Konu: David Piazza- Yönetimi kandırmak. 09.04.2023  (Okunma sayısı 1401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.04.2023 16:25
Herkese merhaba. Yaşanan süreç çok geniş kapsamlı ve iç içe girmiş durumda. Olayı tam anlamıyla kavrayabilmeniz açısından öncesini ve olayın içerisini de anlatmam gerektiğini düşünmekteyim. Başlarda gerçekten bu iki arkadaşın (Lencarst ve tr_ouz) iyi niyetli olduğun düşünüp birliğime aldım. Bana başka sunucuda oynadıklarını, artık Vice'a döneceklerini ve burada rol yapmak istediklerini söyleyip rol alanı oluşturmam konusunda yardımcı olmamı rica ettiler. Kırmak istemeyip ikisini kabul edip birliğime aldım. Kişiler önceden RONIN birliğinin sahibi olup, o birliği uzun süre yönettiler. RONIN birliği varken Lencarst'ın @BiA yani Julya_Yalenchka ile evlilik rolü vardı. Birliğimden @Kronoss bahsettiğimiz Julya_Yalenchka ile şu zamanda evli rolü yapmakta. @BiA ile önceden evlilik rolü yapan Lencarst, geçmişin kini içlerini yiyip bitirmiş olsa gerek ki sürekli bu durumda tacizlerde bulundu. Gerek IC tacizler olsun gerekse birlik üyeleriyle gizli kapaklı iletişim kurup kendi yanına çekerek onları doldurmak olsun her türlü çirkefliği tr_ouz ile yaptılar. Bu durumun inşa ettiğim birliğin temeline zarar verdiğini ve içten parçalanmaya yönelik olduğunu fark ettiğimdeyse henüz çok geç değildi. Birliğimdeki üyeyi OOC atma, CK etme hakkım var. OOC sebeplerden dolayı bile bu tip rollere başvurabilirdim ancak hiçbir zaman bu yola başvurmadım, ne kadar terbiyesizlik yaparsanız yapın IC olaylarla OOC olayları ayrı tuttum. Kişilerin zaten CK olacağını belirleyen rolü aşağıya bırakıyorum.
Düşük rütbe bir karakterin sırf Underboss'a olan ooc kininden dolayı (Lencarst'ın eski eşiyle rol yaptığı için)R19 hiç bağlantısı olmayan karakterin kafasına silah dayamaları: GösterGizle

Evet gördüğünüz gibi sırf OOC kinden saldırıları burada başlıyor. Burada rolümüzün gereğinde bunların ölmesi gerektiğini anlıyoruz. Garza adamlarının olduğu yerde alt rütbe bir karakter Underboss'un kafasına silah dayayıp onu tehdit edemez. Ederse bile sonu ölümle sonuçlanır. Buradaki asıl olay yapılan rolden ziyade tamamıyla OOC kinlerini bize yansıtmalarının rahatsız etmesi. Gelelim diğer olaylara...
Dün akşam saatlerinde iki karakterin infazı için ortamı planlıyor ve buna toplantı süsü veriyoruz. Toplantı olacakken Joseph ve tr_ouz'un karakteri orada bulunuyor.  Toplantı öncesi için 1-2 tane ss almıştım orada gerçekten kalabalığız.
Kalabalık olduğumuzun kanıtı, burada toplantı öncesi sadece aşağıda duran grup: GösterGizle

Toplantıya hazırlanırken aktif olan grup: GösterGizle

Joseph karakterinin boğazı kesilerek infaz ediliyor. O sırada tr_ouz'un karakteri bir anda silahına davranıyor ve o kadar kişi arasında beni yani R20 karakteri vuruyor. O sırada tr_ouz'un karakterine 10 kişi bir anda sıkmaya başlıyoruz. @XaVi onaylayacaktır ben yaralıya düştüğüm için göremedim ama merdiven aşağısna geçince direkt teleport atıp kaçtığı bilgisi geliyor. Sanırsam yaralıya düşünce teleport atmış olabilir ancak bana gelen bilgi vurulduğu yönündeydi.Bu hile konusunda kanıtmız yok ancak ufak bir log kontrolüyle bakabilirsiniz eminim loga düşmüştür.
Joseph Valentine CK olduğu kısım: GösterGizle

