Konu: Terrel_Schwarz - yki  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.03.2023 00:18
Bak yukarda yazdım ya pamukoglu, makalelerini başka yere sakla.
Düzgünce yaralı rolüne uysaydın şikayet yemezdin. Ceza alırsan bir daha yapmazsın tahminimce.

#11 - 24.03.2023 00:20
İnceleyecek yetkili arkadaşın bilgisine, yukarıdaki iletimde belirttiğim üzere arkadaşların maalesef yaptıkları trollerden ve sebepsiz DM'lerinden ötürü bıkmıştık, neticesinde bu gün birlikleri kapatıldı, bunlar göz önünde bulundurulup yaptırım uygulanırsa çok sevinirim, saygılarımla.
Sen bizim birliğe laf edecek son kişisin pamukoglu, birliğinde ki çoğu adama ss editlemeyi biz öğrettik. Abi ss nasıl editleniyor diye bertuzzi birlik chatinde spam atıyordunuz.
Troll veya DM arayışında olsaydık 600 sayfa yapmazdık birliği. :)
« Son Düzenleme: 24.03.2023 16:13 WulqueN »

#12 - 24.03.2023 15:04
Bak yukarda yazdım ya pamukoglu, makalelerini başka yere sakla.
Düzgünce yaralı rolüne uysaydın şikayet yemezdin. Ceza alırsan bir daha yapmazsın tahminimce.
Makaleler değil, acı gerçekler dostum. Bu konuların bu kadar sana rahatsızlık vermesi belli ki belirttiğim vakaların gerçekliğini doğrular.

Harici olarak yaralı rolüne de uydum, anlık trollerinizden bıktığımızdan mütevellit aktif bir role bir zarar verdiğimi düşünmüyorum. Boş DM'lerinizle insanları o kadar kışkırtıp, bıktırıyorsunuz ki ötesi yok.

#13 - 24.03.2023 15:10
İnceleyecek yetkili arkadaşın bilgisine, yukarıdaki iletimde belirttiğim üzere arkadaşların maalesef yaptıkları trollerden ve sebepsiz DM'lerinden ötürü bıkmıştık, neticesinde bu gün birlikleri kapatıldı, bunlar göz önünde bulundurulup yaptırım uygulanırsa çok sevinirim, saygılarımla.
Sen bizim birliğe laf edecek son kişisin pamukoglu, birliğinde ki çoğu adama ss editlemeyi biz öğrettik. Abi ss nasıl editleniyor diye betuzzi birlik chatinde spam atıyordunuz.
Troll veya DM arayışında olsaydık 600 sayfa yapmazdık birliği. :)
Öncelikle, kışkırtıcak söylemlerden uzak durup "Ortak Nezaket" çerçevesi içinde hitaplarını düzenlersen sevinirim. Burada kimseden üstün değilsin, olamayacaksın da. Harici olarak seninle OOC bir muhattabım yok, birliğimde de senin birliğinde önceden bulunan kimse yok, dipnot olarak kayıtlara böyle geçilsin. Rol kalitenizi fazlasıyla sunduğunuz için (!) şuan zaten birliğiniz kapatıldı, sizi de anlıyorum.

SS editleme konusuna gelirsek, birliğimde ki oyuncuların hepsi tecrübeli ve senelerce geçmişi olan insanlar, bir veya iki hafta önce sunucuya başlayanlardan değil :)

Akabinde bunlara müteakip olarak sizden öğrenecekleri bir şey yok, olamaz da. En azından geleceğimizi korumak ve sağlamak adına, emin adımlar atıp vizyon ve misyonlarımızdan sapmamak adına bunu yapmayız, saparsak şayet şuan sizin bulunduğunuz konumda olurduk ne yazık ki, ancak bu hiç bir zaman olmayacak, umitle boşuna beklemeyin. Sizden ricam, boş beleş vakitlerinizi "DEĞERLİ" olarak geçirin. Şayet, bulunduğunuz durum biraz acı verici olabilir :)

#14 - 24.03.2023 16:08

#15 - 24.03.2023 17:01
Küçük bir şikayeti iki sayfa yaptığınız ve yapılan ihlal dışında diğer tüm aranızda geçen gerginlik hakkında konuştuğunuz için teşekkürler. Eğer bir ihlal varsa; Oyuncu Şikayet Kuralları'nın uyduğu şekilde şikayetinizi açıp bekleyebilirsiniz. Biz şuanlık sadece Yaralı Kural İhlali'yle ilgileneceğiz.

Dediğiniz üzere kişi sizi gördükten sonra rolünü gerçekleştirmiş, eğer kaçsaydı; o zaman bir ihlal içerisinde girerdi fakat ortada işlenen bir ihlal mevcut değil. Ekte bıraktığınız video açılmıyor, bu tarz durumlara dikkat edelim.