| |  | | Kardeşim bir adamın ak ile motorla biizm orda turluyor, diğer adamın 3 kez vuurlmasına rağmen hala bizim yanımızda dolaşıyor adamlarına sahip çık icde erkeklik yapıp forumda şov yapmayın, oyunda da öyle 
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dajad_Farajian Maske_48757 Maske_23975 Maske_26814(Lance perkins karakteri için) Brody_Young Maske_25986 Maske_26814 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victoria_Gardner @RuffleSouls Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsiz dm arayışı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa):
Kardeşim bir adamın ak ile motorla biizm orda turluyor, diğer adamın 3 kez vuurlmasına rağmen hala bizim yanımızda dolaşıyor adamlarına sahip çık icde erkeklik yapıp forumda şov yapmayın, oyunda da öyle
Artık şu olayları ıcde bırakın ve yaptığınız rolün sonucuna katlanın r15 karaktersin beni tanımıoyrsunuz yok zart zurt diyorsun şaka gibi elemansın.
İnanılmaz kalite kokan bir oyuncu DM yapmak için karşı tarafa neredeyse "aa neden gözünün üzerinde kaş var" deyip ateş edecek bir oyuncu profilisin.
DM için 1 gram bile sebep yokken sırf EGO tatmini yapmak için kendi kendine oluşturduğunuz bir RP senaryosu var kafanızda tabii bunu yaşına veriyorum.
Sana tavsiyem yaptığın kalitesiz ve sebepsiz role OBJEKTİF olarak bakman ve oluşturmaya çalıştığın sol tık gördüğün yerde ateş et sistemini değiştirmen.
Ortada bir savaş bile söz konusu değil fakat sineğin kanadından yağ çıkarmak diye bir deyim vardır Türkçede onun karşılığının dahada basit versiyonusun.Şimdi bana kendince haklıymış gibi bir yanıt vereceksin ama nafile...