Konu: [02.04.2023] Artan_Basha Deathmatch & Trolling & Rolde q  (Okunma sayısı 414 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.04.2023 01:33
Elinde anlattığın şeye dair hiçbir ss yok dostum. Ayrıca ya çocuksun, ya rol bilmiyorsun, ya trollsün ya da türkçe klavyen yok ki türkçe harfler kullanmak aklına rolde değil de şikayet açılınca forumda savunma yaparken gelmiş sanırım.
« Son Düzenleme: 03.04.2023 01:50 S4res »

#11 - 03.04.2023 01:50
İyi geceler öncelikle, dostum biraz sinirli gibisin. Geçen sizin takılmış olduğunuz bölgede rol yaparken arkadaşımla bizlere sıktınız. Bize sıkan elemanı size sorduğum da benimle güzel iletişim de bulunmuyordunuz. Ben de küfür ettim, ardından siz de bana küfür ettiniz. Karakterim kendini ezdirmeyen birisi olduğu için ateş ettim. Ayrıca orası sizin hood bölgeniz değil. Daha hoodunuz yok sadece takılmış olduğunuz bölge.

"- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak"

Fazla yanıt vermeye gerek yok,
Şahitliğimi onaylıyorum, olayları foruma taşımaktan nefret etsem de artık gına geldi. Bu tür olaylara sabrımız kalmadı, bir değil iki değil.
Bu tür olaylara sabrın kalmadıysa kanka yapacagın role dikkat et, silah cekip düsünce kin kapmayın :palmiye: :palmiye:

Yaptığım rol ortada, yaptığın rol ortada üstüne durup tartışmaya zerre niyetim yok. Silah çektiğim herhangi bir ss varsa atabilirsin. Silahı benim çekip düştüğüm henüz herhangi bir rol olmadı  O:-)
Silah çektiğinizin kanıtını bıraktım, rolüm hatalı değil.

#12 - 03.04.2023 01:51
Burada sizlere küfür etmiyorum, bize silah çeken kişiyi çağırmanız gerektiğini ve ona sinirlenip küfür ediyorum. Siz de küfür ettiğiniz için ateş ediyorum. https://i.hizliresim.com/opdcr6o.png
Buradaki pembe kafalı arkadaşı sizlere soruyorum, silah çekiyor gecen geldiğmiiz rolde. Bende tekrardan geliyorum bugün rolümü yapmaya ters davranıyorsunuz. https://i.hizliresim.com/hcyhvbf.png
burada onune gelen herkese karsi silah cekiyorsun ben herhangi bir agresif tutum sergilemiyorum. karsi argumanda bulunacaksan bizim silah cektigimize binaen kanitlariyla beraber sunarsan sevinirim.
Durduk yere silah çekmiyorum dostum gecen geldiğimizde bizlere saldırdınız, silah çektiniz. Bugün geldiğim de arkadaşını sorduğum da bana küfür ettin bende ateş ettim.

#13 - 03.04.2023 01:52
Elinde anlattığın şeye dair hiçbir ss yok dostum. Ayrıca ya çocuksun, ya rol bilmiyorsun, ya trollsün ya da türkçe klavyen yok ki türkçe harfler kullanmak aklına rolde değil de şikayet açılınca forumda savunma yaparken gelmiş sanırım.
Kanıtlarımı attım bakılabilir, rolümü sorgulayamazsın. Silah çekip düşünce sikayet acmıyorum ::)

#14 - 03.04.2023 01:54
 Ayrıca ileti kalabalığına gerek yok, sikayeti actın her seye cevap verme zorunluluğun yok. Savunmamı yaptım ve kanıtlarımı attım. Sonuclanabilir.

#15 - 03.04.2023 01:57
Kanıtlarımı attım bakılabilir, rolümü sorgulayamazsın. Silah çekip düşünce sikayet acmıyorum ::)
kanıtında tehtid edildiğini veya rolsel olarak laf yediğini göremiyorum, muhtemelen sorgulamamı istemediğin o rolünü tekrar sergilemişsindir. Fazla uzatmayacağım, haklısın demek istiyorum. Sonuçta Amerika'da bireysel silahlanma var değil mi? Allah korusun bir sivilin annesine falan söversin bisikletinin gidonuna asılı pompalıyı çekip iki tane patlatır kafana :garip: :garip:

#16 - 03.04.2023 02:13
kanıtında tehtid edildiğini veya rolsel olarak laf yediğini göremiyorum, muhtemelen sorgulamamı istemediğin o rolünü tekrar sergilemişsindir. Fazla uzatmayacağım, haklısın demek istiyorum. Sonuçta Amerika'da bireysel silahlanma var değil mi? Allah korusun bir sivilin annesine falan söversin bisikletinin gidonuna asılı pompalıyı çekip iki tane patlatır kafana :garip: :garip:
biraz sinirlenmiş olmalısın kanka sakin  ::) her iletime cevap verme, savunmamı yaptım sonuclanabilir

#17 - 03.04.2023 03:36
Spoiler: GösterGizle
Burada sizlere küfür etmiyorum, bize silah çeken kişiyi çağırmanız gerektiğini ve ona sinirlenip küfür ediyorum. Siz de küfür ettiğiniz için ateş ediyorum. https://i.hizliresim.com/opdcr6o.png
Buradaki pembe kafalı arkadaşı sizlere soruyorum, silah çekiyor gecen geldiğmiiz rolde. Bende tekrardan geliyorum bugün rolümü yapmaya ters davranıyorsunuz. https://i.hizliresim.com/hcyhvbf.png
burada onune gelen herkese karsi silah cekiyorsun ben herhangi bir agresif tutum sergilemiyorum. karsi argumanda bulunacaksan bizim silah cektigimize binaen kanitlariyla beraber sunarsan sevinirim.
Durduk yere silah çekmiyorum dostum gecen geldiğimizde bizlere saldırdınız, silah çektiniz. Bugün geldiğim de arkadaşını sorduğum da bana küfür ettin bende ateş ettim.

bu yine de polis geldiğinde quit atmanın sebebini açıklamıyor. yetkililerin kararını bekleyelim.

#18 - 03.04.2023 11:45
Spoiler: GösterGizle

bu yine de polis geldiğinde quit atmanın sebebini açıklamıyor. yetkililerin kararını bekleyelim.
polis gelince q falan atmıyorum yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz. Attığım kanıtlar ortada tek bir videonuz var onda bile düşmüyorum açıkcası yönetimi kandırıyorsunuz. sonuçlanabilir, fazla ileti kalabalıgına gerek yok.

#19 - 03.04.2023 13:02
Ayrıca polis de gelmiyor zaten attığınız ss de hiç bir şey yok, eksik ss atmışsınız. İlk silah çeken taraf sizsiniz ertesi  gün gelip sıkıyorum. Polis gelince q atma falan demişsin polis de gelmiyor, q attığıma dair kanıtın da yok oyundan bağlantsıı kopmuş vs olay yerinden uzaklaşıp belirli bir süre bekleyip çıkış sağladığımı da kanıtlayamazsın. Trolling demişsin boş ihlaller koymuşsun acaba trolling ne demek biliyor musun? Troll yaptığıma dair de kanıtın yok. Attığın kanıtlar yetersiz ve ceza kaydımın kabarık olması hesabımın banlanacağını göstermez. Yöneticiler bir aksilik veya ihlal görürse gereğini yapacaklardır. Savunmamı yeterince yaptım, kanıtlarımı attım sonuclanabilir.
« Son Düzenleme: 03.04.2023 13:05 quarion »