0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 02:25Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:04Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 02:02Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:00Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:56Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:52Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?ak ile gezen kişi dm arıyordur kanka, dm atmak için can atıyorsun daha sonrasında düşünce şikayet açıyorsun.Sen savunmanı yapacak mısın yoksa sataşacak mısın ben onu anlamıyorum, 30 dakika boyunca baskın atıyorsunuz ak alıp karşılık verip savununca dm mi arıyorum? Hangi birliğin dm attığı zaten şikayetlerde belli gereksiz yorum yapacağına hiç yazma daha iyi Sana bir tane bile mermi atmadım, neyin savunmasını yapayım. Olayla alakam sadece orada olmak.Yetkili kişiler kontrol edecektir, sıktığına dair kanıtlarım mevcut istedikleri zaman atabilirim.elindeki bütün kanıtlar ile şikayet açsana, sana tek bir mermi atmadım benim mermim ile düşmedin hasar kayıtlarını at sana mermi atmış mıyım bakalım.Mermin ile düşüp düşmediğime karar veremedim fakat o silah neden bana doğrultuldu? Yanlışlıkla olmadığı kesin öyleyse bile bir açıklaması olmalı.
Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:04Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 02:02Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:00Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:56Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:52Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?ak ile gezen kişi dm arıyordur kanka, dm atmak için can atıyorsun daha sonrasında düşünce şikayet açıyorsun.Sen savunmanı yapacak mısın yoksa sataşacak mısın ben onu anlamıyorum, 30 dakika boyunca baskın atıyorsunuz ak alıp karşılık verip savununca dm mi arıyorum? Hangi birliğin dm attığı zaten şikayetlerde belli gereksiz yorum yapacağına hiç yazma daha iyi Sana bir tane bile mermi atmadım, neyin savunmasını yapayım. Olayla alakam sadece orada olmak.Yetkili kişiler kontrol edecektir, sıktığına dair kanıtlarım mevcut istedikleri zaman atabilirim.elindeki bütün kanıtlar ile şikayet açsana, sana tek bir mermi atmadım benim mermim ile düşmedin hasar kayıtlarını at sana mermi atmış mıyım bakalım.
Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 02:02Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:00Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:56Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:52Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?ak ile gezen kişi dm arıyordur kanka, dm atmak için can atıyorsun daha sonrasında düşünce şikayet açıyorsun.Sen savunmanı yapacak mısın yoksa sataşacak mısın ben onu anlamıyorum, 30 dakika boyunca baskın atıyorsunuz ak alıp karşılık verip savununca dm mi arıyorum? Hangi birliğin dm attığı zaten şikayetlerde belli gereksiz yorum yapacağına hiç yazma daha iyi Sana bir tane bile mermi atmadım, neyin savunmasını yapayım. Olayla alakam sadece orada olmak.Yetkili kişiler kontrol edecektir, sıktığına dair kanıtlarım mevcut istedikleri zaman atabilirim.
Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:00Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:56Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:52Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?ak ile gezen kişi dm arıyordur kanka, dm atmak için can atıyorsun daha sonrasında düşünce şikayet açıyorsun.Sen savunmanı yapacak mısın yoksa sataşacak mısın ben onu anlamıyorum, 30 dakika boyunca baskın atıyorsunuz ak alıp karşılık verip savununca dm mi arıyorum? Hangi birliğin dm attığı zaten şikayetlerde belli gereksiz yorum yapacağına hiç yazma daha iyi Sana bir tane bile mermi atmadım, neyin savunmasını yapayım. Olayla alakam sadece orada olmak.
Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:56Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:52Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?ak ile gezen kişi dm arıyordur kanka, dm atmak için can atıyorsun daha sonrasında düşünce şikayet açıyorsun.Sen savunmanı yapacak mısın yoksa sataşacak mısın ben onu anlamıyorum, 30 dakika boyunca baskın atıyorsunuz ak alıp karşılık verip savununca dm mi arıyorum? Hangi birliğin dm attığı zaten şikayetlerde belli gereksiz yorum yapacağına hiç yazma daha iyi
Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:52Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?ak ile gezen kişi dm arıyordur kanka, dm atmak için can atıyorsun daha sonrasında düşünce şikayet açıyorsun.
Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?
ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildin
Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:33Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 02:25Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:04Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 02:02Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:00Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:56Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:52Alıntı yapılan: dispatch - 04.04.2023 01:50ak ile geziyom vurulunca şikayet açıyom nerden bildinAk ile gezmemin sebebi durmadan gelip dm atışınız. Ne yapayım yani boş boş dolaşayım mı?ak ile gezen kişi dm arıyordur kanka, dm atmak için can atıyorsun daha sonrasında düşünce şikayet açıyorsun.Sen savunmanı yapacak mısın yoksa sataşacak mısın ben onu anlamıyorum, 30 dakika boyunca baskın atıyorsunuz ak alıp karşılık verip savununca dm mi arıyorum? Hangi birliğin dm attığı zaten şikayetlerde belli gereksiz yorum yapacağına hiç yazma daha iyi Sana bir tane bile mermi atmadım, neyin savunmasını yapayım. Olayla alakam sadece orada olmak.Yetkili kişiler kontrol edecektir, sıktığına dair kanıtlarım mevcut istedikleri zaman atabilirim.elindeki bütün kanıtlar ile şikayet açsana, sana tek bir mermi atmadım benim mermim ile düşmedin hasar kayıtlarını at sana mermi atmış mıyım bakalım.Mermin ile düşüp düşmediğime karar veremedim fakat o silah neden bana doğrultuldu? Yanlışlıkla olmadığı kesin öyleyse bile bir açıklaması olmalı.Düştüğünde ss almak için silah doğrultum, sana falan sıkmadım zaten ortada dm yok.
Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 02:24Dm arayışında değiliz, iki kulüp arasındaki bölge sorunu yüzünden çıkan savaşın sende kurbanı oldun.Dediğin gibiyse bir sorun kalmaz, yapılan ihlallere sessiz kalmak zorunda değilim. Konuya tam hakim olmadığım için şikayet açmak istedim umarım anlamışsınızdır.
Dm arayışında değiliz, iki kulüp arasındaki bölge sorunu yüzünden çıkan savaşın sende kurbanı oldun.
Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:37Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 02:24Dm arayışında değiliz, iki kulüp arasındaki bölge sorunu yüzünden çıkan savaşın sende kurbanı oldun.Dediğin gibiyse bir sorun kalmaz, yapılan ihlallere sessiz kalmak zorunda değilim. Konuya tam hakim olmadığım için şikayet açmak istedim umarım anlamışsınızdır.Herhangi bir sorunumuz yok. Genel olarak bakınca sadece bölge savaşı bunun için Garza oluşumu ile birlikte rol yapıldı gün içerisinde. Bu yüzden açılması gereksiz bir şikayet olmuş.
Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 03:01Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:37Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 02:24Dm arayışında değiliz, iki kulüp arasındaki bölge sorunu yüzünden çıkan savaşın sende kurbanı oldun.Dediğin gibiyse bir sorun kalmaz, yapılan ihlallere sessiz kalmak zorunda değilim. Konuya tam hakim olmadığım için şikayet açmak istedim umarım anlamışsınızdır.Herhangi bir sorunumuz yok. Genel olarak bakınca sadece bölge savaşı bunun için Garza oluşumu ile birlikte rol yapıldı gün içerisinde. Bu yüzden açılması gereksiz bir şikayet olmuş.Aranızda sivil olarak dm atanlar ve ekstra olarak kapanan bertuzzi oluşumundan birkaç kişi bulunuyordu. Gereksiz bir şikayet olduğunu düşünmüyorum detaylı inceleme yapılıp karar verilmesini istiyorum.
Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 03:56Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 03:01Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:37Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 02:24Dm arayışında değiliz, iki kulüp arasındaki bölge sorunu yüzünden çıkan savaşın sende kurbanı oldun.Dediğin gibiyse bir sorun kalmaz, yapılan ihlallere sessiz kalmak zorunda değilim. Konuya tam hakim olmadığım için şikayet açmak istedim umarım anlamışsınızdır.Herhangi bir sorunumuz yok. Genel olarak bakınca sadece bölge savaşı bunun için Garza oluşumu ile birlikte rol yapıldı gün içerisinde. Bu yüzden açılması gereksiz bir şikayet olmuş.Aranızda sivil olarak dm atanlar ve ekstra olarak kapanan bertuzzi oluşumundan birkaç kişi bulunuyordu. Gereksiz bir şikayet olduğunu düşünmüyorum detaylı inceleme yapılıp karar verilmesini istiyorum.Bertuzzi'den birisi mi var aramızda? İmkanı yok ahbap.
