Konu: Alvaro_Hernandez - mix, illegal kural ihlali, /b  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2023 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alvaro_Hernandez @YUCA THE GREAT

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Sarracano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX, İllegal kural ihlali, aktif rolde /b bölme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: mongols ile çatışmaya gidiyoruz fakat Alvaro Hernandez adlı arkadaşa vahiy iniyor olması gerek ki bizim çatıştığımız yere biz düşüp kaçtıktan sonra gelip direk ihbar veriyor. Kişinin Garza Karteli gibi büyük bir birlikte olduğunu unutmamak gerek, bu birliğin normal birliklere göre sorumluluğu çok daha fazla fakat Alvaro adlı arkadaş kuralları çiğnemeyi oldukça seviyor gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Zaten ilk ekran görüntüsüne bakarsanız bizi takip eden 4-5 kişinin olduğunu görürsünüz ama Alvaro adlı arkadaşa discord, pm vb. yerlerden haber verdikleri için biz düşer düşmez diğerleri kaçıyor ve Alvaro_Hernandez adlı arkadaş biz kaçtıktan sonra bulunduğumuz yere gelip ihbar veriyor.

#1 - 25.03.2023 16:33
Ve kişi sanırsam zamanında hilede kullanıyormuş, bana göre kural ihlali yapmayacak birisi değil. Ona göre işlem uygulanırsa sevinirim.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=141782.0

#2 - 25.03.2023 22:08
Savunma dahi yapmıyacağım arkadaş OOC kiniyle hareket ediyor, hiç bir şekilde suçlamalardan birisini ihlal etmiş bulunmuyorum.

Önce adam olmak gerekir, aile değerlerine sövmüyecek kadar, bana tehtidkar mesajlarınıda buraya ifşalamıyacağım iyi forumlar.

Kişinin kötü niyeti ve düşüncesi ektedir.

Hile kullandığım felan yok 2012'den beri samp Hard rp sunucularında oynuyorum yasaklanmam dahi yok, PD geldiğini görür görmez q çeken zihniyetler hileden yakanır olmuş. Bak o link attığın şikayettede o arkadaşın niyetide fazlasıyla kötü ve kiniyle hareket ettiği ortadaydı sonuç ortada :)
« Son Düzenleme: 25.03.2023 22:10 YUCA THE GREAT »

#3 - 25.03.2023 23:22
Anın verdiği sinir ile rehavete kapılıp küfür ettim, sonrasında kusura bakma dedim zaten kardeşim.
Discord yazışmalarını ne zamandır şikayete döküyoruz? Sen sana yaptığım suçlamalara karşı savunma yap yeter, herkese iyi geceler.

#4 - 26.03.2023 00:29
Anın verdiği sinir ile rehavete kapılıp küfür ettim, sonrasında kusura bakma dedim zaten kardeşim.
Discord yazışmalarını ne zamandır şikayete döküyoruz? Sen sana yaptığım suçlamalara karşı savunma yap yeter, herkese iyi geceler.

Yöneticinin işini kolaylaştırmak açısından savunmam ektedir;

1- Mix yaptığıma dair hiç bir kanıt göremiyorum, Las Colinas yolundan Hood'umuz olan Garza sokağına gidiyordum kişilerin çatışması zaten kulaklığıma fazlasıyla ses geldi ve baktığımda Mongols ekibi arasındaydı ve yerdeki kişiyi gördüm. Daha önce Bertuzzi sokağında vurduğumuz Tommy karakteriydi zaten İC'de karakterim fazlasıyla onlara karşı kinli Mixlik hiç bir durum yok.

2- ./b konusuna gelicek olursak, senin şikayetçi olacağın hiç bir durum yok ceza aldırmak için çabaladığın bir durum bu orada ki memurlar bu konuda şikayet açar anlarım ama sen açık aradığın için böyle bir şikayete başvurdun. Kısacası sen q çekmesen zaten ben orada ./b Kullanmam dahi o yüzden seni ilgilendiren bir durum yok bu konudan şikayetçide olamazsın teşekkürelr.

3- İhbar konusundada bir kanıt göremiyorum, şehrin aktif olarak kullanılan Las Colinas gibi bir mevkide yaklaşık 10-15 kişi aralığında maskesiz çatışan şehiri birbirine katan kişiler var, senin rol bilgini sorgulamıyacağım ama gerçekçi olmak gerekirse orada yaşan sivil halk ihbar verilme rolü PD tarafından yapılabilir onuda geçtim CCTV rolüde yapabilir sen maskesiz orada silah patlatmayı göze alıyorsun ama PD gelince farklı yollara başvuruyorsun.

Yetkilinin işini kolaylaştırmak açısından savunmamı yaptım daha fazla ileti gelmiyecektir, aile değerlerime küfürde bulunan kişiyle daha fazla birebir muhattap olup kendimi küçük düşürmeyeceğim.

Dipnot: Şahsıma açılan ilk hile şikayetini bu şikayetle bağdaştırman bile komik ve acınası bir durum. Senin profiline giricek olursak 3 tane PD ile olan rolde Q çekersen zaten yasaklanman gerekmekte, Nyarko'un güncellediği kurallarda aktif bir şekilde duruyor. Ben sana kinlenip bunu Ticket'a döküp yasaklatabilirim. Sende 4ten fazlasıyla aktif rolde Q atmışsın, ama bu seferde q atmadığını iddia ediyorsun. Unutma insanoğlu hata yapar, hatalarından ders çıkartır ama hiç bir zaman yalanlarla bir şey kazanmaz.

Saygılarımla sonuçlanabilir.[/color]

#5 - 26.03.2023 00:36
Kanıtlarda görünen bir kural ihlali yok, ceza verilmeyecek. @WulqueN şimdilik uyarılıyorsunuz, ortak nezaket kurallarını aşmayın. Tekrarında ağır bir ceza alacaksınız.