Konu: [14/04/2023 - Zachary McFadden] C-ROLL - 3. parti yazılım  (Okunma sayısı 301 defa)

#0 - 14.04.2023 13:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zachary_McFadden @creditcard
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/04/2023, 03:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucuda c-bug engeli sistemsel mevcut olmasına rağmen arkadaş c-roll yapıyor ve anti-stun kullanıyor. Videoda bariz belli, ismi gözükmemiş ama hasarlardan açığa çıkıyor zaten.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Yasaklanırsa eğer tabancasını başkasına vermeye çalışabilir, aktarmasına engel olunursa sevinirim.

#1 - 14.04.2023 14:39
Merhaba, arkadaş şikayette anti-stun kullandığımı iddia etmiş. Sunduğum videolar incelendiğinde arkadaşların bana çatışma bölgesinde hit atamadığını net şekilde görüyoruz ve Monky'nin bu tezini çürütüyoruz. C-roll kısmına geleceğim, yine sunduğum bir videoda "C-BUG" koruma sisteminin ufak bir açığı olduğunu ve çok nadir denk gelcek şekilde c-roll yapabildiğimizi size gösteriyorum, olay anında heycana kapılıp el alışkanlığı ile c-roll yapmaya çalışıyorum ve tamamen denk geliyor, istek dışı yaptığım bir hareket. El alışkanlığı ile c-roll yaptım ve söylediğim gibi istek dışı yaptığım bir hareket. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#2 - 14.04.2023 15:50
Diğer kanıt videosunda C-BUG yapsan bile engel çıktığına dair bir yazı beliriyor, hiç çıkmaması garip ama sistemsel bir problemse yöneticiler gereğini yapacaktır. Fakat yanlışlıkla bile olsa yapılması yasak bir şey üzgünüm. Savunman için teşekkürler, iyi oyunlar.

#3 - 14.04.2023 16:03
Diğer kanıt videosunda C-BUG yapsan bile engel çıktığına dair bir yazı beliriyor, hiç çıkmaması garip ama sistemsel bir problemse yöneticiler gereğini yapacaktır. Fakat yanlışlıkla bile olsa yapılması yasak bir şey üzgünüm. Savunman için teşekkürler, iyi oyunlar.
C-roll'un ara sıra yapılabildiğini belirttim, çok nadir olacak şekilde denk geliyor. C-BUG koruma sistemi doğru işleyiş göstermiyor veya oyuncunun o an yükselip alçalan ping değeri buna sebep oluyor. İlk iletimde söylediğim gibi, tamamı ile el alışkanlığı, isteyerek yaptığım bir şey değil. İyi forumlar, tarfımca başka bir ileti yollanmayacak.

#4 - 14.04.2023 17:28
sakın dileme özür ömrümden gitti sensin ağzıma yakışan en güzel küfür

#5 - 14.05.2023 11:45
ban yemis kapatilabilir  :garip:

#6 - 28.05.2023 03:57
@Kovalanke 1.5 aylık acık kalmıs