
Niye trucket botu kuruyorsunuz?

#8 - 30.04.2023 10:34
@Sucukluyumurta34 Kişileri kışkırttığınız bariz belli. Bir nevi sizin yaptığınızda agresif rol ihlaline giriyor. Bu rollerden uzaklaşın, ekran görüntülerine baktığımda da role yapmaktan daha çok bütün süreç boyunca /b'den durumun itirazını (vurulmanıza rağmen) herhangi bir tepki bile vermemişsiniz bir kaç örnek harici. Glen Park ekibini uyarıyorum, sizi de aynı şekilde uyarıyorum.

LeMaun_Nash, karakteri RK'dan ceza alacak. Tek silah çekenin ve senin vurduğunu o düşünerekten, düşürdükten sonra tekrardan sistemsel düşürdükleri için arkadaşlarını uyarmadığı için.