Anın verdiği sinir ile rehavete kapılıp küfür ettim, sonrasında kusura bakma dedim zaten kardeşim.
Discord yazışmalarını ne zamandır şikayete döküyoruz? Sen sana yaptığım suçlamalara karşı savunma yap yeter, herkese iyi geceler.
Yöneticinin işini kolaylaştırmak açısından savunmam ektedir;
1- Mix yaptığıma dair hiç bir kanıt göremiyorum, Las Colinas yolundan Hood'umuz olan Garza sokağına gidiyordum kişilerin çatışması zaten kulaklığıma fazlasıyla ses geldi ve baktığımda Mongols ekibi arasındaydı ve yerdeki kişiyi gördüm. Daha önce Bertuzzi sokağında vurduğumuz Tommy karakteriydi zaten İC'de karakterim fazlasıyla onlara karşı kinli Mixlik hiç bir durum yok.
2- ./b konusuna gelicek olursak, senin şikayetçi olacağın hiç bir durum yok ceza aldırmak için çabaladığın bir durum bu orada ki memurlar bu konuda şikayet açar anlarım ama sen açık aradığın için böyle bir şikayete başvurdun. Kısacası sen q çekmesen zaten ben orada ./b Kullanmam dahi o yüzden seni ilgilendiren bir durum yok bu konudan şikayetçide olamazsın teşekkürelr.
3- İhbar konusundada bir kanıt göremiyorum, şehrin aktif olarak kullanılan Las Colinas gibi bir mevkide yaklaşık 10-15 kişi aralığında maskesiz çatışan şehiri birbirine katan kişiler var, senin rol bilgini sorgulamıyacağım ama gerçekçi olmak gerekirse orada yaşan sivil halk ihbar verilme rolü PD tarafından yapılabilir onuda geçtim CCTV rolüde yapabilir sen maskesiz orada silah patlatmayı göze alıyorsun ama PD gelince farklı yollara başvuruyorsun.
Yetkilinin işini kolaylaştırmak açısından savunmamı yaptım daha fazla ileti gelmiyecektir, aile değerlerime küfürde bulunan kişiyle daha fazla birebir muhattap olup kendimi küçük düşürmeyeceğim.
Dipnot: Şahsıma açılan ilk hile şikayetini bu şikayetle bağdaştırman bile komik ve acınası bir durum. Senin profiline giricek olursak 3 tane PD ile olan rolde Q çekersen zaten yasaklanman gerekmekte, Nyarko'un güncellediği kurallarda aktif bir şekilde duruyor. Ben sana kinlenip bunu Ticket'a döküp yasaklatabilirim. Sende 4ten fazlasıyla aktif rolde Q atmışsın, ama bu seferde q atmadığını iddia ediyorsun. Unutma insanoğlu hata yapar, hatalarından ders çıkartır ama hiç bir zaman yalanlarla bir şey kazanmaz.
Saygılarımla sonuçlanabilir.[/color]