Böyle bir hile olduğunu ilk defa senden duyuyorum, oyunum temiz, yeteri kadar da kanıt göremiyorum.
Hile kullanmıyorum, sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: efeinan - 07.04.2023 17:09Hile kullanmıyorum, sonuçlanabilir. hadi hile yok, bug abuse de mı yapmıyorsun. Gerçi onu da yapmazsın canım, siz kural ihlali yapar mısınız hiç aaaa (!)
Alıntı yapılan: pamukoglu - 07.04.2023 20:26Alıntı yapılan: efeinan - 07.04.2023 17:09Hile kullanmıyorum, sonuçlanabilir. hadi hile yok, bug abuse de mı yapmıyorsun. Gerçi onu da yapmazsın canım, siz kural ihlali yapar mısınız hiç aaaa (!)sobeit sokup savaştıran biz değiliz şikayete savunma yapmış burdan daha uzatmaya gerek yok, sonuçlanmasını bekleyin.
Alıntı yapılan: Sekmezz - 07.04.2023 23:42Alıntı yapılan: pamukoglu - 07.04.2023 20:26Alıntı yapılan: efeinan - 07.04.2023 17:09Hile kullanmıyorum, sonuçlanabilir. hadi hile yok, bug abuse de mı yapmıyorsun. Gerçi onu da yapmazsın canım, siz kural ihlali yapar mısınız hiç aaaa (!)sobeit sokup savaştıran biz değiliz şikayete savunma yapmış burdan daha uzatmaya gerek yok, sonuçlanmasını bekleyin. Ah şu kendi yaptığınız eylemleri farklı insanların üzerinden bağdaştırmayı o kadar güzel yapıyorsunuz ki, anlatamam. Birliğinize DM'ci tayfayı toplayıp, sobeit açtırıp bize sıktıran da biziz değil mi? HAHAHAHAHAH, yapmayın be oğlum.
Aynen kanka ya ne hilesi, siz hile açar mısnıız canım birlik olarak. Mad Sobeitdock mu demeliydik yoksa, tüh...