Konu: Terrel_Schwarz - yki  (Okunma sayısı 267 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2023 19:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Terrel_Schwarz @pamukoglu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ignacio, Federico ve Roberto

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: yki

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulmuş, vurulduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi kalkıp motoruna binecekti, ta ki biz gelene kadar. Bizi görünce direk motordan indi, biz olmasak yaralı felan dinelemeyip basıp gidecek şehre.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/2dYb8 - https://streamable.com/jkbq3p

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş hakkını helal etsin, bizi görünce motordan inip /hurt çekmesi çok komikti. Her neyse, iki üç yerinden vurulan bir adamın kalkıp motor sürmesi fazla realistik değil. Gerekli cezayı alırsa seviniriz.

#1 - 22.03.2023 19:31
Aramızdaki sorunlar dün Calleja karakteri @Anomaly  tarafından son buldu. Fakat Tyr ve beni vurmasında hiç bir sebep yok. Trollerden bıkmış durumdayız, size açılan bir oluşum şikayetimiz zaten mevcut, akabinde gerekeni adminler oluşum şikayetlerini yanıtladıktan sonra bakarsa sevinirim. Harici olarak şunu da eklemek istiyorum, kişiler nereden kurşun yediğimi nerden biliyor?  IC rolünü çevirmeden direkt olarak gelip böyle bir yargıda bulunmanız aranızdaki farklı iletişimleri temsil eder, bilmukâbele bu da komik bir durum ne yazık ki. Bunlara müteakip olarak ortada bir DM olduğunu zaten attığınız fotoğrafla kendiniz sunmuş oluyorsunuz, arada bir savaş yokken direkt olarak gelip böyle bir durumda bulunması oldukça üzücü. (!) Harici olarak sonrasında kesintisiz yaralı rolümü sürdürüyorum.

#2 - 22.03.2023 19:34
Şüphelerin varsa şikayet oluşturabilirsin, kimseyi vurmadım adminler kontrol edebilir silahlarımı idlerini vereyim. NC attığımdan beri elime silah bile almadım.
NC attığım için 48 saat çatışmaya dahil olamıyorum.
« Son Düzenleme: 23.03.2023 03:10 WulqueN »

#3 - 22.03.2023 19:47
Şüphelerin varsa şikayet oluşturabilirsin, kimseyi vurmadım adminler kontrol edilebilir silahlarımı idlerini vereyim. NC attığımdan beri elime silah bile almadım.
Direkt olarak il-legal rollere dahil olamazsın, orada bir il-legal rol varken gelip dahil oluyorsun, iki saat adamı kovalayarak boğazını sıkma gibi bir rol sergiliyorsun, çelişmene gerek yok :)

#4 - 22.03.2023 19:54
Aramızdaki sorunlar dün Calleja karakteri @Anomaly  tarafından son buldu. Fakat Tyr ve beni vurmasında hiç bir sebep yok. Trollerden bıkmış durumdayız, size açılan bir oluşum şikayetimiz zaten mevcut, akabinde gerekeni adminler oluşum şikayetlerini yanıtladıktan sonra bakarsa sevinirim. Harici olarak şunu da eklemek istiyorum, kişiler nereden kurşun yediğimi nerden biliyor?  IC rolünü çevirmeden direkt olarak gelip böyle bir yargıda bulunmanız aranızdaki farklı iletişimleri temsil eder, bilmukâbele bu da komik bir durum ne yazık ki. Bunlara müteakip olarak ortada bir DM olduğunu zaten attığınız fotoğrafla kendiniz sunmuş oluyorsunuz, arada bir savaş yokken direkt olarak gelip böyle bir durumda bulunması oldukça üzücü. (!) Harici olarak sonrasında kesintisiz yaralı rolümü sürdürüyorum.

Sorun son bulduysa neden beni şehirin içinden Palomino'ya kadar takip ediyorsun veyahut peşimden gelip kovalıyorsun, ''seni bir yerden hatırlıyorum evlat, en son yerdeydin'' gibi bir ihtamda bulunuyorsun? Kendinle çelişme. Tyr karakterini ben vurmadım hasar kayıtlarına bakabilirler, o sırada orada bile değildim Tyr karakterini vurduğuma dair bir ss elinde var mı?

#5 - 22.03.2023 19:59
Şüphelerin varsa şikayet oluşturabilirsin, kimseyi vurmadım adminler kontrol edilebilir silahlarımı idlerini vereyim. NC attığımdan beri elime silah bile almadım.
Direkt olarak il-legal rollere dahil olamazsın, orada bir il-legal rol varken gelip dahil oluyorsun, iki saat adamı kovalayarak boğazını sıkma gibi bir rol sergiliyorsun, çelişmene gerek yok :)
Tamam şikayet açabilirsin.

#6 - 22.03.2023 20:14

Sorun son bulduysa neden beni şehirin içinden Palomino'ya kadar takip ediyorsun veyahut peşimden gelip kovalıyorsun, ''seni bir yerden hatırlıyorum evlat, en son yerdeydin'' gibi bir ihtamda bulunuyorsun? Kendinle çelişme. Tyr karakterini ben vurmadım hasar kayıtlarına bakabilirler, o sırada orada bile değildim Tyr karakterini vurduğuma dair bir ss elinde var mı?
Genel birlik olarak hareket ettiğiniz için ve yeni NC atmış arkadaşlarınız bile il-legal olaylara dahil olduğu için, genel bir kasıtta bulundum. Bu çelişme değil, bir beyanda bulunacağınız zaman kelime anlamlarını rica ediyorum güzelce kavrayarak yorum yapın, harici olarak seni peşlememin sebebi, vurulan kişinin (Try) başında beklerken olaya tanık eden kişinin belirtiği eşgal senin eşgalinle direkt olarak birebir olduğu için tespit amaçlı IC yapılan bir peşleme durumuydu, sonrasında karakterim IC seninle daha önce savaş zamanında çatıştığını hatırladığı vakit böyle bir söylemde bulunuldu. Sen direkt olarak ortadaki savaş durumu sonlanmışken, ortada bir savaş yokken gelip direkt olarak bu söylemden mütevellit sıkman zaten direkt olarak amacınızı teşkil ediyor arkadaşlar, fazla söze gerek yok. Şikayeti inceleyek yetkili arkadaştan ricam, başta belirttiğimiz gibi bu şikayet öncesinde arkadaşların adına açılan oluşum şikayetine bakmalarıdır, bakarlarsa zaten arkadaşların troll hareketlerini orada kendileri de göreceklerdir, anlayışınız için teşekkür ederim. Sonuçlanabilir.

#7 - 22.03.2023 20:27
Ben sana yki sebebiyle şikayet açtım, onun savunmasını yap dostum. Makalelerini başka yerde yayınlarsın.

#8 - 22.03.2023 20:53
Ben sana yki sebebiyle şikayet açtım, onun savunmasını yap dostum. Makalelerini başka yerde yayınlarsın.
Farkındaysan savunma yapıldı, arkadaşının nacizane "yorumu" üzerine karşılık verildi. Sonuçlanabilir.

#9 - 23.03.2023 23:27
İnceleyecek yetkili arkadaşın bilgisine, yukarıdaki iletimde belirttiğim üzere arkadaşların maalesef yaptıkları trollerden ve sebepsiz DM'lerinden ötürü bıkmıştık, neticesinde bu gün birlikleri kapatıldı, bunlar göz önünde bulundurulup yaptırım uygulanırsa çok sevinirim, saygılarımla.