Konu: [02.04.2023] Artan_Basha Deathmatch & Trolling & Rolde q  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2023 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @quarion Artan_Basha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Isaac_McDowell @Metamfetamin @HANZEL Hanzel_Schwagann @AhuBrg Lily_Evans

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2023 23.23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Artan_Basha denilen arkadaş biz hoodumuzda rol yaparken bizi kışkırtmaya sevk edip sivil karakterle rol yaptığımız yerde sürekli bize sıkıyor. Bunu yaptıktan sonra oyundan da quit çekiyor. Arkadaş artık bunu rutin haline getirdi ve amacının dm olduğunu düşünüp şikayetimi açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

polisler geldiğinde rolde quit attığına dair bir ss: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın zaten ceza kaydı kabarık yöneticilerin arkadaşın hesabını banlamasını arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 03.04.2023 02:16 unknownbard200618 »

#1 - 03.04.2023 00:12
Şahitliğimi onaylıyorum, olayları foruma taşımaktan nefret etsem de artık gına geldi. Bu tür olaylara sabrımız kalmadı, bir değil iki değil.

#2 - 03.04.2023 00:35
24 saat içinde savunmanızı iletin @quarion

#3 - 03.04.2023 00:52
İyi geceler öncelikle, dostum biraz sinirli gibisin. Geçen sizin takılmış olduğunuz bölgede rol yaparken arkadaşımla bizlere sıktınız. Bize sıkan elemanı size sorduğum da benimle güzel iletişim de bulunmuyordunuz. Ben de küfür ettim, ardından siz de bana küfür ettiniz. Karakterim kendini ezdirmeyen birisi olduğu için ateş ettim. Ayrıca orası sizin hood bölgeniz değil. Daha hoodunuz yok sadece takılmış olduğunuz bölge.

#4 - 03.04.2023 00:57
Burada sizlere küfür etmiyorum, bize silah çeken kişiyi çağırmanız gerektiğini ve ona sinirlenip küfür ediyorum. Siz de küfür ettiğiniz için ateş ediyorum. https://i.hizliresim.com/opdcr6o.png
Buradaki pembe kafalı arkadaşı sizlere soruyorum, silah çekiyor gecen geldiğmiiz rolde. Bende tekrardan geliyorum bugün rolümü yapmaya ters davranıyorsunuz. https://i.hizliresim.com/hcyhvbf.png

#5 - 03.04.2023 00:58
Savunmam bu kadar, sonuclanabilir.

#6 - 03.04.2023 01:03
Şahitliğimi onaylıyorum, olayları foruma taşımaktan nefret etsem de artık gına geldi. Bu tür olaylara sabrımız kalmadı, bir değil iki değil.
Bu tür olaylara sabrın kalmadıysa kanka yapacagın role dikkat et, silah cekip düsünce kin kapmayın :palmiye: :palmiye:

#7 - 03.04.2023 01:11
İyi geceler öncelikle, dostum biraz sinirli gibisin. Geçen sizin takılmış olduğunuz bölgede rol yaparken arkadaşımla bizlere sıktınız. Bize sıkan elemanı size sorduğum da benimle güzel iletişim de bulunmuyordunuz. Ben de küfür ettim, ardından siz de bana küfür ettiniz. Karakterim kendini ezdirmeyen birisi olduğu için ateş ettim. Ayrıca orası sizin hood bölgeniz değil. Daha hoodunuz yok sadece takılmış olduğunuz bölge.

"- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak"

Fazla yanıt vermeye gerek yok,
Bu tür olaylara sabrın kalmadıysa kanka yapacagın role dikkat et, silah cekip düsünce kin kapmayın :palmiye: :palmiye:

Yaptığım rol ortada, yaptığın rol ortada üstüne durup tartışmaya zerre niyetim yok. Silah çektiğim herhangi bir ss varsa atabilirsin. Silahı benim çekip düştüğüm henüz herhangi bir rol olmadı  O:-)

#8 - 03.04.2023 01:26
olaya bir aciklik getirmek gerekirse arkadas rolde q atiyor polisler olay yerine geldigi anda. ekstradan videoyu kanitlara ekleyecegim. rolde q dan da cezalandirilmasini istiyorum.
« Son Düzenleme: 03.04.2023 01:28 unknownbard200618 »

#9 - 03.04.2023 01:28
Burada sizlere küfür etmiyorum, bize silah çeken kişiyi çağırmanız gerektiğini ve ona sinirlenip küfür ediyorum. Siz de küfür ettiğiniz için ateş ediyorum. https://i.hizliresim.com/opdcr6o.png
Buradaki pembe kafalı arkadaşı sizlere soruyorum, silah çekiyor gecen geldiğmiiz rolde. Bende tekrardan geliyorum bugün rolümü yapmaya ters davranıyorsunuz. https://i.hizliresim.com/hcyhvbf.png
burada onune gelen herkese karsi silah cekiyorsun ben herhangi bir agresif tutum sergilemiyorum. karsi argumanda bulunacaksan bizim silah cektigimize binaen kanitlariyla beraber sunarsan sevinirim.