0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: pamukoglu - 07.04.2023 04:29Alıntı yapılan: hazepoppy - 07.04.2023 04:26Yaralı kural ihlalinden bir önceki şikayette zaten cezamı yedim, orada yaptığım tek şey oyuna girmek. Ayakta durmam bile batıyorsa yapacak bir şey yok. Role silahla gelip katılman bile ekstradan bir ihlal yaptığını gösterir, öncesinde yediğin hapis beni ilgilendirmez. Daha önceki şikayette bir başkasının rolünü baltalıyorsun, burada benim rolümü baltalıyorsun. Yine yapıyorsunuz ihlaller zinciri ağınızı, kendinizce yaratıyorsunuz. Çelişmeyinnn rolde konuşmadım bile, bir süre afk kalıp gittim. Kendi kendine rollenmişsin dostum benim.
Alıntı yapılan: hazepoppy - 07.04.2023 04:26Yaralı kural ihlalinden bir önceki şikayette zaten cezamı yedim, orada yaptığım tek şey oyuna girmek. Ayakta durmam bile batıyorsa yapacak bir şey yok. Role silahla gelip katılman bile ekstradan bir ihlal yaptığını gösterir, öncesinde yediğin hapis beni ilgilendirmez. Daha önceki şikayette bir başkasının rolünü baltalıyorsun, burada benim rolümü baltalıyorsun. Yine yapıyorsunuz ihlaller zinciri ağınızı, kendinizce yaratıyorsunuz. Çelişmeyinnn
Yaralı kural ihlalinden bir önceki şikayette zaten cezamı yedim, orada yaptığım tek şey oyuna girmek. Ayakta durmam bile batıyorsa yapacak bir şey yok.
Alıntı yapılan: pamukoglu - 07.04.2023 04:32Alıntı yapılan: Unban Terminus - 07.04.2023 04:26 savunma yapacak bir cümle bulamadığı zaman arkadaşların ve senin büründüğün bir profil olması gerek?Yok kanki yatacağım uyumadan önce okuyacağım son şey de yazdığın tuhaf şeyler olsun istemedim.Seni kaçırmış bara getirmişiz baktım bir oraya bir buraya ayılıp bayılıyorsun hiçbir kudrette seni ayiltmaya yetmiyor bende bu rolü yaptım bizimkiler rol yapabilsin diye. Sana koko getireyim diye çıktıktan 5 dk sonra da pd yakaladı zaten
Alıntı yapılan: Unban Terminus - 07.04.2023 04:26 savunma yapacak bir cümle bulamadığı zaman arkadaşların ve senin büründüğün bir profil olması gerek?