Bu noktadan sonra işler OOC bakımdan iyice çirkinleşmeye başlıyor. tr_ouz beni Discordtan arıyor ve ağlamalı ses tonuyla "CK'mı açtıracaksın lan" diye tehdit etmeye, benim kimlik bilgilerimi ifşa edeceğini söyleyerek kışkırtmaya ve rahatsızlığım üzerinden dalga geçip hakaret etmeye başlıyor. Kimse bir rahatsızlıkla yaşamak istemez ama bunun terbiyesizce kullanılması ve bununla karşındaki kişiye mobbing yapmak karaktersizliktir. Alt karakterine geçip bize rahat vermeyeceğini, başka başka birliklere geçip sıkacağını ve sıktırtacağını bana seste söylüyor. (Ki dediklerinin çoğunu yaptı ssle kanıtlayacağım)
DC seste beni arayıp tehdit ettiğinin ve alt karaktere geçip rollerimi baltalamadan öncesinin kanıtı: GösterGizle

Sonrasına geliyorum. tr_ouz asıl niyetini belli ediyor ve şimdi oynadığı sunucuya benim birliğimden adam çekmeye çalışıyor. Çekemedikleriniyse tehdit ediyor, hatta
Birlik oyuncularımı PM üzerinden tehdit ettiğinin kanıtı: GösterGizle
o kadar amatörce ve kin dolu davranıyor ki oyun içi PM kısmından tehdit etmeye başlıyor.

SS2 (kırpılmış ss ama log kontrolünden eminim ki yazdığı ortaya çıkacaktır): GösterGizle

Birlik üyelerini tehdit etmesi yetmiyor, rollerimizi baltalamak için mekanlarımıza girip bağırıyor, insanları korkutarak rol huzurlarını kaçırıyorsunuz. Chatte görüldüğü gibi insanlar ne olduğunu IC yolla sorup öğrenmeye çalışıyorlar. O role şahit olanları etiketliyorum eminim ki doğrulayacaklardır. @AllMighty @Hadron @kush the hunter @Notiza
Yaptıklarınız bu kadarla kalmıyor, insanları tehdit etmeniz, rol baltalamanız yetmiyor, yetmiyor da yetmiyor hırsınızı alamıyorsunuz ve yarın olduğunda birlik üyelerimize ve bana saldırmaya başlıyorsunuz.
Birlik üyelerimize sıkıyor,

Eski RONIN birliğindeki üyelerle anlaşıp bana saldırtıyorsunuz (sıkan o adamlarla hiçbir rolsel alakamız yok)

Yetmiyor halen yetmiyorum Forum PMlerinden taciz ediyor,

Daha da ileriye gidip birlik tanıtımımıza saldırıyorsunuz

Yani anlayacağınız sırf @BiA ile geçmişinizden dolayı birliğe gelip, içeriyi karıştırıp şimdiki oynadığınız sunucuya adam çekmeye çalışıp, burayı oynamadığınız için "nasıl olsa bu sunucuyu oynamıyoruz ban yiyene kadar devam edelim" kafasında ilerleyip, herkese PM'den tehdit hakaretler savurup, rollerimizi baltalayıp mekanlarımızda bağırıp, hileyle vurulup teleport atarak kaçıp, üstüne üstlük haklı gibi şikayetler açtığınız için size hiçbir şey diyemiyorum. Gerçekten evet nankörsünüz ve evet  sırf IC kız rolü yapan OOC erkek için kendinize yakışanı yaptınız. Bir oyun için bu kadar triplere girip takmayın. Ciddiyim bu yaptığınız şey tamamen psikolojik bir sıkıntıdır. En kısa sürede bu davranışlarınızın düzelip olgunlaşmanız dileğiyle.

#11 - 10.04.2023 16:37
Karakterimin CK rolü ile ilgili savunmayı göremedim. Diğer hiç bir şey benim şikayetim ile alakalı bir şey değil.
Ek olarak ben senin birliğinde rol yapmak için ölüyorum demedim. Sen beni bir çok defa oğuzcum ne olur buraya gel diyip zamanında sen benim birliğime gel aylık 500 tl öderim diyen adamsın. Birlik olarak yaptığınız ihlelleli konuşmayacağım ses kanalına girmeden rol yapamayan dostum

#12 - 10.04.2023 17:52
Normalde hiçbir şey yazmayacaktım ama Cevat ile Discord üzerinden konuştum olay içinde @tr_ouz da var diye savunma yapayım. Karşı taraf Discord mesajları karıştırdığı için ben de karıştıracağım amacım savunma yapmak başka yerlere çekilmesin.

Cevat kardeşimiz hikayesinin çoğunda benim sanki el pençe divan "rol ortamı" yaratması için kendisine geldiğimi yazmış, halbuki yalan onu da buradan görebilirsiniz.

Yalan Başlangıç: GösterGizle

Evlilik konusuna gelelim @BiA ile öyle bir rolüm vardı evet iyi de vakit geçirdik gerçi 15 yaşında olduğunu öğrendikten sonra ters kelepçe yemeyeyim diye araya bir soğukluk sokmuştum bizim ekibin teşvikleriyle ve herhangi bir kinim olmayacağı bir kişi zaten? BiA'nın OOC Ticaret yaptığının üç tane kapı gibi ekran görüntüsü elimde zaten, kinli olsam zaten niye rolde uğraşayım atarım banı yer basar gider diye düşünüyorum (!).

Sanki havadan gelen bir kararla ben kafasına silah dayatmışım gibi konuşmuşsunuz durun birkaç ekran görüntüsü atayım.

Underboss karısını aileye katmaya çalışıyor Capo olarak karşı çıkıyorum.: GösterGizle

Hadi bunları geçtim beni her Allah'ın günü Discord üzerinden sese çağırıp, bir huzur vermeyip dakika başı o rolü nasıl yapalım bu rolü nasıl yapalım diye sormasını biliyorsun da bu rolden sonra niye yazmıyorsun? Benim dünya umrumda değil, ne olacaksa olsun ama şunu bil dost 27 yaşındasın azıcık yaşının adamı ol kıvırma. Ben senin birliğine boş vakitlerimde Oğuz'un beni "Adamın ensesine kavgada tuğlayla vurmuşlar, sorunları var kafa gidik." dediği için vicdan yapıp yardıma geldim ve Discord'unda mesajlarımı arat insaf edip on dakikadan fazla mesai harcayıp uzun bir rehber bile yazdım. Ama olmadı, kendi ağzınla seste ben Ozan'a (behzatc) buluşmaya çalışıyorum şu sıralar çalışıyor buluşup @derin devlet bakhtiyar'ın birliğini kapattıracağım, son Commerce de takılışları dediğini de duyduk sesteki altı kişi.

Benim haberim olmadan bana artık ne kadar iyilikse yapmaya çalışılmış, bir de ben istemişim gibi lanse edilmiş.
Gitmemem için her türlü cambazlığı -Buğra selam- yapıp Underboss teklif ediyorsun.: GösterGizle

Birlik yönetiyorsun bir tane Soldier'ı öldürmekten acizsin, üç kere Jamie karakterinin peşine tetikçi yolladın üçünde de Jamie aslanım hepsini vurdu. En son o silah sana da döndü ve 10 tane birlik üyenin gözü önünde seni cayır cayır vurdular. Biri de kalkıp ateş etmedi patronumuzu vurdular diye, sen gözü dışarıya dikmişken içeride sana güvenip yola çıkan adamların isteklerini unutur olmuşsun. Bu zamana kadar kimseye yalvar yakar iş yaptırmadım. Bir dahaki sefere de kime salladığına dikkat edersin.

O rol:

Ben benim üzerimden dönen ithamlara cevap verdiğimi düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 10.04.2023 17:57 lenco »

#13 - 10.04.2023 18:46
Lencarst ve tr_ouz) bunları çekersen birliğine daha çok uğraşırsın piazza rollerin güzel devam et zaten yakında hileden banlanırlar

#14 - 10.04.2023 19:59
Normalde hiçbir şey yazmayacaktım ama Cevat ile Discord üzerinden konuştum olay içinde @tr_ouz da var diye savunma yapayım. Karşı taraf Discord mesajları karıştırdığı için ben de karıştıracağım amacım savunma yapmak başka yerlere çekilmesin.

Cevat kardeşimiz hikayesinin çoğunda benim sanki el pençe divan "rol ortamı" yaratması için kendisine geldiğimi yazmış, halbuki yalan onu da buradan görebilirsiniz.

Yalan Başlangıç: GösterGizle

Evlilik konusuna gelelim @BiA ile öyle bir rolüm vardı evet iyi de vakit geçirdik gerçi 15 yaşında olduğunu öğrendikten sonra ters kelepçe yemeyeyim diye araya bir soğukluk sokmuştum bizim ekibin teşvikleriyle ve herhangi bir kinim olmayacağı bir kişi zaten? BiA'nın OOC Ticaret yaptığının üç tane kapı gibi ekran görüntüsü elimde zaten, kinli olsam zaten niye rolde uğraşayım atarım banı yer basar gider diye düşünüyorum (!).

Sanki havadan gelen bir kararla ben kafasına silah dayatmışım gibi konuşmuşsunuz durun birkaç ekran görüntüsü atayım.

Underboss karısını aileye katmaya çalışıyor Capo olarak karşı çıkıyorum.: GösterGizle

Hadi bunları geçtim beni her Allah'ın günü Discord üzerinden sese çağırıp, bir huzur vermeyip dakika başı o rolü nasıl yapalım bu rolü nasıl yapalım diye sormasını biliyorsun da bu rolden sonra niye yazmıyorsun? Benim dünya umrumda değil, ne olacaksa olsun ama şunu bil dost 27 yaşındasın azıcık yaşının adamı ol kıvırma. Ben senin birliğine boş vakitlerimde Oğuz'un beni "Adamın ensesine kavgada tuğlayla vurmuşlar, sorunları var kafa gidik." dediği için vicdan yapıp yardıma geldim ve Discord'unda mesajlarımı arat insaf edip on dakikadan fazla mesai harcayıp uzun bir rehber bile yazdım. Ama olmadı, kendi ağzınla seste ben Ozan'a (behzatc) buluşmaya çalışıyorum şu sıralar çalışıyor buluşup @derin devlet bakhtiyar'ın birliğini kapattıracağım, son Commerce de takılışları dediğini de duyduk sesteki altı kişi.

Benim haberim olmadan bana artık ne kadar iyilikse yapmaya çalışılmış, bir de ben istemişim gibi lanse edilmiş.
Gitmemem için her türlü cambazlığı -Buğra selam- yapıp Underboss teklif ediyorsun.: GösterGizle

Birlik yönetiyorsun bir tane Soldier'ı öldürmekten acizsin, üç kere Jamie karakterinin peşine tetikçi yolladın üçünde de Jamie aslanım hepsini vurdu. En son o silah sana da döndü ve 10 tane birlik üyenin gözü önünde seni cayır cayır vurdular. Biri de kalkıp ateş etmedi patronumuzu vurdular diye, sen gözü dışarıya dikmişken içeride sana güvenip yola çıkan adamların isteklerini unutur olmuşsun. Bu zamana kadar kimseye yalvar yakar iş yaptırmadım. Bir dahaki sefere de kime salladığına dikkat edersin.

O rol:

Ben benim üzerimden dönen ithamlara cevap verdiğimi düşünüyorum.
Rolde de gözüktüğü gibi karakterim CK edilmedi. Başka bişey demiyeceğim. Hile hurda konusunda alt karakterime yapılan ithamlar var o ayrı konudur. Yapılan rol ortada.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#15 - 10.04.2023 20:52
OOC ticaretin gerceklestigi uzerine kanitiniz varsa sunun arkadaslar, daha da beni dahil etmeyin. Gerceklestigi uzerine diyorum, meyilim oldu mu, evet. Ama yapmadim, sonuc olarak da yapip yapmamam onemli. Bu kadar sahtekar oldugunu da bilmiyorum Gokhan, hic kimseye yarandigim yok, bunun bi oyun oldugunu yasima ragmen sen ve ekibinden daha farkindaligin olgunlugunu yasiyorum, bence kendini sorgulamalisin. Yasina gore davranmani oneririm, bunun bi eglence platformu oldugunu da unutmamalisin. Sebebi belirsiz bir OOC kininden oturu bunu IC de ki karakterime yansitiyorsun, inanilmazsin gercekten. Yonetimden bizzat talebim dilerlerse loglarimi inceleyebilirler. OOC ticaret falan gerceklesmedi, beceremedim de zaten.
« Son Düzenleme: 10.04.2023 21:32 BiA »

#16 - 10.04.2023 22:41
Olayla hiçbir alakam yoktur arkadaslar. O:-)

#17 - 11.04.2023 06:11
İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir demişler gerçektende öyleymiş olayları kurgulayıp nasılda kendine çevirip anlatmaya çalışıyorsunuz. Çalıştığım için bu akşam iftardan sonra her birisinin cevabını tek tek verip burada da bazı olayları cımbızla çekip kendi lehine kullandığını göstereceğim. Bu platform karşılıklı sohbet etme platformu değil, ooc kin yapıp hiçbir şekilde senin gibi bir karşılık vermeyeceğim. Yazdıklarını okudum, bana bir savunmadan çok bir saldırı gibi geldi. (Kendi birliğinizi bitirdiğiniz gibi benim birliğimi de bitirmenize de müsade etmeyeceğim, birliğinizin ne şekilde kapandığını da herkes biliyor.) İyi niyet gösterip belki sunucuya, herşeyden önce kendinize ve ekibinizdeki insanların emeğine saygı duyup kendinizi bu sunucuya affettirmeye çalışmanız gerekirken siz hala kaos ortamı yaratıp kendi oluştaramadığınız huzurlu ortamı oluşturan topluluklara, kesilmiş ve cımbızla çekilmiş bazı ssler ile savunma yapıp da insanların arasını bozmaya çalışıyorsunuz.
Yazdıklarını şuan okuma fırsatı buldum ve gerçekten üzüldüm senin adına. İnsanları bel altı vurmayı gerçekten çok iyi bilen insanlarmışsınız, (yirmi sekiz yaşındayım on yedi yaşında lisede karıştığım bir olayda kafama kaldırım taşıyla vurdular ve beyin kanaması geçirdim, bu yaşadığım olayı da sizleri yakın gördüğüm için sizlere anlattım. Arkadaşın kafası gidik vesaire tarzda sözler doğru sözler mi? Tutturmuşsunuz bir delikanlılık, delikanlılık dediğiniz şey bu mu?) bunların bu şikayete yazılması doğru birşey mi?  Gerçekten yakıştıramadım. Bir oyun için, bir insanın sizlerle paylaştığı özel bir bilgiyi buraya insanların gözü önüne yazmanız doğru mu? Yazsanız bile ne kazanacaksınız, Allah kimsenin başına böyle bir hastalık vermesin. (Buraya yazmandaki amacı anlayamadım ve tekrar söylüyorum yakıştıramadım.)
Bu arada bir savunma değildir, sadece bel altı vurulan yerler için küçük bir yazı. Kasparov ve behzatc konusu ile ilgili iftiralarının da cevabını alacaksın..
Savunmam, iftardan sonra gelecek.

