Konu: Davis_Gillmore, Darnell_Quansah, Quannell_Dempsey / İllegal K.İ ve Metagaming  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2023 12:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Davis_Gillmore @LSEnes  ,  @Sarhosh Darnell_Quansah  , @camewittabeam Quannell_Dempsey

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/01/2023 22:25 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming, İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, birlik üyem Joe_Campo adlı karakterle bu arkadaşlar silah sevkiyatı rolü gerçekleştiriyorlar. Sevkiyata geç kaldıkları ve iki kez helikopter ile Joe_Campo karakterini getirdikleri için birlik üyem ekstra oyunda 20 bin dolar istiyor. Bu arkadaşlar ise vermiyorlar. İc bir şekilde ben arıyorum, getirmelerini söylüyorum. Banada telefonda vermeyeceklerini söyleyip tehtid ediyorlar. Bunun üstüne birkaç saat sonra birlik üyemi vuruyorlar. Bende bölgeme dönerken yolda beni görüp, direk araçla sıkmaya başlıyorlar. Eve sığınıyorum, içeriye girip beni vuruyorlar.
Öncelikle bu arkadaşlardan herhangi biri ic olarak karakterimi tanımıyor. Bir kere bile olsun karakterimle role girdikleri yok. Sadece telefonda söylediğim "Marco" ismini biliyorlar. Tipimi, şeklimi, nerde takıldığım veya nerede kaldığım hakkında bir bilgileri yok. Kısaca beni tanımıyorlar. Sadece karakterimin üstünde çıkan Marco Santoro ismini görünce peşime takılıp sıkıyorlar. Açık ara metagaming yapıyorlar. Ekstra olarak bu arkadaşların bir birlikleri bulunmuyor, 3 kişi bir mafya ailesine kafa tutuyorlar. Buda diğer bir abeslik. Birlikleri olmadan bize sıkamazlar, daha öncesinde @Hexa ile başımızdan bu tarz bir olay geçti, birliğimiz kapalı olduğu ara sıktığımız için illegal kural ihlalinden ceza aldık. Arkadaşların gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/d1ju2yt

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.01.2023 12:48
Ekstra olarak arkadaşların benim mix yaptığımı düşündükleri yönünde bir duyum aldım. Beni vurup dışarıya çıktıkları ara birlik üyem olan Salvatore Melchiorre'yi arıyorum, ic olarak yerimi bildiriyorum ;)

Yaralıda olduğum ss'te de telefon konuşmaları mevcut.
« Son Düzenleme: 24.01.2023 12:49 CobraS01 »

#2 - 24.01.2023 13:17
Selam, video üzerinden mixing yapıyorlar derken iki kere düşünmenizi isterim. Sonuçta herkes sizin gibi değil, değil mi? :garip:
Spoiler: GösterGizle

Mixing yapmadığımızın kanıtı.

Mix yaptığımıza dair tanrıdan mesaj geldi sanırım?  :garip:
« Son Düzenleme: 24.01.2023 13:20 S4res »

#3 - 24.01.2023 15:44
İlgili kişiler, gün içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#4 - 24.01.2023 16:37
Selam, herkes adına ben yapacağım.

Evet, sevkiyatı gerçekleştirdik. Ardından Joe Campo isimli arkadaşa ne oldu bilmiyorum helikopterle indiği için 20k istemiş. Biz de bunun dolandırıcılık olduğunu düşündük, vermedik. Joe Campo'da tehtidlere başladı, IC olarak hiçbir şekilde saygımızı bozmamaya devam ettik.

İlgili ss: ve

Biz mixing yapmadık demişsin, tamam bro.

Buradan devam ediyoruz, savaşı biz başlatmak istemedik. 1 sultan adamın evine gelip iş yapmaya kalkmışsınız,  :-\ sonrasında yaklaşık 5 dakika boyunca bizi takip ettikleri için 2 arkadaşı da vurduk.

İlgili video:

Devam ediyoruz, demişsin ki "Bir kere bile olsun karakterimle role girdikleri yok. Sadece telefonda söylediğim "Marco" ismini biliyorlar." İtalyan Suç Ağı'nın sistemsel olarak gözüken kısmında en üstündesin, tanınıyor olman gerekmez mi güzel kardeşim?

Örneğin sen Pakrad Kasparov'la hiç rol yapmamış olsan bile, onun kim olup nasıl göründüğünü bilirsin.

Ayriyeten, savaşı biz başlatmak istemedik dediğimiz gibi. Joe Campo sizin kendi discord sunucunuzda savaşı başlatacağını belirmişti zaten, heheheeh..

"Ekstra olarak bu arkadaşların bir birlikleri bulunmuyor, 3 kişi bir mafya ailesine kafa tutuyorlar. Buda diğer bir abeslik. Birlikleri olmadan bize sıkamazlar," Demişsin, saçmalama kanka. Bize savaş açacaksınız biz de olduğumuz yerde duralım mı? Asla biz başlatmadık, Joe 20k için savaş başlattı ve acısını IC'de vurularak çektiniz.

Hiç bahsetmemiştim, şikayetini etmeyecektim bile, Marco Santoro'nun spawnkill yaptığı video:

Kapıdan girdiğimizde 3-4 saniyelik bir bekleme süresi oluyor ve bu süre içerisinde bize sıkıp düşürebilir, geçen bir şikayette bu ihlalin aynısını işledim diye Justice jail uygulamıştı.