Alıntı yapılan: Ducatro - 04.04.2023 04:25Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 03:56Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 03:01Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 02:37Alıntı yapılan: Fam43 - 04.04.2023 02:24Dm arayışında değiliz, iki kulüp arasındaki bölge sorunu yüzünden çıkan savaşın sende kurbanı oldun.Dediğin gibiyse bir sorun kalmaz, yapılan ihlallere sessiz kalmak zorunda değilim. Konuya tam hakim olmadığım için şikayet açmak istedim umarım anlamışsınızdır.Herhangi bir sorunumuz yok. Genel olarak bakınca sadece bölge savaşı bunun için Garza oluşumu ile birlikte rol yapıldı gün içerisinde. Bu yüzden açılması gereksiz bir şikayet olmuş.Aranızda sivil olarak dm atanlar ve ekstra olarak kapanan bertuzzi oluşumundan birkaç kişi bulunuyordu. Gereksiz bir şikayet olduğunu düşünmüyorum detaylı inceleme yapılıp karar verilmesini istiyorum.Bertuzzi'den birisi mi var aramızda? İmkanı yok ahbap.Birlik R20'nize görüntüleri iletirim oradan bakarsınız.
Alıntı yapılan: Andrean - 04.04.2023 01:49Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:46 Kardeşim bir adamın ak ile motorla biizm orda turluyor, diğer adamın 3 kez vuurlmasına rağmen hala bizim yanımızda dolaşıyor adamlarına sahip çık icde erkeklik yapıp forumda şov yapmayın, oyunda da öyle Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dajad_Farajian Maske_48757 Maske_23975 Maske_26814(Lance perkins karakteri için)Brody_Young Maske_25986 Maske_26814Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victoria_Gardner @RuffleSouls Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:AlıntıYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsiz dm arayışı. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Kardeşim bir adamın ak ile motorla biizm orda turluyor, diğer adamın 3 kez vuurlmasına rağmen hala bizim yanımızda dolaşıyor adamlarına sahip çık icde erkeklik yapıp forumda şov yapmayın, oyunda da öyle Artık şu olayları ıcde bırakın ve yaptığınız rolün sonucuna katlanın r15 karaktersin beni tanımıoyrsunuz yok zart zurt diyorsun şaka gibi elemansın.Dm atmıyormuşsun kralhttps://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=143457.0
Alıntı yapılan: Loreks - 04.04.2023 01:46 Kardeşim bir adamın ak ile motorla biizm orda turluyor, diğer adamın 3 kez vuurlmasına rağmen hala bizim yanımızda dolaşıyor adamlarına sahip çık icde erkeklik yapıp forumda şov yapmayın, oyunda da öyle Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dajad_Farajian Maske_48757 Maske_23975 Maske_26814(Lance perkins karakteri için)Brody_Young Maske_25986 Maske_26814Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victoria_Gardner @RuffleSouls Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:AlıntıYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsiz dm arayışı. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Kardeşim bir adamın ak ile motorla biizm orda turluyor, diğer adamın 3 kez vuurlmasına rağmen hala bizim yanımızda dolaşıyor adamlarına sahip çık icde erkeklik yapıp forumda şov yapmayın, oyunda da öyle Artık şu olayları ıcde bırakın ve yaptığınız rolün sonucuna katlanın r15 karaktersin beni tanımıoyrsunuz yok zart zurt diyorsun şaka gibi elemansın.
Kardeşim bir adamın ak ile motorla biizm orda turluyor, diğer adamın 3 kez vuurlmasına rağmen hala bizim yanımızda dolaşıyor adamlarına sahip çık icde erkeklik yapıp forumda şov yapmayın, oyunda da öyle Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dajad_Farajian Maske_48757 Maske_23975 Maske_26814(Lance perkins karakteri için)Brody_Young Maske_25986 Maske_26814Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victoria_Gardner @RuffleSouls Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:AlıntıYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsiz dm arayışı. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa):