Konu: efeinanır - efeinan  (Okunma sayısı 389 defa)

#0 - 07.04.2023 04:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:@Kasey Morales - @efeinan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Kasey Morales

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.2023 22.45 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program kullanılması, BMX'den düşmemeyi bile fullemiş, harici olarak sistem açıklarını kullanarak bug abuse yapıyoür arkadaş.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hilesi üzerinden BMX'den düşme olayını kapatmış, "Anti-Bike-Follow" diye geçiyor bu bilirsiniz, kendisine yanlışlıkla kafa kafaya çarpıyorum ve hasar yemesine rağmen düşmüyor, harici olarak gelip bana CR atarken yine düşmesi gerekirken, düşmüyor ne hikmetse, muhtemelen bu oyun açığı falan olmalı (!)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu ve sözde hile olmayan mad bulldock arkadaşları yan hesaplarıyla sürekli gelip bu tarz hilelerle IC üstünlük kurmaya çalışıyorlar, hallerine acıyorum.

#1 - 07.04.2023 13:31
Böyle bir hile olduğunu ilk defa senden duyuyorum, oyunum temiz, yeteri kadar da kanıt göremiyorum.

#2 - 07.04.2023 14:47
Böyle bir hile olduğunu ilk defa senden duyuyorum, oyunum temiz, yeteri kadar da kanıt göremiyorum.
öyle mi olmuş kanka, bak sen şuna. Bilmeden her şeyi açarsan olacağı bu zaten, hasar yiyip düşmemen ve bug abuse yapman da ayrı bir trajikomik, burada boş yapma savunmanı yap.

#3 - 07.04.2023 17:09
Hile kullanmıyorum, sonuçlanabilir.

#4 - 07.04.2023 20:26
hadi hile yok, bug abuse de mı yapmıyorsun. Gerçi onu da yapmazsın canım, siz kural ihlali yapar mısınız hiç aaaa (!)

#5 - 07.04.2023 23:42
hadi hile yok, bug abuse de mı yapmıyorsun. Gerçi onu da yapmazsın canım, siz kural ihlali yapar mısınız hiç aaaa (!)
sobeit sokup savaştıran biz değiliz şikayete savunma yapmış burdan daha uzatmaya gerek yok, sonuçlanmasını bekleyin.

#6 - 08.04.2023 01:45
sobeit sokup savaştıran biz değiliz şikayete savunma yapmış burdan daha uzatmaya gerek yok, sonuçlanmasını bekleyin.

Ah şu kendi yaptığınız eylemleri farklı insanların üzerinden bağdaştırmayı o kadar güzel yapıyorsunuz ki, anlatamam. Birliğinize DM'ci tayfayı toplayıp, sobeit açtırıp bize sıktıran da biziz değil mi? HAHAHAHAHAH, yapmayın be oğlum.

#7 - 08.04.2023 13:04

Ah şu kendi yaptığınız eylemleri farklı insanların üzerinden bağdaştırmayı o kadar güzel yapıyorsunuz ki, anlatamam. Birliğinize DM'ci tayfayı toplayıp, sobeit açtırıp bize sıktıran da biziz değil mi? HAHAHAHAHAH, yapmayın be oğlum.

#8 - 08.04.2023 23:02

Aynen kanka ya ne hilesi, siz hile açar mısnıız canım birlik olarak. Mad Sobeitdock mu demeliydik yoksa, tüh...

#9 - 08.04.2023 23:06

Aynen kanka ya ne hilesi, siz hile açar mısnıız canım birlik olarak. Mad Sobeitdock mu demeliydik yoksa, tüh...
sen ne anlatıyorsun oğlum hangimiz hile varsa kanıtın aç şikayetini tanımadığımız adamı bize hile diye referans gösterme icde yaptığımız işi ooc mi hıncını almaya çalışıyorsun acını içinde tut