Konu: RK ihlali, DM, Hood baskını (sürekli)  (Okunma sayısı 332 defa)

#10 - 04.04.2023 19:06
bacağından vurulup nasıl bu kadar rahat oturuyorsun, kimin seni vurduğunu bilemem. Ben orada bekliyordum, seni gördüm ve ateş ettim. O zaman diliminde birlikteydim, şu an çıktım. Rk yok anlayacağın.

SS'lerde açık bir şekilde gözüküyor malesef dostum. :(

#11 - 04.04.2023 19:14
Zeusum role uymadın zeusum

#12 - 04.04.2023 19:15
Seni vurduğumda rk süren bitmişti, gece saat 1 de en son vurdum daha sonrasında öğlen 5 de vurdum.  Hood baskınına gelecek olursak, hood onayınız yok.

Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanabilir.
Senin için demiyorum zaten dostum RK kural ihlalini, onu Dajad arkadaşimiz icin diyorum.
Sana açma sebebim sürekli bir dm cabasinda olman ve silah patlatman. Umarim anliyorsundur.

#13 - 04.04.2023 19:16
onlar ihlal yapmaz takma kafana cano

1000 dk jail yemiştin en son, bug abuseden bitti mi kanka o?
bitmedi ban yiyen ballisüt :)
he tmm

behzo ballısüt kim
ercüment çözer ben

#14 - 04.04.2023 19:16
Seni vurduğumda rk süren bitmişti, gece saat 1 de en son vurdum daha sonrasında öğlen 5 de vurdum.  Hood baskınına gelecek olursak, hood onayınız yok.

Senin için demiyorum zaten dostum RK kural ihlalini, onu Dajad arkadaşimiz icin diyorum.
Sana açma sebebim sürekli bir dm cabasinda olman ve silah patlatman. Umarim anliyorsundur.
Savaştayız kanka mızrak mı atalım.

#15 - 04.04.2023 19:16
onlar ihlal yapmaz takma kafana cano

1000 dk jail yemiştin en son, bug abuseden bitti mi kanka o?
bitmedi ban yiyen ballisüt :)
he tmm

behzo ballısüt kim
ercüment çözer ben

top geçer adam geçmez

#16 - 04.04.2023 19:20
Zeusum role uymadın zeusum
Ducatrocuğum, role uyamazdim aktif olsaydim uyardim. O sırada alt+tab atmis sikayet acmak ve ss leri toplamak icin ugrasiyordum. Fakat oyuna geri girdigimde chat'i gordum ama sizler yoktunuz. Ne yapabilirim? Onca adamı pm'den rahatsız edip: Kanka afkydım gelin kaçırma rolunuzu yapın mı deseydim? Sizleri seviyorum ancak bu dediğimi bir mantıklı düşün.  :sampanya: :sampanya: :sampanya:

#17 - 04.04.2023 19:21

Savaştayız kanka mızrak mı atalım.

Kardeşim sorun bu değil, istersen cilalı taş ile yapılmış bir balta ile saldır. Bu sana kalmış, benim burada anlatmak istediğim olay farklı.

#18 - 04.04.2023 20:28
Arkadaşlarımız yine bir baskın daha atmaya çalışmış, bardan dışarı çıkmadan RK durumunu bildirdim ve dışarı çıktım. Bir şey yapamadılar neticede. SS'leri buraya bırakıyorum. :D

/do kanalı üzerinden karakter durumunu sordular ve cevap verdim. RK durumunu bildirmesem yine sıkacaklar.

#19 - 04.04.2023 21:19

Arkadaşlarımız hala olduğumuz yeri basmaya aktif bir şekilde devam ediyor, fakat bu sefer tutmadı. Başka siyahi rolü yapan arkadaşlarımız bizim çevremizde dolaşırlarken Mad Bullock üyelerini vurdular. Ayrıca ss'de gözüktüğü gibi yerde yatan şahısın elinde Mac-10 bulunmakta.