Konu: YKİ - Martel_Rodelheim -Roland_Popelin  (Okunma sayısı 356 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2023 04:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martel_Rodelheim - Roland_Popelin @Jiggysaw @MrJoe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey ortada, arkadaşlar vurulmaları üzerinden daha bir saat bile geçmeden gelip tekrar illegal role katılıp, silah kullanıp ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların bu tutumdan vazgeçmesi gerekiyor, burayı DM sunucusu sanıp vurulduğunda kalkıp tekrar çatışıyor gördüğünüz gibi.

« Son Düzenleme: 07.04.2023 06:05 A L P H A »

#1 - 07.04.2023 13:16
Bu tutumdan vazgeçmesi gerekiyor demişsin. Daha 10 seviye olmadan eline dg ak alan adamların var. Kuralları sizden öğrenecek değiliz. Bugün detaylı savunma yapacağım.

#2 - 07.04.2023 13:54
Geçen şikayette de aynı şekil açıklama yapmıştım. Beni vuran hile arkadaş yasaklandıktan sonra yetkiliye olayı anlattım. Revive aldım, yaralı rolü yapmadım. @raistlinn

#3 - 07.04.2023 13:57
Geçen şikayette de aynı şekil açıklama yapmıştım. Beni vuran hile arkadaş yasaklandıktan sonra yetkiliye olayı anlattım. Revive aldım, yaralı rolü yapmadım. @raistlinn
Seni Shane karakteri vuruyor yalnız, olayı saptırmaya çalışmanın anlamı yok. Ronald karakterinide gördüğün gibi o vuruyor SS'te. Ona bakılırsa her vurulan kişide hile diye ağlayıp yetkiliye yazdıktan sonra kalkıp gideyim ben de, SS'te vuran belli vurulan belli. İhlal ortada.

#4 - 07.04.2023 14:00
Seni Shane karakteri vuruyor yalnız, olayı saptırmaya çalışmanın anlamı yok. Ronald karakterinide gördüğün gibi o vuruyor SS'te. Ona bakılırsa her vurulan kişide hile diye ağlayıp yetkiliye yazdıktan sonra kalkıp gideyim ben de, SS'te vuran belli vurulan belli. İhlal ortada.

oğlan seni shane basımda ss aldı diye onun mu vurmuş olması gerekiyor? Rolde Q canavarı

#5 - 07.04.2023 14:05

oğlan seni shane basımda ss aldı diye onun mu vurmuş olması gerekiyor? Rolde Q canavarı
Öncelikle uslübunu korumanı öneririm, seninle aramda bir samimiyet göstergesi yok "Oğlan".

#6 - 07.04.2023 14:11

Öncelikle uslübunu korumanı öneririm, seninle aramda bir samimiyet göstergesi yok "Oğlan".

otomatik klavye düzeltmesi adamım, alınma

#7 - 07.04.2023 14:16
@Jiggysaw @MrJoe Savunmalarınızı gerçekleştirin lütfen.

#8 - 07.04.2023 14:18
Savunmam yukarıda bulunuyor, anlık hile tarafından yaralıya düşürüldüm. Olayı izleyen yetkili kişiyi yasakladı. Hile tarafından düştüğümü gören yetkili beni reviveladı.

#9 - 07.04.2023 15:47

Hileden yasaklanan karakterin adı Mark_Roskovich, arkadaşı düşürdüğümüz zamandan sonra hilesini açıp bize ateş açtı ve bir kaçımızı düşürdü, bizde rapor atıp arkadaşı yasaklattık.

« Son Düzenleme: 07.04.2023 15:49 Wiquend »