Selam, herkes adına ben yapacağım.
Evet, sevkiyatı gerçekleştirdik. Ardından Joe Campo isimli arkadaşa ne oldu bilmiyorum helikopterle indiği için 20k istemiş. Biz de bunun dolandırıcılık olduğunu düşündük, vermedik. Joe Campo'da tehtidlere başladı, IC olarak hiçbir şekilde saygımızı bozmamaya devam ettik.
İlgili ss:

ve

Biz mixing yapmadık demişsin, tamam bro.

Buradan devam ediyoruz, savaşı biz başlatmak istemedik. 1 sultan adamın evine gelip iş yapmaya kalkmışsınız,

sonrasında yaklaşık 5 dakika boyunca bizi takip ettikleri için 2 arkadaşı da vurduk.
İlgili video:
Devam ediyoruz, demişsin ki "Bir kere bile olsun karakterimle role girdikleri yok. Sadece telefonda söylediğim "Marco" ismini biliyorlar." İtalyan Suç Ağı'nın sistemsel olarak gözüken kısmında en üstündesin, tanınıyor olman gerekmez mi güzel kardeşim?
Örneğin sen Pakrad Kasparov'la hiç rol yapmamış olsan bile, onun kim olup nasıl göründüğünü bilirsin.
Ayriyeten, savaşı biz başlatmak istemedik dediğimiz gibi. Joe Campo sizin kendi discord sunucunuzda savaşı başlatacağını belirmişti zaten, heheheeh..

"Ekstra olarak bu arkadaşların bir birlikleri bulunmuyor, 3 kişi bir mafya ailesine kafa tutuyorlar. Buda diğer bir abeslik. Birlikleri olmadan bize sıkamazlar," Demişsin, saçmalama kanka. Bize savaş açacaksınız biz de olduğumuz yerde duralım mı? Asla biz başlatmadık, Joe 20k için savaş başlattı ve acısını IC'de vurularak çektiniz.
Hiç bahsetmemiştim, şikayetini etmeyecektim bile, Marco Santoro'nun spawnkill yaptığı video:
Kapıdan girdiğimizde 3-4 saniyelik bir bekleme süresi oluyor ve bu süre içerisinde bize sıkıp düşürebilir, geçen bir şikayette bu ihlalin aynısını işledim diye Justice jail uygulamıştı.
Onu da geçtim, arkadaşlarını çağırdıktan sonra kaçırma rolünü yapmamıza rağmen aracımıza binmedi ve orada kalmayı sürdürdü. Refuse RP ihlalinden de yazarsak memnun olurum.
ilgili video:
Şikayet açmayı istemedik, olayın IC'de başlayıp IC'de biteceğini sanıyorduk. Madem açmışsınız şikayeti, biz de sürdürelim istiyoruz.

Daha şikayet edecek bir şeyiniz olursa savunmasını yine yaparız dostlar, aklınıza gelen her şeyi yazmışsınız. Savaşı 20k için siz başlattınız, acısını da siz çekiyorsunuz. İyi forumlar dilerim.