0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaralı Kural İhlali
Geçen şikayette de aynı şekil açıklama yapmıştım. Beni vuran hile arkadaş yasaklandıktan sonra yetkiliye olayı anlattım. Revive aldım, yaralı rolü yapmadım. @raistlinn
Alıntı yapılan: Jiggysaw - 07.04.2023 13:54Geçen şikayette de aynı şekil açıklama yapmıştım. Beni vuran hile arkadaş yasaklandıktan sonra yetkiliye olayı anlattım. Revive aldım, yaralı rolü yapmadım. @raistlinn Seni Shane karakteri vuruyor yalnız, olayı saptırmaya çalışmanın anlamı yok. Ronald karakterinide gördüğün gibi o vuruyor SS'te. Ona bakılırsa her vurulan kişide hile diye ağlayıp yetkiliye yazdıktan sonra kalkıp gideyim ben de, SS'te vuran belli vurulan belli. İhlal ortada.
Alıntı yapılan: A L P H A - 07.04.2023 13:57Alıntı yapılan: Jiggysaw - 07.04.2023 13:54Geçen şikayette de aynı şekil açıklama yapmıştım. Beni vuran hile arkadaş yasaklandıktan sonra yetkiliye olayı anlattım. Revive aldım, yaralı rolü yapmadım. @raistlinn Seni Shane karakteri vuruyor yalnız, olayı saptırmaya çalışmanın anlamı yok. Ronald karakterinide gördüğün gibi o vuruyor SS'te. Ona bakılırsa her vurulan kişide hile diye ağlayıp yetkiliye yazdıktan sonra kalkıp gideyim ben de, SS'te vuran belli vurulan belli. İhlal ortada.oğlan seni shane basımda ss aldı diye onun mu vurmuş olması gerekiyor? Rolde Q canavarı
Alıntı yapılan: Jiggysaw - 07.04.2023 14:00Alıntı yapılan: A L P H A - 07.04.2023 13:57Alıntı yapılan: Jiggysaw - 07.04.2023 13:54Geçen şikayette de aynı şekil açıklama yapmıştım. Beni vuran hile arkadaş yasaklandıktan sonra yetkiliye olayı anlattım. Revive aldım, yaralı rolü yapmadım. @raistlinn Seni Shane karakteri vuruyor yalnız, olayı saptırmaya çalışmanın anlamı yok. Ronald karakterinide gördüğün gibi o vuruyor SS'te. Ona bakılırsa her vurulan kişide hile diye ağlayıp yetkiliye yazdıktan sonra kalkıp gideyim ben de, SS'te vuran belli vurulan belli. İhlal ortada.oğlan seni shane basımda ss aldı diye onun mu vurmuş olması gerekiyor? Rolde Q canavarı Öncelikle uslübunu korumanı öneririm, seninle aramda bir samimiyet göstergesi yok "Oğlan".
@Jiggysaw @MrJoe Savunmalarınızı gerçekleştirin lütfen.