Konu: ihlaller zinciri - mad bullock üyeleri  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.04.2023 05:04
Yaralı kural ihlalinden bir önceki şikayette zaten cezamı yedim, orada yaptığım tek şey oyuna girmek. Ayakta durmam bile batıyorsa yapacak bir şey yok.
Role silahla gelip katılman bile ekstradan bir ihlal yaptığını gösterir, öncesinde yediğin hapis beni ilgilendirmez. Daha önceki şikayette bir başkasının rolünü baltalıyorsun, burada benim rolümü baltalıyorsun. Yine yapıyorsunuz ihlaller zinciri ağınızı, kendinizce yaratıyorsunuz. Çelişmeyinnn  :manifdog
rolde konuşmadım bile, bir süre afk kalıp gittim.  :) Kendi kendine rollenmişsin dostum benim.
Rol içinde konuşmaman, o role dahil olmadığını göstermiyor canımın içi, gerçekten bu platform içinde roleplay yapmak için barındığınızı bazen kendimce sorguluyorum. Sürekli Roleplay denilen bir kavram ve terim mevcut, bu sunucuda uygulanan bir şey. Oyunda olduğun her vakit, sürekli roleplay kapsamında değerlendirilirsin ve ona göre muamele görürsün. Bende o zaman DM atayım, konuşmadım diye sıyrılmaya çalışayım. Oldu mu böyle? Ahhh, ahh...

#11 - 07.04.2023 05:07

savunma yapacak bir cümle bulamadığı zaman arkadaşların ve senin büründüğün bir profil olması gerek?
Yok kanki yatacağım uyumadan önce okuyacağım son şey de yazdığın tuhaf şeyler olsun istemedim.
Seni kaçırmış bara getirmişiz baktım bir oraya bir buraya ayılıp bayılıyorsun hiçbir kudrette seni ayiltmaya yetmiyor bende bu rolü yaptım bizimkiler rol yapabilsin diye. Sana koko getireyim diye çıktıktan 5 dk sonra da pd yakaladı zaten
"Bir buraya ayılıp, bayılıyorsun" ????????
Kanka yaralı bir durumdayım, vücudumun üç bölgesinde de yara var ve tedavi olmamışım, kendi ilk yardım rollerimle o yaralı rolü sürdürmeye çalışıyorum, bunu da defalarca IC belirtiyorum. Keyfimden bayılıp, ayılma durumuna düşmüyorum. Bir kez bayılıyorum yaralarımdan ve sizin uygunsuz rol kapsamında yaptığınız "işkence " rollerinden sonra, sonrasında siz ayıltıp siz bayıltıyorsunuz zaten, Terrell Schwarz karakteri bayılmıyor. HAHAHAHAHAHAH, yapmayın be kardeşim hala çelişiyorsunuz bak, bir kez de yaptım kardeşim diye söylenin yahu.

#12 - 07.04.2023 13:49
ya birader sen ne anlatıyorsun pamukoglu musun nesin sende nasıl bir çene var allah ailene arkadaşlarına sabır versin, savaşa 2-3 seviye hile adamları sokuyorsunuz ona rağmen eziliyorsunuz kapatın gidin oğlum

#13 - 07.04.2023 14:12
Merhabalar, karakterler ceza alacak.