#18 - 11.04.2023 14:21
Olayla hiçbir alakam yoktur arkadaslar. O:-)

#19 - 11.04.2023 17:39
Birinci nokta bana şikayet açtınız ve açtığınız konu CK hakkındaydı, ancak sizin yaptığınız şeyleri belirtip olayı tamamen aydınlattığım zaman sürekli konuyu saptırıp başka noktalara çektiniz. @BiA'nın OOC ticaret yaptığına dair iddia sundunuz iftira attınız, CK rolünde %100 CK oldunuz ama ondan sonra sıkmaya devam edip yine kendinize göre bazı noktaları çekip ele alarak onun üzerinden yürümeye kalktınız, hatta ve hatta sanki yönetim benim askerlik arkadaşımmış gibi bir sansasyonel bir algı oluşturup iftira attınız. Açık konuşmak gerekirse şikayeti çok fazla eğip büktünüz ama bu duruma da cevap verip şikayeti sonlandırmak isterim.
    Birliğe sizi davet etmedim. Yer yapmaya çalıştınız, ben de size kapı açtım. Siz, benden RONIN birliği hakkında konuşmam için istekte bulundunuz. Sizi kırmamak adına sırf geri sizleri kazandırmak için bir umut ulaşabildiğim yetkililere ulaştım ve durumu izah ettim, sırf sizin oynama hevesiniz gelsin, oyunu oynayın diye. Bunu yönetim üyesiyle konuşmamın ardından, birliğin hiçbir şekilde açılmayacağını bana belirttiler. Bunun üzerine tamam dedim, konuyu kapattım.
    Sizler hâlâ iftira atıp, sizin birliğinizi açtırmak için konuşmamızı tamamen farklı lanse edip, "Kasparov'u kapattırmak" iddasını ortaya atarak söylüyorsunuz. Yönetimle konuşmaya çalışmamın tek sebebi sadece ve sadece size değer verip birliğinizi açtırtmaya çalışmak istememden kaynaklıydı. Konumuzun Kasparov veya başka birliklerle alakası yok. Sizin birliğinizin açlmayacağını belirttikleri zaman daha fazla konuşmayıp size de durumu izah ettim, açmayacaklarını belirttim. Bunun üzerine geçmişten olan hırsınızdan ötürü saldırmaya çalıştıkça saldırdınız, iftiralar attınız, rollerimizi baltalayıp toksiklik yapmaya devam ettiniz. Bizim başka birliklerle veya başka üyelerle hiçbir OOC problemimiz yok IC'de olan IC olarak kalır ve bu böyle devam eder. Şu zamana kadar gördüm ki tr_ouz başta olmak üzere yaptığınız terbiyesizliklere verebileceğiniz tek bir cevap bile yok ve şimdi iftira atmaya başlıyorsunuz. Yaptığınız ihlaller ortada, OOC kin üzerinden ilerlemeniz ve başka sunuculara adam çekmeye çalışmanız ortada. Sadece 15 yaşındaki IC olarak kadın olup OOC'de erkek olan 15 yaşındaki bir çocuktan dolayı bu kadar yalanlar söylüyorsunuz. Sizin bu sunucuda birliğime gelme sebebiniz bu noktada anlaşılmış oldu, daha da açmam gerekirse;
   - RONIN birliğiniz vardı.
   - Birlik üyeniz birliğinizden çıkıp Poschevo birliğine gitti, CK edemediğiniz için kuruldunuz.
    -Ardından Poschevo ile savaşa girdiniz ve R20 karakterinizin CK izni verildi, eliniz kolunuz bağlı kaldı.
    Daha sonrasındaysa başka sunucuya geçme kararı alıp adam çektiniz ve OOC ticaret yapıp tüm malvarlığınızı satmaya kalktınız. Bunların sonucunda ban yediniz ve içinizde intikam hırsı kaldı. İntikamını almak için ilk başta bizim birliğe gelmeye çalıştınız, ardından geldikten sonra @Kronoss'un @BiA ile rol yaptığını gördükçe o gömdüğünüz intikam ve koparamama hırsınız alevlendi. Alevlendikçe alevlendi iyice kurulduktan sonra birliğime saldırmaya, başka sunucuya adam çekmeye çalıştınız. Baktınız ufaktan başarılı oluyor buna daha da devam ettiniz ve size kendi çapımda yapmaya çalıştığım iyilikleri suistimal ettiniz. Sizi uzaklaştırmaya başladığım zaman birliğime ve şahsıma saldırarak gerek oyun içi, gerek oyun dışı her noktadan saldırmaya devam ettiniz. Biz yönetim değiliz, yönetimi kontrol edebilecek sunucuda hiç kimse yok ki bu teklifi de kimse iletemez kusura bakmayın ama sansasyonel bir iftira atıp dikkat çekmeye çalışma çabanız başarısız olacaktır. Sadece ve sadece sizin birliğinizi açtırmak için yönetimle konuşmaya çalıştım ve onda da red cevabı alınca üstelemedim.
Ek olarak bazı yazdıklarınıza cevap verelim.
"R kaç veriyorsun?" bence bu yazın bile birçok şeyi ifade ediyor.
Spoiler: GösterGizle

