Konu: Dm kural ihlali  (Okunma sayısı 216 defa)

#10 - 25.04.2023 22:56
Silah çekmem çok doğal evimde evimi soymaya çalışan birini görüyorum ve doğal olarak silahıma davranıyorum silah çekmeme rağmen üyen /me telefonunu açar ve sms atar emotu veriyor ve sen geliyorsun fear rp nerde??

https://www.hizliresim.com/dympt3f
https://www.hizliresim.com/rjyichg
https://www.hizliresim.com/afosq1e

#11 - 25.04.2023 22:59
Sivil birinin silah çekmesi, sivil birisin ve asker, memur falan değilsin. Silah kullanmasını bilmiyormuş gibi düşündük, normal bir şey bu. Fear RP şikayeti açabilirdin, ben kimseye SMS atmadım.

#12 - 25.04.2023 23:00
Uslübun ne demek olduğunu bilmiyorsan bu senin sorunun. Bana silah çekiyorsun, 1 hafta sana bir şey yapmadım, admin izini verdi ve sıktık, sivil hesap ile bana silah çekiyorsun ve bana doğrultuyorsun, adminde dedi ki böyle bir şey yaptı, CK edemizsiniz ama ona karşı atak yapabilirsin dedi, biz de yaptık. Şikayet açarken biraz düşün ve öyle aç. Öylesine açılan bir şikayet.
Bana silah çekiyorsun diyorsun'da evimi senin birlik üyen soymaya çalışıyor ve ona silah çektim sonra evime sen girdin bunun neresi mantıklı dostum?
O ev Kenneth'e ait, sorunların mı var senin? Kendi açtığın karakteri ile yaptığın rolü mü bilmiyorsun? O ev Kenneth'e aitti ve soymaya geldik, içeriden başka biri çıktı, şuanki karakterin, indirmeni söyledik, İC olarak ev sahibinin sen olduğunu düşünmedik, senide hırsız yerine koyduk, silahını indirmeni söyledik ve indirmedin, sivil bir karaktersin, silahının ruhsatı yok, illegal role giriyorsun ve bu rolü yapmamız çok normal.
Öncelikle uslübuna tekrar dikkat etmeni öneriyorum Sorunların mı var senin rol mü bilmiyorsun gibi konuşmalar bir şey diyemiyorum,
O ev Kenneth'e aitti demişsin ev sahibi olduğunu düşünemedik demişsin fakat sonradan beni hırsız yerine koymuşsun nasıl oluyor? Sivil bir karaktersin silahının ruhsatı yok demişsin, pdler dışında siviller ruhsatlı silah alabiliyorda benim mi haberim yok?

#13 - 25.04.2023 23:02
Sivil birinin silah çekmesi, sivil birisin ve asker, memur falan değilsin. Silah kullanmasını bilmiyormuş gibi düşündük, normal bir şey bu. Fear RP şikayeti açabilirdin, ben kimseye SMS atmadım.
Arkadaşın sms attı ona silah çekmeme rağmen ve sende eve geldin kilidi kırarak kendi evimde üstüne üstlük beni tehtid edip agresif rol yaptın.

#14 - 25.04.2023 23:04
Birlikten çıkıp şikayet açıyorsun, burada bir şey bilmiyormuşsun gibi takılıyorsun. Alıp veremediğin ne?

#15 - 25.04.2023 23:07
Birlikten çıkıp şikayet açıyorsun, burada bir şey bilmiyormuşsun gibi takılıyorsun. Alıp veremediğin ne?
Nc attım dostum Nc isim değişikliği roldede belirttim, sizinle bir alıp veremediğim yok üstteki sorularımı da yanıtlarsan sevinirim sıkanda sizsiniz ic rolde sizinle muhattap'a bile girmiyorum.

#16 - 25.04.2023 23:08
Ayrıca birlikten çıkıp şikayet açıyorsun diyorsun'da bana sıkıyorsunuz ne yapmalıyım?

Nc atmama rağmen..

#17 - 25.04.2023 23:08
Biraz daha boş ileti atıp durursan bende sana birazdan şikayet açacağım, discord'dan toxicleyip duruyorsun ve burada süt dökmüş kediye dönüşüyorsun, birine silah çekersen sana sıkmaya hakkım olur, kafana takılan ne? Burada boş ileti atıp durma. Dediklerimi de tehdit olarak algılamak sana kalmış, her dediğimi tehdit, üslup olarak algılıyorsun, bu senin TÜRKÇESİZLİĞİN.

#18 - 25.04.2023 23:09
Nc attım dostum Nc isim değişikliği roldede belirttim, sizinle bir alıp veremediğim yok üstteki sorularımı da yanıtlarsan sevinirim sıkanda sizsiniz ic rolde sizinle muhattap'a bile girmiyorum.
Girmiyorum? Rol yaptığın yok ki girelim, NPC gibi duruyorsun sokakta.

#19 - 25.04.2023 23:09
Biraz daha boş ileti atıp durursan bende sana birazdan şikayet açacağım, discord'dan toxicleyip duruyorsun ve burada süt dökmüş kediye dönüşüyorsun, birine silah çekersen sana sıkmaya hakkım olur, kafana takılan ne? Burada boş ileti atıp durma. Dediklerimi de tehdit olarak algılamak sana kalmış, her dediğimi tehdit, üslup olarak algılıyorsun, bu senin TÜRKÇESİZLİĞİN.
**TÜRKÇESİZLİĞİN** Anlıyorum dostum daha fazla ileti atmayalım adminler ilgilensin.