Konu: Breek Hayeem Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2023 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Breek Hayeem @UtkuJR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Millan Marino,William Proust

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26-01-2023 20.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Breek ile daha önceden kavgalıydık bunu birliğimideki üst seviyeler duymuş ve aramızı bulmak için beni ikna edip Breek'in yanına götürdüler ve hiçbir  agresif rol sergilemedim 3 kişi gittik Breek tek başınaydı barışın yollarını arıyordu bizim arkadaşlar fakat Breek buna yanaşmadı en sonda dalga geçer gibi gülmeye başladı videomda da herşey gözüküyor sonrasında kavga çıkacağı  belli oldu gelip bana tokat attı bende ona attım kavga ettik sonrasında bayıldı rol devam ederken /q attı ve oyunu terk edip rolü bozdu bknz;

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 5 Dakika kadar bekledik ve gelmedi chat sistemden de görebilirsiniz kendi isteği ile çıkmış bulunmaktadır.

« Son Düzenleme: 26.01.2023 22:32 Negan_Marsilya »

#1 - 26.01.2023 22:14
Şikayet edilen karakter adı : Breek Hayeem  @UtkuJR

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Millan Marino,William Proust
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:26-01-2023 20.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:   Breek ile daha önceden kavgalıydık bunu birliğimideki üst seviyeler duymuş ve aramızı bulmak için beni ikna edip Breek'in yanına götürdüler ve hiçbir  agresif rol sergilemedim 3 kişi gittik Breek tek başınaydı barışın yollarını arıyordu bizim arkadaşlar fakat Breek buna yanaşmadı en sonda dalga geçer gibi gülmeye başladı videomda da herşey gözüküyor sonrasında kavga çıkacağı  belli oldu gelip bana tokat attı bende ona attım kavga ettik sonrasında bayıldı rol devam ederken /q attı ve oyunu terk edip rolü bozdu bknz;

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kardeşim brawl rolünde neden /Q atayım? brawlda düşünce oyun buga girdi alt tab attım düzelsin diye o sırada tekrar geldiğim crash yedim, videoyu kesmek yerine devam ettirseydin 1-2 dakika sonra giriş yaptığımı görebilirdin, IC & OOC kin yapmayalım lütfen, Logların kontrol edilme şansı varsa iyi olur.
« Son Düzenleme: 26.01.2023 22:17 UtkuJR »

#2 - 26.01.2023 22:16
Bekledik kardeşim 5 dakika kadar ve kendi isteğinle ayrılığın chat sistemde gözüküyor..neyse cevap vermeyeceğim,yetkili arkadaşlar kontrollerini yapacaktır eminim.

#3 - 26.01.2023 22:18
Bekledik kardeşim 5 dakika kadar ve kendi isteğinle ayrılığın chat sistemde gözüküyor..neyse cevap vermeyeceğim,yetkili arkadaşlar kontrollerini yapacaktır eminim.

Evet kendi isteğimde /q yazdığım için bağlantı kopması olarak gözüküyor kardeşim. 5 dakika bekledik demen yerine video kaydını devam ettirseydin keşke.

Ayrıca bu arkadaşımızın ceza alması gereken bir şikayet devam ediyor, ceza alıcak yazılmış konu arşive alınmış fakat  ceza aldığını göremedim maalesef. Bunu da unutmayalım lütfen. @Hammerlein 
« Son Düzenleme: 27.01.2023 00:45 UtkuJR »

#4 - 26.01.2023 22:19
@Negan_Marsilya Konuyu şablona uygun bir şekilde tekrar düzeltin. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#5 - 27.01.2023 01:54
@Hammerlein Düzelltim rica etsem tekrardan bakabilirmisiniz,iyi geceler.

#6 - 28.01.2023 16:11
@UtkuJR Bağlantı kopmasından beş dakika sonra tekrar oyuna giriş yaptığınıza dair bir ekran görüntüsü, varsa video kaydı göndermelisiniz.

#7 - 28.01.2023 16:20
@UtkuJR Bağlantı kopmasından beş dakika sonra tekrar oyuna giriş yaptığınıza dair bir ekran görüntüsü, varsa video kaydı göndermelisiniz.

Merhabalar SS almamıştım fakat oyun chat loglarımda dakika yazılı, kanıt yerine geçerse atabilirim, yaklaşık 3 dakika sonra giriş yapmışım.

#8 - 28.01.2023 21:10
Merhaba. Chatlog yazıları kanıt niteliğinde değildir. Breek Haykeem karakteri cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 28.01.2023 21:12 RECOLT »