Konu: David Piazza- Yönetimi kandırmak. 09.04.2023  (Okunma sayısı 1389 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.04.2023 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  David Piazza  @cevataga11

Olaya dahil olan şahit karakter adı:    Lawrence_Pellegrino @StyleTheLord /Christian_Pellegrino  @kush the hunter /    Charlie_Costa @Ecstasyh?     Dominic_Rivera @C3ycey ve olay yerindeki Piazza üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  YÖNETİMİ KANDIRMAK.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliği olarak gergin bir roldeyiz ve Yanımda capo rölündeki arkadaşın boynu kesiliyor. Sıra bana geleceği için silahıma davranıyor ve oradan uzklaşıp Fort Carson'a geçiyorum. Ama robotum heralde uzaktan fişimi çektiler /do dan CK mı vermişler. (Beyler size çok şey öğrettik ama bunu da öğretmiyelim) Uzaktan CK ne? Rol yapılmadan Bunu ardından @Anomaly adminimizle konuşup adminimizi kandırarak CK ettik iyolar ve karakterim Jaile giriyor. Ekran kaydım açık değil ama PM konuşmalarından anlarsınız David Piazza ile seste görüştüğümde Senin CK'ı aldırsam bana sıkacaksın dedi. Ya gelin yakalayın CK edin. Rol yapın arkadaşlar her şeyi OOC çözmeyin. Anlaşıldığı üzere CK hakkım olabilir ama CK rölüm olmadı. Bir yumruk bile atan yokken CK için Jaile gidiyorum. Karakterimin Jail süresinden çıkmasını istiyorum. En kısa sürede sonuçlansın. Adminleri kandırmayalım arkadaşlar hadi admini kandırdınız... Onaylı Hooda sahip birlik yönetimisiniz birde yakıştıramadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): SSlerde benim karakterim Jamie_Crawford'un cksı ile ilgili bir durum yok. Ha bu SSler admini kandırdığınız ssler. Ben orada yokum. Neden mi AGA kaçtım. İlk SS te ise birlik üyelerinin PM'leri vr Benim CK rölümün olmadığını söylüyorlar. Hadi beyler azıcık ben de delikanlıyım diyen doğruyu söylesin.

« Son Düzenleme: 10.04.2023 00:27 tr_ouz »

#1 - 10.04.2023 00:30
Gülümseyerek okudum, kısa süre içerisinde savunma gelecek.

#2 - 10.04.2023 00:32
Toplu savunma yapma gibi bir şeye girişmeyin herkes kendi eli var olanlar yazsın.
« Son Düzenleme: 10.04.2023 00:35 tr_ouz »

#3 - 10.04.2023 00:36
Şahitliğimi onaylıyorum. Jamie karakterinin CK’sı geri alınmalı şahsımca.

#4 - 10.04.2023 00:38
Gülümseyerek okudum, kısa süre içerisinde savunma gelecek.
Gülümseyerek okursun tabi. Seste aga senin ck yanlışlıkla oldu konuşcam diyip. Sonrasında yok sen bana sıkarsın açtırmam. Git şikayet aç iki hafta kafamı dinlerim derkende gülüyordun seni seni. ;)

#5 - 10.04.2023 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  David Piazza  @cevataga11

Olaya dahil olan şahit karakter adı:    Lawrence_Pellegrino @StyleTheLord /Christian_Pellegrino  @kush the hunter /    Charlie_Costa @Ecstasyh?     Dominic_Rivera @C3ycey ve olay yerindeki Piazza üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  YÖNETİMİ KANDIRMAK.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliği olarak gergin bir roldeyiz ve Yanımda capo rölündeki arkadaşın boynu kesiliyor. Sıra bana geleceği için silahıma davranıyor ve oradan uzklaşıp Fort Carson'a geçiyorum. Ama robotum heralde uzaktan fişimi çektiler /do dan CK mı vermişler. (Beyler size çok şey öğrettik ama bunu da öğretmiyelim) Uzaktan CK ne? Rol yapılmadan Bunu ardından @Anomaly adminimizle konuşup adminimizi kandırarak CK ettik iyolar ve karakterim Jaile giriyor. Ekran kaydım açık değil ama PM konuşmalarından anlarsınız David Piazza ile seste görüştüğümde Senin CK'ı aldırsam bana sıkacaksın dedi. Ya gelin yakalayın CK edin. Rol yapın arkadaşlar her şeyi OOC çözmeyin. Anlaşıldığı üzere CK hakkım olabilir ama CK rölüm olmadı. Bir yumruk bile atan yokken CK için Jaile gidiyorum. Karakterimin Jail süresinden çıkmasını istiyorum. En kısa sürede sonuçlansın. Adminleri kandırmayalım arkadaşlar hadi admini kandırdınız... Onaylı Hooda sahip birlik yönetimisiniz birde yakıştıramadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SSlerde benim karakterim Jamie_Crawford'un cksı ile ilgili bir durum yok. Ha bu SSler admini kandırdığınız ssler. Ben orada yokum. Neden mi AGA kaçtım. İlk SS te ise birlik üyelerinin PM'leri vr Benim CK rölümün olmadığını söylüyorlar. Hadi beyler azıcık ben de delikanlıyım diyen doğruyu söylesin.

