0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Şikayet edilen karakter adı : Breek Hayeem @UtkuJROlaya dahil olan şahit karakter adı: Millan Marino,William ProustOlayın gerçekleştiği tarih ve saat:26-01-2023 20.07İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /qYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Breek ile daha önceden kavgalıydık bunu birliğimideki üst seviyeler duymuş ve aramızı bulmak için beni ikna edip Breek'in yanına götürdüler ve hiçbir agresif rol sergilemedim 3 kişi gittik Breek tek başınaydı barışın yollarını arıyordu bizim arkadaşlar fakat Breek buna yanaşmadı en sonda dalga geçer gibi gülmeye başladı videomda da herşey gözüküyor sonrasında kavga çıkacağı belli oldu gelip bana tokat attı bende ona attım kavga ettik sonrasında bayıldı rol devam ederken /q attı ve oyunu terk edip rolü bozdu bknz;Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bekledik kardeşim 5 dakika kadar ve kendi isteğinle ayrılığın chat sistemde gözüküyor..neyse cevap vermeyeceğim,yetkili arkadaşlar kontrollerini yapacaktır eminim.
@UtkuJR Bağlantı kopmasından beş dakika sonra tekrar oyuna giriş yaptığınıza dair bir ekran görüntüsü, varsa video kaydı göndermelisiniz.