Dediğim gibi kanıtınız varsa OOC ticaret yaptığını düşündüğünüz kişiye şikayet açın, kimseye iftira atmayın.

IC olarak capo karakterinizle OOC arkadaşınız olan IC'de soldier olan tr_ouz'un karakterine sırf ooc tanışıklığınızdan böyle bir emir yaptırabiliyorsunuz. Normalde başka bir soldiera dediğiniz an karakterinizin IC'de kafasına sıkıp Underboss'a ihanet etmez. Underboss karakter istediğini aileye katar çünkü patrondan sonra gelen ikinci adam konumunda. Bunu engelleyemezsiniz, en fazla ayak oyunlarıyla takeover yaparsınız; kafasına silah dayayıp amatörlükle değil. Silah dayarsanız da IC'de CK olursunuz bu kadar basit.
Benim dünya umrumda değil, ne olacaksa olsun ama şunu bil dost 27 yaşındasın azıcık yaşının adamı ol kıvırma.
Askerlik arkadaşın değilim birader benimle böyle caz cuz yaparak konuşamazsın.Nankörlük paçalarınızdan akıyor.
Ama olmadı, kendi ağzınla seste ben Ozan'a (behzatc) buluşmaya çalışıyorum şu sıralar çalışıyor buluşup derin devlet bakhtiyar'ın birliğini kapattıracağım, son Commerce de takılışları dediğini de duyduk sesteki altı kişi. 
@derin devlet bakhtiyar için "onlar şöyle hileci böyle hileci" diye atıp tutuyorsun, baktın ki Julia'yı CK edemedin ve planların oturmadı şimdiyse hakkımda karalama kampanyası yapmaya çalışıyorsun. SS bunu kanıtlıyor.
Spoiler: GösterGizle

Birlik yönetiyorsun bir tane Soldier'ı öldürmekten acizsin, üç kere Jamie karakterinin peşine tetikçi yolladın üçünde de Jamie aslanım hepsini vurdu.
Gümledim. Evet vurulunca tp atıp hileye kaçan, seste "CK'mı açtıracaksınız lan!" diye ağlayan aslanın mı? Anlıyorum gülüm.

En son o silah sana da döndü ve 10 tane birlik üyenin gözü önünde seni cayır cayır vurdular.  Bu zamana kadar kimseye yalvar yakar iş yaptırmadım. Bir dahaki sefere de kime salladığına dikkat edersin.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=143703.0
Aslanın ne kadar aslanmış be 10 kişi arasında vurmuşta elini kolunu sallayarak çıkmışta ne aslanmış be bence hileci aciz birisi desek daha mantıklı olur

Daha fazla savunma veyahut bir cevap gelmeyecektir, sonuçlanabilir.