İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote - RK Kural ihlali - Emotesiz Ateş - Mixing
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov üyeleri ile bir savaş yaşıyoruz. Savaş sonrası kaçırılıyoruz, arkadaşlarımız bizleri kendi mekânlarına gaaayet güzel şekilde götürüyorlar. Buraya kadar her şey müthiş, olağan seyirde rolümüzü yapıyoruz. Ama arkadaşlar sanırım oyuna o kadar kendilerini kaptırmışlar ki çıta kaçabiliyor. Bu da kötü bir şey tabi, aşağıda bahsettiğim ihlallerin tümünün açıklamaları mevcut.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: VARAN 1 Chad Mardirosian
HATALI EMOTEChad Mardirosian arkadaşımız bir emote atıyor.
/me Christian'n götüne tekmeyi basar, yürütür. sanırım bir tık kendini kaptırmış. Hatalı emote. Devam edelim.
VARAN 2 Chad_Mardirosian
EMOTESİZ ATEŞ, RK KURAL İHLALİRk'a düşürüldüğümün kanıtı ekte,
Chad Mardirosian arkadaşımız RK'a düşürülmeme rağmen, tekrar bana sıkarak RK'a düşürüyor. Ek olarak, emotesiz şekilde bunu yapıyor.
VARAN 3 Rasoul_Sobhani
RK KURAL İHLALİ, HATALI EMOTERasoul_Sobhani karakterini yöneten arkadaşımız da aynı şekilde bana kurşun yağdırıyor, RK'a düşürülmeme rağmen beni yine RK'a düşürüyor. Ek olarak, dümdüz bir ./me ateş eder komutunu kullanıp hatalı bir emote veriyor.
VARAN 4 Arslan Zoravaryan
RK KURAL İHLALİ, HATALI EMOTEArslan Zoravaryan karakterini yöneten arkadaşımız da aynı RK kural ihlalini yapıyor. Ek olarak, attığı emote üzerinde "şölene ortak olur" gibi bir kelime kullanıyor. Ne şöleni arkadaşım? Düğün kutlaması mı yapıyorsun silah mı sıkıyorsun?
VARAN 5 Pagour Kellejian
RK KURAL İHLALİAynı şekilde Pagour_Kellejian karakterini yöneten arkadaşımız da sanırım biraz fazla hırs yapmış. Emotesini görebilirsiniz, o da sıkıyor.
VARAN 6RK KURAL İHLALİMatsag Assarian karakterini yöneten arkadaşımız da yine aynı şekilde rk kural ihlali yapıyor. Emotesi görülebilir. Aynı şekilde sıkarken de görülebilir.
VARAN 7 Şikayette ismi geçen tüm Kasparov üyeleri.
Vee gelelim toplu altılı mix olayına. Hepiniz aynı anda emote atıyor, aynı anda sıkıyorsunuz. Arkadaşlar, telepati yöntemiyle haberleşme mi buldunuz? Lütfen mix yapmadığınıza dair kanıtınız varsa atın. Seste olduğunuz ve seste bağırarak "SIKALIM SIKALIM, HADİ HADİ HADİ HADİ HADİ HADİ" dediğiniz de belirli. Bunu da neden mi yapıyorsunuz? Aklınız sıra fotoğraf çekmek için yapıyorsunuz. IC olarak fotoğraf çekiyorsunuz, onları da karakter tanıtımlarınıza ve oluşum tanıtımınıza atacaksınız değil mi? Zekisiniz. Çok. Alın, fotoğraf çektirmek için yaptığınız da aşağıda. Ha bu arada, adamın üstüne basar poz verir falan. Yapmayın booolum.
Ek açıklamalar(varsa): Lütfen burada ağa babası gibi davranmayın. Burası forum, sizin egonuzu tatmin edeceğiniz yer değil. Savunmalarınızı yapın, karşılık verirsem veririm. Şimdilik iyi geceler diyelim. Dediğim gibi, burası forum. Kişisel ego tatmin alanı değil. Oluşum şikayeti de açabilirdim ama az buçuk oyuncu yüzünden tüm birliği kötülemek istemem, Kasparov iyi bir birlik. Gözümde değeri olan bir birlik.