Konu: Dm kural ihlali  (Okunma sayısı 213 defa)

#0 - 25.04.2023 22:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @etaraybill Daevion_Tolbert @enomxz Yorell_Collier @Eserrrooo Tariq_Monteiro @arda5555 Jaymore_Hudges

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'de mecvut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumu gizliden çıkartıp bindim ve bir anda önümü kestiler sıkmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/930w786

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.04.2023 22:28
FM ekibinden izin verildi, şikayet kapatılabilir.

#2 - 25.04.2023 22:28
@breackner olayı biliyor, arşive alınabilir. Silah çektin, bir hafta bekledim, FM ekibinden atak yapabilirsiniz diye izin geldi, bana silah çekmeden önce düşünecektin, boş şikayette açma burada.

#3 - 25.04.2023 22:29
Olay yerinde sıkanlar arasındaydım, iznimiz var.

#4 - 25.04.2023 22:33
@breackner olayı biliyor, arşive alınabilir. Silah çektin, bir hafta bekledim, FM ekibinden atak yapabilirsiniz diye izin geldi, bana silah çekmeden önce düşünecektin, boş şikayette açma burada.
Uslübuna dikkat edersen sevinirim dostum vede Fm ekibinden aldığınız izin hakkında bir bilgim yok.

#5 - 25.04.2023 22:37
Uslübun ne demek olduğunu bilmiyorsan bu senin sorunun. Bana silah çekiyorsun, 1 hafta sana bir şey yapmadım, admin izini verdi ve sıktık, sivil hesap ile bana silah çekiyorsun ve bana doğrultuyorsun, adminde dedi ki böyle bir şey yaptı, CK edemizsiniz ama ona karşı atak yapabilirsin dedi, biz de yaptık. Şikayet açarken biraz düşün ve öyle aç. Öylesine açılan bir şikayet.

#6 - 25.04.2023 22:39
Uslübun ne demek olduğunu bilmiyorsan bu senin sorunun. Bana silah çekiyorsun, 1 hafta sana bir şey yapmadım, admin izini verdi ve sıktık, sivil hesap ile bana silah çekiyorsun ve bana doğrultuyorsun, adminde dedi ki böyle bir şey yaptı, CK edemizsiniz ama ona karşı atak yapabilirsin dedi, biz de yaptık. Şikayet açarken biraz düşün ve öyle aç. Öylesine açılan bir şikayet.
Bana silah çekiyorsun diyorsun'da evimi senin birlik üyen soymaya çalışıyor ve ona silah çektim sonra evime sen girdin bunun neresi mantıklı dostum?

#7 - 25.04.2023 22:42
Ve FM ekibinin izin vermesine bile gerek yok, bana silah çekiyorsun ben de seni vurabilirim, bu çok normal bir şey. SS isterseniz atabilirim, şikayete etiketlediğim admin cevap yazmıştı, kendisi de müsait bir zamanda cevap yazarsa zaten boş bir şikayet olduğu bellli olacaktır.

#8 - 25.04.2023 22:44
Bana silah çekiyorsun diyorsun'da evimi senin birlik üyen soymaya çalışıyor ve ona silah çektim sonra evime sen girdin bunun neresi mantıklı dostum?
O ev Kenneth'e ait, sorunların mı var senin? Kendi açtığın karakteri ile yaptığın rolü mü bilmiyorsun? O ev Kenneth'e aitti ve soymaya geldik, içeriden başka biri çıktı, şuanki karakterin, indirmeni söyledik, İC olarak ev sahibinin sen olduğunu düşünmedik, senide hırsız yerine koyduk, silahını indirmeni söyledik ve indirmedin, sivil bir karaktersin, silahının ruhsatı yok, illegal role giriyorsun ve bu rolü yapmamız çok normal.

#9 - 25.04.2023 22:48
Dikkat ederseniz ben orada emot vermemiş adama sıkmamışım yani bana niye şikayet açılıyor anlamadım. O yüzden benlik bir durum yok.