Konu: Marco Santoro - Refuse RP ve Spawnkill  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 25.01.2023 18:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marco Santoro @CobraS01

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Davis Gillmore - Quannell Dempsey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:10 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Bence her şey açık, spawnkill videosunda ölmüyor olsak bile burada yaptığı suç. Ayriyeten arkadaşlarının geleceğini bildiği için diğer videoda bilerek araca binmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza verilsin, teşekkürler.

#1 - 25.01.2023 18:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.01.2023 18:55
@CobraS01 Kısa sürede savunmanızı yapın.

#3 - 25.01.2023 19:19
şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 25.01.2023 19:58
Öncelikle selamlar, arkadaşların şikayeti yedikleri 400 dk ooc hapis sonrası kinle açtıklarının bilincindeyim. Kısa ve öz bir savunma yapacağım.

Refuse RP konusundan başlamak istiyorum. Kişiler ic bir şekilde birlik üyelerimi aradığımın farkında oldukları için Maske_17985 adlı arkadaşımız koştur koştur aracın yanına gelip beni araca bindirdiği yönünde kopyala yapıştır emote verip hızlıca aracına biniyor. Bense o ara yaralı rolümü yapıyorum, chatte farkedildiği üzere  "vurulmuş, topallıyor" yönünde emote atıp yavaşça araca ilerliyorum. Tam araca binme emotesi verip yavaş bir şekilde araca bineceğim sırada birlik üyelerim geliyor. (Neden yavaş diye soracak olursanız karkakterim sonuçta vuruldu ya? Koştur koştur binsek uygun olmaz.) Neyse birlik üyelerim geldiği için binmeme müsade etmeden kaçıyorlar.

Spawn Kill konusunda ben bir ihlal göremedim, içeriye videoyu çeken arkadaş biraz geç girmiş farkedildiği üzere, iki saniye kadar. İlk giren arkadaşın bugda olduğunu bildiğimden müsade ediyorum. Adamda hemen ileri atılıp öyle sıkıyor, bende o pozisyondayken ona sıkıyorum. Spwan Kill olmaması adına ilk gireni bekliyorum kısaca.

#5 - 25.01.2023 20:13
Öncelikle selamlar, arkadaşların şikayeti yedikleri 400 dk ooc hapis sonrası kinle açtıklarının bilincindeyim. Kısa ve öz bir savunma yapacağım.

Refuse RP konusundan başlamak istiyorum. Kişiler ic bir şekilde birlik üyelerimi aradığımın farkında oldukları için Maske_17985 adlı arkadaşımız koştur koştur aracın yanına gelip beni araca bindirdiği yönünde kopyala yapıştır emote verip hızlıca aracına biniyor. Bense o ara yaralı rolümü yapıyorum, chatte farkedildiği üzere  "vurulmuş, topallıyor" yönünde emote atıp yavaşça araca ilerliyorum. Tam araca binme emotesi verip yavaş bir şekilde araca bineceğim sırada birlik üyelerim geliyor. (Neden yavaş diye soracak olursanız karkakterim sonuçta vuruldu ya? Koştur koştur binsek uygun olmaz.) Neyse birlik üyelerim geldiği için binmeme müsade etmeden kaçıyorlar.

Spawn Kill konusunda ben bir ihlal göremedim, içeriye videoyu çeken arkadaş biraz geç girmiş farkedildiği üzere, iki saniye kadar. İlk giren arkadaşın bugda olduğunu bildiğimden müsade ediyorum. Adamda hemen ileri atılıp öyle sıkıyor, bende o pozisyondayken ona sıkıyorum. Spwan Kill olmaması adına ilk gireni bekliyorum kısaca.

Kin falan yok, açtığınız şikayetin bittikten sonra bu şikayeti açmayı planlıyordum zaten. Kopyala yapıştır durumu yok, ki bunun için kanıtın da yok anladığım kadarıyla. + olarak koştur koştur binebilirsin, çünkü IC olarak araçtasın. Adam seni araca koymuş bile yani. Spawn kill durumuna gelelim, aynı olayı yaşayıp 180 dakika jail yediğimi hatırlarım, iki jailimden bir tanesi de bu. Savunman için teşekkürler, şikayet sonuçlanabilir.

@Hammerlein
« Son Düzenleme: 25.01.2023 20:16 Sarhosh »

#6 - 25.01.2023 21:56
@Sarhosh Videoların tam kesilmemiş ve kırpılmamış hallerini yükleyip paylaşın.

#7 - 25.01.2023 21:58
@Sarhosh Videoların tam kesilmemiş ve kırpılmamış hallerini yükleyip paylaşın.

Discord'unuz var mı? Buradan paylaşırsam IC konuşmalardan arkadaş kinlenebilir, ayriyeten kırpılmakla bir alakası yok ki olayın, olay açıkça gözüküyor. Ayrıca videonun tam hali 1 saat 12 dakika.
« Son Düzenleme: 25.01.2023 22:02 Sarhosh »

#8 - 25.01.2023 22:04
Video'nun tam pencere hali, chat vesaire gözükecek şekilde atmanız gerekiyor, 1 saatini atın demiyorum, oraları kesebilirsiniz fakat kırpılmamış hali olması gerekiyor, direkt buradan gönderin. @Sarhosh

#9 - 25.01.2023 22:12
Video'nun tam pencere hali, chat vesaire gözükecek şekilde atmanız gerekiyor, 1 saatini atın demiyorum, oraları kesebilirsiniz fakat kırpılmamış hali olması gerekiyor, direkt buradan gönderin. @Sarhosh

Ben de onu diyorum ya hocam, chatin gözükmesi gerekiyor mu ki şikayette? Karşı tarafın benim chatim üzerinde kinlenebileceği yerleri blurlayarak tam ekran halinde atabilirim, buna okey misiniz? Eğer kabul etmiyorsanız şikayeti kapatabilirsiniz, teşekkürler.