Öncelikle selamlar, arkadaşların şikayeti yedikleri 400 dk ooc hapis sonrası kinle açtıklarının bilincindeyim. Kısa ve öz bir savunma yapacağım.
Refuse RP konusundan başlamak istiyorum. Kişiler ic bir şekilde birlik üyelerimi aradığımın farkında oldukları için Maske_17985 adlı arkadaşımız koştur koştur aracın yanına gelip beni araca bindirdiği yönünde kopyala yapıştır emote verip hızlıca aracına biniyor. Bense o ara yaralı rolümü yapıyorum, chatte farkedildiği üzere "vurulmuş, topallıyor" yönünde emote atıp yavaşça araca ilerliyorum. Tam araca binme emotesi verip yavaş bir şekilde araca bineceğim sırada birlik üyelerim geliyor. (Neden yavaş diye soracak olursanız karkakterim sonuçta vuruldu ya? Koştur koştur binsek uygun olmaz.) Neyse birlik üyelerim geldiği için binmeme müsade etmeden kaçıyorlar.
Spawn Kill konusunda ben bir ihlal göremedim, içeriye videoyu çeken arkadaş biraz geç girmiş farkedildiği üzere, iki saniye kadar. İlk giren arkadaşın bugda olduğunu bildiğimden müsade ediyorum. Adamda hemen ileri atılıp öyle sıkıyor, bende o pozisyondayken ona sıkıyorum. Spwan Kill olmaması adına ilk gireni bekliyorum kısaca.