Ve arkadaşım Enom, Vice Roleplay foruma giriş yapamıyor, şifresi değiştirilmiş, yapılan saldırılardan dolayı şuanlık savunma yapamıyor. Adminler iletişime geçer ise savunmayı kendisi yapacaktır.
Alıntı yapılan: Flexs-0 - 26.04.2023 18:12üstat çalışıyor @breacknerBabanneni çalıştırıyorum kanka özel seans sikiyorum sikiyorum bayılıyor ayılmasını bekliyorum tekrar sikip bayıltıyorumm, manifestonun da buradan amk beni banlayanın da amına koyayım
üstat çalışıyor @breackner
Alıntı yapılan: etaraybill - 26.04.2023 18:10Ve arkadaşım Enom, Vice Roleplay foruma giriş yapamıyor, şifresi değiştirilmiş, yapılan saldırılardan dolayı şuanlık savunma yapamıyor. Adminler iletişime geçer ise savunmayı kendisi yapacaktır.OOC Ticaret yaptık zaten, ben kabul ediyorum. Bu saatten sonra yazma bana, hesabım da gayet elimde. Şişman orospu seni.
Alıntı yapılan: enomxz - 26.04.2023 18:14Alıntı yapılan: Flexs-0 - 26.04.2023 18:12üstat çalışıyor @breacknerBabanneni çalıştırıyorum kanka özel seans sikiyorum sikiyorum bayılıyor ayılmasını bekliyorum tekrar sikip bayıltıyorumm, manifestonun da buradan amk beni banlayanın da amına koyayımŞunu da alıntılayalım da
HESAP ÇALINDI, HESAP ÇALINDI. İP girişlerine bakabilirsiniz, hesap şuan arkadaşımın elinde değil.
BİRLİKTEKİ HERKESİ KİCKLEYİP, BİRLİĞİ SİLMİŞLER, ADMİN KANDIRIYORLAR OOC TİCARET YOK