Konu: RK ihlali, DM, Hood baskını (sürekli)  (Okunma sayısı 297 defa)

#0 - 04.04.2023 18:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aahqt47763 Dajad Farajian. @dispatch Rainer Vogt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6) BASKIN KURALLARI

˧ 6.1) Onaysız Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 5 dakika sürebilir. Hood Onaylı birlikler masa üyesi olduğundan dolayı baskın yapan birliğe bu yaptığı baskından dolayı IC yaptırımlar uygulanabilir.
Onaylı bir birliğin bölgesi basılamaz. Savaşı Onaylı birlik başlatsa bile yalnızca onaylı bölge dışında karşılık verilebilir, bölge basılamaz.

˧ 6.2 Hood Onaylı Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 12 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 24 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 5 dakika sürebilir.
Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 5 dakika sürebilir. Bu kural, Onaylı birlik savaşı başlatırsa geçerlidir.

Death Matching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dajad Farajian yeni yaralanmışken geldi ve bir kez daha sıktı, bunun öncesinde sebebini bilmediğim bir şekilde karakterim yatakta afk haldeyken Rainer Vogt içeri girip sıktı. Ayrıca şunu belirtmek isterim; Dajad Farajian ve Rainer Vogt dün gece gelip barı bastılar ve yine vurdular, bugünde eve geldiğimde Rainer Vogt aynı şekilde barı basmış ve beni vurmuş, yaralı rolümü yaptım ve dışarı çıkıp rolde kendimi sandalyeye attım daha sonra Dajad Farajian adlı karakter geldi, yaralı olduğum için karşılık vermedim ve inip motordan bana sıktı. Burada ki ihlaller sürekli bir hood baskını ve ayrıca Rk kural ihlali. Arkadaşların birbirinden haberdar olduğuna çok eminim. Neden? Derseniz açıklıyayım: İkisi dün gece bara gelip sıkmışlar, yani rolde bir iş birlikleri var, o halde birbirlerinden haberleride olması gerekiyor. Burada hem hood baskını ihlali, Death Matching ihlali ayrıca RK kural ihlali bulunmakta. Bugün sıktıklarında ise yine yaralı rolümü yaptım ve kanıtlarımı toplayıp şikayet açtım. Teşekkürler iyi forumlar... :vice:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bu ss'de gece olan hood baskını var ve diğer ss'lerde bugün olan hood baskını ve Rk ihlali var.
Ek açıklamalar(varsa): SS'lerin yönetim tarafından gözden geçirilip karar verilmesini ve ceza almasını istiyorum.

#1 - 04.04.2023 18:37
onlar ihlal yapmaz takma kafana cano

#2 - 04.04.2023 18:39
Seni vurduğumda rk süren bitmişti, gece saat 1 de en son vurdum daha sonrasında öğlen 5 de vurdum.  Hood baskınına gelecek olursak, hood onayınız yok.

Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanabilir.

#3 - 04.04.2023 18:39

1000 dk jail yemiştin en son, bug abuseden bitti mi kanka o?

#4 - 04.04.2023 18:40

Şöylede bir ekleme yapayım, arkadaşlar ben şikayet açarken /sdo vermeme rağmen gelip kaçırmaya çalışmışlar, savunma olarak bunu gösterirlerse böyle bir ss var elimde.

#5 - 04.04.2023 18:42
bacağından vurulup nasıl bu kadar rahat oturuyorsun, kimin seni vurduğunu bilemem. Ben orada bekliyordum, seni gördüm ve ateş ettim. O zaman diliminde birlikteydim, şu an çıktım. Rk yok anlayacağın.

#6 - 04.04.2023 18:48

bitmedi ban yiyen ballisüt :)

#7 - 04.04.2023 18:55

Arkadaşımız yine anlık olarak bir baskın daha yapmış, fakat ben RK bildirdiğim için bir şey yapamamış. O:-) O:-)

#8 - 04.04.2023 18:57

he tmm

#9 - 04.04.2023 19:05

he tmm

behzo ballısüt kim