Fotoğraflara baktim iki tane SS @Kronoss  a ait neden mix yapiyon, hiç yakişdi mi sana. Vallaha tanimasan bu adamda ihlal yapi...  Yapmişsin zaten yapma canım ciğerim.
« Son Düzenleme: 10.04.2023 01:18 tr_ouz »

#6 - 10.04.2023 03:38
Akşam iftar saatinden sonra savunma gelecek.

#7 - 10.04.2023 12:39
Savunmama Cevatcığımın itrafları ile geldim.

Okuma yazması olan anlar zaten. Piazza birliğinin R20 ile daha demin PMleşmelerim bunlar sevgili yönetim ve admin ekibim. Burada rolü bir güzel konuştuk. Evet ben geldim sıktım senin 20 tane adamının içinde (20 de değil orada öyle yazmış bozmamak için dedim anca 10 kişi zor toplanıyorlar böyle rollerde). Senin de dediğin gibi KAÇTIM. Sonra senin adamların benim peşime bile takılmadı. Ben olsam adamlarına bir sorarım IC de ya siz nasıl mafyasınız patronuza burada sıkıyorlar elini kolunu sallayarak çıkıyorlar.  Ha bir de rol bir tek admin deller diyorsun iki dakika geçmiyor bizim rol delleme olayımız şöyle. Aaaa bir karar ver cevat. Bak ne güzel demişsin Sen R20'e sıkıp kaçıyorsun. Siz biraz arkadaşlar Piazza birliğine sesleniyorum. Düzgün rol yapın ya. R20 nize sıkıyorlar siz öyle bakıyorsunuz. Çekin silahları dalın yaka paça yakalayın. Bizim zamanımızda böyle değildi. Şİmdi ERP yapan rol yaptım diyor. Gelmiş bana senin kaçman şehri terk etmen lazım diyorsun. Ya senin adamların beni küçük çatıda yakalayamadı koca şehirde nerede yakalayacak. Bir daha geldim. Hoodunuzun yanında durdum sıktım. adamların koşuşturdu. Aman tanrım bu adamlar bir harika. Bana hasar yemiyormuşsun diyorsun birde. Bana sizin Multi acountlardan biri sıktı da ismini hatırlamıyorum. O kardeşimi biliyorum da bizde kalsın. Adamsın bir senin yüreğin yetti eline silah almaya ama uzaktan sıkıyorsun objeleri hesaba katmıyorsun AK ile sıkıyorsun o silah beni düşürmeye yetmez 132 uyuşturucu çekince 170 canla oynuyorum. Engin sslerde adını geçirmişim şimdi farkettim seni ifşaladık kusura bakma canım. Sabah bana posta koyup giden adam diyorsun cevat o roll iftardan önce gerçekleşti sizin iki tane adam düşünce DELL diyip gelip karşına oturdum. Dediğim gibi CK edebilirsiniz CK hakkım var ama yakalayabilirseniz. Adminler senin yazdıklarını okursa yeter. Ama bana bundan sonra bana gelip biz son rolü dellesek mi? deme.

#8 - 10.04.2023 13:08
çok uzattın. Savunmayı bekle sonra da sus. Bir ceza alınacaksa alınır. Admin kararıyla buna karar verilir. Akşam birlik lideri tek bir savunma atacak, savunma sonrası ne o ne de Piazza birliği tarafından buraya bir yazı yazılmayacak. Yani kardeşim, sana karşı hiçbir kinimiz öfkemiz yokken, seni dost biliyorken forum üzerinde konuşmaların hoş değil, ama konuşmaya devam et. Bu ne benim, ne de birlik liderinin umrunda olacak. Sadece yazıp dur.

ha bu arada,

“Şikayetle alakan yok”
gibi bir muhabbet çıkartıp boş yazı yazma, olaya şahit olan Piazza üyeleri demişsin. Evet, olaylara şahidim. Olayların hepsinde de David Piazza haklıydı. Verilecek bir ceza, bir karar varsa admin kararı. Kendini boşuna yorma.

#9 - 10.04.2023 14:30
Şikayetle ilgisi olmayan kişiler ve alakasız içerikler nedeniyle kilit. İncelenecek, devamında farklı yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz.