Konu: -Kasparov oyuncuları toplu ihlaller-  (Okunma sayısı 503 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2023 03:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chad_Mardirosian - @last gun mobster - Matsag_Assarian - @rollinpeace - Pagour_Kellejian - @Tonyalı - Arslan Zoravaryan - @arslantheconqueror - Rasoul_Sobhani - @izmirsefiri -

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Orada bulunan Piazza üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSler.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote - RK Kural ihlali - Emotesiz Ateş - Mixing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov üyeleri ile bir savaş yaşıyoruz. Savaş sonrası kaçırılıyoruz, arkadaşlarımız bizleri kendi mekânlarına gaaayet güzel şekilde götürüyorlar. Buraya kadar her şey müthiş, olağan seyirde rolümüzü yapıyoruz. Ama arkadaşlar sanırım oyuna o kadar kendilerini kaptırmışlar ki çıta kaçabiliyor. Bu da kötü bir şey tabi, aşağıda bahsettiğim ihlallerin tümünün açıklamaları mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

VARAN 1  Chad Mardirosian

HATALI EMOTE

Chad Mardirosian arkadaşımız bir emote atıyor. /me Christian'n götüne tekmeyi basar, yürütür. sanırım bir tık kendini kaptırmış. Hatalı emote. Devam edelim.

Spoiler: GösterGizle

VARAN 2 Chad_Mardirosian

EMOTESİZ ATEŞ, RK KURAL İHLALİ

Rk'a düşürüldüğümün kanıtı ekte,

Chad Mardirosian arkadaşımız RK'a düşürülmeme rağmen, tekrar bana sıkarak RK'a düşürüyor. Ek olarak, emotesiz şekilde bunu yapıyor.

VARAN 3 Rasoul_Sobhani

RK KURAL İHLALİ, HATALI EMOTE

Rasoul_Sobhani karakterini yöneten arkadaşımız da aynı şekilde bana kurşun yağdırıyor, RK'a düşürülmeme rağmen beni yine RK'a düşürüyor. Ek olarak, dümdüz bir ./me ateş eder komutunu kullanıp hatalı bir emote veriyor.

VARAN 4 Arslan Zoravaryan

RK KURAL İHLALİ, HATALI EMOTE

Arslan Zoravaryan karakterini yöneten arkadaşımız da aynı RK kural ihlalini yapıyor. Ek olarak, attığı emote üzerinde "şölene ortak olur" gibi bir kelime kullanıyor. Ne şöleni arkadaşım? Düğün kutlaması mı yapıyorsun silah mı sıkıyorsun?

VARAN 5 Pagour Kellejian

RK KURAL İHLALİ

Aynı şekilde Pagour_Kellejian karakterini yöneten arkadaşımız da sanırım biraz fazla hırs yapmış. Emotesini görebilirsiniz, o da sıkıyor.

VARAN 6

RK KURAL İHLALİ

Matsag Assarian karakterini yöneten arkadaşımız da yine aynı şekilde rk kural ihlali yapıyor. Emotesi görülebilir. Aynı şekilde sıkarken de görülebilir.

VARAN 7 Şikayette ismi geçen tüm Kasparov üyeleri.

Vee gelelim toplu altılı mix olayına. Hepiniz aynı anda emote atıyor, aynı anda sıkıyorsunuz. Arkadaşlar, telepati yöntemiyle haberleşme mi buldunuz? Lütfen mix yapmadığınıza dair kanıtınız varsa atın. Seste olduğunuz ve seste bağırarak "SIKALIM SIKALIM, HADİ HADİ HADİ HADİ HADİ HADİ" dediğiniz de belirli. Bunu da neden mi yapıyorsunuz? Aklınız sıra fotoğraf çekmek için yapıyorsunuz. IC olarak fotoğraf çekiyorsunuz, onları da karakter tanıtımlarınıza ve oluşum tanıtımınıza atacaksınız değil mi? Zekisiniz. Çok. Alın, fotoğraf çektirmek için yaptığınız da aşağıda. Ha bu arada, adamın üstüne basar poz verir falan. Yapmayın booolum.

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen burada ağa babası gibi davranmayın. Burası forum, sizin egonuzu tatmin edeceğiniz yer değil. Savunmalarınızı yapın, karşılık verirsem veririm. Şimdilik iyi geceler diyelim. Dediğim gibi, burası forum. Kişisel ego tatmin alanı değil. Oluşum şikayeti de açabilirdim ama az buçuk oyuncu yüzünden tüm birliği kötülemek istemem, Kasparov iyi bir birlik. Gözümde değeri olan bir birlik.

« Son Düzenleme: 24.04.2023 10:47 Kronoss »

#1 - 24.04.2023 05:33
Öncelikle merhaba, kendi adıma savunmamı yapıyorum şikayetin karışmaması için diğer arkadaşlarım aynısını yapacaktır.

./me ateş eder emotesini verdiğim için emote hatası demişsin fakat tabanca zaten sizi Jungle8'de vurduğum andan itibaren elimden düşmediği için çekme emotesini atmaya gerek duymadım elimde olan tabancayı direkt olarak ateşlemiş bulundum. Tabancayı en son Garza sizi kurtarmaya geldiğinde emote ile karakterin beline taktım böyle şeylere dikkat ederim.

RK ihlali için bir savunma yapmak istemiyorum, rolün gidişatı  için o esnada sizi tekrar vurmamız gerekti.

Mixing konusuna gelirsek, çatışma saatlerinde hepimizin seste olduğu bir ekran görüntün veya videon varsa bunu kanıt olarak sunabilirsin. Mixing durumu yoktur.

« Son Düzenleme: 24.04.2023 06:07 izmirsefiri »

#2 - 24.04.2023 08:43
Selamlar, rol izleniyordu ve ben 200 dakikalık RK Spam jailine girip çıkarıldım. Bir ihlal olarak görülsede devamında @Anomaly tekrar beni jailden çıkardı ve sicilimi sildi, emotelar atıldı ve rol gereği size sıkıldı. İyi günler.

#3 - 24.04.2023 09:36
Beni şikayete eklemişsin ama benle alakalı herhangi bir ihlal göremedim. Belki bu yanıtımın altına “Dostum mixing yapıyorsunuz, buna sende dahildin” diyeceksin, mixing yaptığımız bir durum yok, kanıtlarıyla birlikte gelebilirsin, ona göre net bir (gerekli)yanıt/karar verilir. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek.

#4 - 24.04.2023 10:25
Hatalı emote için ceza aldım, onun dışında RK kural ihlalinde benim tarafımdan düşürüldüğünün bir kanıtı yok, mermilerim yere de isabet etmiş olabilir sadece ateş ediyorum. İyi forumlar.

#5 - 24.04.2023 12:11
@Tonyalı ve @arslantheconqueror 24 saat içerisinde savunma. İkilinin savunmasından sonra şikayet sonuçlanacaktır.

#6 - 24.04.2023 12:54
Hatalı emote için ceza aldım, onun dışında RK kural ihlalinde benim tarafımdan düşürüldüğünün bir kanıtı yok, mermilerim yere de isabet etmiş olabilir sadece ateş ediyorum. İyi forumlar.

Ekleyelim, aldığın hatalı emote jaili bu değildi. /me az önce kurşuna dizdiği heriflere bakar dediğin için ceza aldın. Ballantine de attığın emoteyi onaylar. Bu farklı hatalı emoten

Savunma için teşekkürler. İyi forumlar

#7 - 24.04.2023 14:45
Öncelikle herkese selamlar.

Savunmama başlamadan önce bunun bir oyun olduğunu hatırlatmak istiyorum. Oyunda yaşanan şeyleri içinize sindiremediğiniz için, oyun dışı saldıracak yer aramanıza anlam veremedim.

Kendi adıma savunmamı yapıyorum, ortada belirtildiği gibi bir durum yok. Yaşanan role sonradan dahil oldum, arkadaşların düştüğünden haberim bile yoktu. Devamında rol dahilinde arkadaşlara kafes içerisindeyken tekrar ateş açıldı, ben de buna katıldım. Yapılan rol dahilinde arkadaşlara tekrar ateş açılması gerektiği için ateş açtık, arkadaşların yaralı olmasına rağmen yaptıkları ihlalleri göz ardı ettik, buna rağmen arkadaşlar kalkıp bize bu şikayeti açabiliyor, enteresan.

Emoteye gelecek olursak, bunu yapan tek kişi ben değilim. Sunucuda yaşanan onlarca çatışma/vurulma rollerinin youtube üzerindeki videolarını izlediğinizde, bu tarz emoteleri zaten görürsünüz, hatta daha üst düzeylerini bile görürsünüz. "Ne şöleni, ateş mi ediyorsun" sorusuna yanıt olarak, arkadaşlar arasında bu bizim için bir şölen, boş anlarımızda "özellikle AFK" durumdayken gelip bizi düşürüp, arkamızdan birliği karalamaya çalışan kişileri en güçlü oldukları anda kurşuna dizmek bizim için şölen. Verilen emotede karşı tarafa herhangi bir hakaret var mı? Hayır.

Açılmak için açılmış bir şikayet, aynı durumda olsalardı arkadaşlar da aynılarını yaparlardı, buna eminim. Yönetici inisiyatifine bırakıyorum, bunun yanı sıra eğer hiç kimseye zararı olmayan "şölen" içerikli emotem birini rahatsız ettiyse, kendi adıma özür dileyeyim.

#8 - 24.04.2023 14:51
Bir de mix iftirası var, ona da açıklık getirelim.

Arkadaşlar, bizde böyle durumlarda emote her zaman hazırda bulunur. Bir kişi emote veriyorsa, diğerleri de emotesini yapıştırır, eşlik eder. Ortada dediğin gibi "HADİ HADİ, SIKALIM" durumu yok, kendi yaptıklarınızı buraya dökmeyin üzülürsünüz.

Bir de şu ağababalık olayına gelelim, burası forum-orası discord diye bir şey yok. Biz her yerde nasılsak, burada da öyleyiz. Senin gibi yerine göre karakterimizi şekillendirmiyoruz. "Yapmayın boolum" falan, benim yaşımda kaç tane oğlun var? Yazdığın şeyin komik olduğunu falan mı düşünüyorsun? Bence siz yapmayın.

Bizim yerimizde siz olsaydınız (imkanı yok) siz de aynı şeyi yapardınız buna adım gibi eminim. Rol sonrasında Garza geldiğinde "Chad'ın canını istiyorum" diyecek kadar hırslanmış olan sizlersiniz. Kim olduğunuz o kadar bağırıyor ki, ne dediğinizi duyamıyoruz arkadaşlar, bir duruşunuz olsun.

#9 - 24.04.2023 17:58
Savunma için teşekkürler, yanıt yok. :) ???