Konu: $MM BLOXX PİRUS OOC TİCARET  (Okunma sayısı 863 defa)

#0 - 26.04.2023 13:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daevion_Tolbert @etaraybill Yorell_Collier @enomxz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Arkadaşlar sürekli olarak ooc ticaret yaptıkları için zaman dilimi farklı olabiliyor, sslerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC TİCARET

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkdaşlar ooc ticaretin yapıldığı bir sunucuda sürekli ic ve ooc ile alım satım yapıyorlar, 1 hafta içinde bir çok ooc ticaret yapmışlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yorell_Collier @enomxz  OOC ticaret yaptığının kanıtları.

Arkadaşın forum profilinde discord adresi yazıyor.
Spoiler: GösterGizle

Sunucuda göndermiş olduğu mesajlar (silah satım odasına, ic para ile silah aldığını belirtmiş ooc bir şekilde deagle sattığını belirtmiş, müşteri yorum odasında arkadaşı etiketleyip gülücük atmış ticaret yaptığı bunlardan belli oluyor zaten)

Daevion_Tolbert @etaraybill OOC ticaret yaptığının kanıtları.

Arkadaşın profili

Arkadaşın aynı sunucu da viceroleplay kategorisinde göndermiş olduğu mesajlar. (ic paraya ak deagle satması, jefferson da ki evlerini satması vb)

Kesin onların olduğunu kanıtlamak için ise illegal birlikler için açılmış olan FM discord kanalında ki discord adresleri her şey belli oluyor zaten.

En son OOC ticaretleri 1 hafta içinde yapmışlar, attıkları mesajların tarihlerinden bu belli olabiliyor. İnceleyen admin dikkatle incelerse yaptıkları her şey belli olacak.

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir  :-\

#1 - 26.04.2023 17:28
yapmayin emeginize yazik arkadaslar 2 gunluk dunya eglenin

#2 - 26.04.2023 17:49
Orayı ilan niyetine kullandım, kimse ile ooc ticaret yapmadım. Mixing'den işlem uygulanabilir, Ruslar dışından kimseye silah satamadım zaten, Orada sattığım silahı, evi yazıyorum ve alıcı olursa DM üzerinden yazıyor, OOC ticaret yapacak olsam VİCE Roleplay oynamazdım hesabı falan satardım kanka, anlamadım seni. SS atan kişi discord ismini ve idsini gizlemiş, belli ki bu discord sunucusunda OOC ticaret yapıyor.

#3 - 26.04.2023 17:50
Orayı ilan niyetine kullandım, kimse ile ooc ticaret yapmadım. Mixing'den işlem uygulanabilir, Ruslar dışından kimseye silah satamadım zaten, Orada sattığım silahı, evi yazıyorum ve alıcı olursa DM üzerinden yazıyor, OOC ticaret yapacak olsam VİCE Roleplay oynamazdım hesabı falan satardım kanka, anlamadım seni. SS atan kişi discord ismini ve idsini gizlemiş, belli ki bu discord sunucusunda OOC ticaret yapıyor.

Gizleyen benim  OOC ticaret ss'imi bulursan atarsın  ::) Dediğin şey zaten OOC ticaret, adamlarla rolün olmayıp bir adama bir şey satmak OOC ticarete girer.
« Son Düzenleme: 26.04.2023 17:52 Flexs-0 »

#4 - 26.04.2023 17:53
Ne diye gizliyorsun ve mesajlarını siliyorsun şikayetten önce? OOC Ticaret kanıtları yetersiz, soruma boş cevap verme, OOC kin yapıp, OOC ticaret yapıyorsun diye boş laf yapıyorsun.

#5 - 26.04.2023 17:54
Aylardır aynı ismi kullanan arkadaş ne gariptir ki bu olaydan sonra nick değişiyor.

:D

#6 - 26.04.2023 17:55
Ne diye gizliyorsun ve mesajlarını siliyorsun şikayetten önce? OOC Ticaret kanıtları yetersiz, soruma boş cevap verme, OOC kin yapıp, OOC ticaret yapıyorsun diye boş laf yapıyorsun.

Bana kanıtlarla gel, boş laflarla değil.

#7 - 26.04.2023 17:57
OOC Paraya sattığının kanıtıda burada, zaten yanda referans falan bırakmış. Gülünç cidden. Ve 2 gün önce.

#8 - 26.04.2023 17:57
Aylardır aynı ismi kullanan arkadaş ne gariptir ki bu olaydan sonra nick değişiyor.

adam şikayete bile bakmıyor, işte.

#9 - 26.04.2023 17:58

adam şikayete bile bakmıyor, işte.

Savunmanı yaptıysan daha fazla ileti atma, şikayeti kirletme. Şikayete bakmıyor ama discord ismini değişmeyi biliyor.  ::)