Onu da geçtim, arkadaşlarını çağırdıktan sonra kaçırma rolünü yapmamıza rağmen aracımıza binmedi ve orada kalmayı sürdürdü. Refuse RP ihlalinden de yazarsak memnun olurum.

ilgili video:

Şikayet açmayı istemedik, olayın IC'de başlayıp IC'de biteceğini sanıyorduk. Madem açmışsınız şikayeti, biz de sürdürelim istiyoruz.  :-\ :-\ :-\

Daha şikayet edecek bir şeyiniz olursa savunmasını yine yaparız dostlar, aklınıza gelen her şeyi yazmışsınız. Savaşı 20k için siz başlattınız, acısını da siz çekiyorsunuz. İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 24.01.2023 16:48 Sarhosh »

#5 - 24.01.2023 16:43
Öncelikle, karakterin bir illegal oluşumun öne gelenlerinden birisi. Seni bilmemiz veya tanımamız, bir anlamsızlık taşımıyor. Bunun dışında, mixing olayına karşıt bir ss atmışsın ancak kullandığınız Discord birlik sohbeti bunu bu şekilde göstermiyor.

Mixing yapıyordunuz zaten, bunu bu şekilde dile getirmen saçma olmuş. Kendini kanıtlamak adına sadece çırpınmışsın, bunun dışında konuşacak olursak, bu olayın başlangıcı sizin oluşumunuzun Joe Campo isimli karakteri. Bir silah alışverişi yapılıyor ve kendi masrafını bizim ödememiz söyleniyor. Bu yüzden de saçma bir savaş başlatıyorsunuz, mahalleye iki araba gelip başka ne yapabilirsiniz? Bence gelip sakin bir şekilde rol yapamazsınız, buna inanmıyorum. Sizler, mahalleye gelip sonrasında arabayla bizi takip edince, önce biz karşılık verelim dedik. Las Colinas'ta çatıştık, zaten bunun böyle gelişmesini istemeseydiniz, her olayda karşılık vermeyip, ekran görüntüleri alıp sadece şikayet açabilirdiniz. Ancak, bunun aksine karşılık verip bize saldırdınız. Seni evde düşürdüğümde ise, ben seni arabaya rolünü yaparak atsam bile, sırf arkadaşların gelsin diye kapı önünde iki saat senin yüzünden bekledik. Çünkü arkadaşların yetişmeliydi, seni kaçırmamalıydık. Bu yüzden bilerek bekledin ve kapı önünde saçma bir olayın önünü açmış oldun. Bunların, hepsinin dışında ise, olayı İllegal K.İ olarak adlandıramayız, çünkü olayları siz başlattınız ve karakterlerimiz sadece mahallesini, kendilerini savunmak amacıyla silahlarını kullandılar. Bir oluşum talebinde bulunuyoruz, red yemişti ve şimdi daha düzgün ve geniş kapsamlısı adına uğraşıyoruz. Bu yüzden bir oluşumumuz gözükmüyor da diyebiliriz, ancak bunlara da gerek yok. Çünkü ortada İllegal K.İ yok, sizler bu olayı başlatıp yirmi bin dolar adına üstümüze çökmeye çalıştınız. Bizler ise, rolsel olarak gücümüzün yettiği kadarıyla karşılık vermiş olduk. Bunun yerine, IC uğraşsaydınız daha yararlı olabilirdi. Lütfen bu şekilde birbirimizi uğraştırmayalım.

#6 - 24.01.2023 18:26
Asıl amacımız sizi bulmaktı, oyunda olmayan adamlara nasıl mesaj iletmemi bekliyorsunuz? Doğru ya, siz İC telefondan oyunda olmayan adama nasıl ulaşılır biliyorsunuzdur, kabahat bizde pardon.  :'( Tek bir mesaj bulmuşsun o da inaktif olan adamı oyuna çağırmak içindi, kafa yapınızı anlayamıyorum hâlâ.  :garip:
Attığım SS'de de sizin oyun içinde noktasız imlasız konuştuğunuz var, bu duruma ne dersiniz?
« Son Düzenleme: 24.01.2023 18:31 S4res »

#7 - 24.01.2023 18:43
Selamlar, şop görüntülerin ile şikayeti kirletmene gerek yok. Bir mix şüphen varsa yeni bir şikayet oluşturabilirsin. Bende savunmamı eklerim.

Refuse RP konusuna gelirsek, dışarıya çıktım. Emote verip araca bineceğim sıraca birlik üyelerim geldi. Hiç bir şekilde rolü reddettiğim yok.
« Son Düzenleme: 24.01.2023 18:53 CobraS01 »

#8 - 24.01.2023 19:12
Selamlar, şop görüntülerin ile şikayeti kirletmene gerek yok. Bir mix şüphen varsa yeni bir şikayet oluşturabilirsin. Bende savunmamı eklerim.

Refuse RP konusuna gelirsek, dışarıya çıktım. Emote verip araca bineceğim sıraca birlik üyelerim geldi. Hiç bir şekilde rolü reddettiğim yok.

Tamam knk, shop demeye devam et. Yetkili arkadaş isterse her şeyi gösteririz discord üzerinde, mesajları silmeniz hiçbir şeyi değiştirmez. Ayriyeten arkadaşların gelse bile sen o rolde arabadasın, binmek zorundaydın.

#9 - 24.01.2023 19:50
Bence konu fazlasıyla saçmalaşıyor, yetkilileri bekleyelim ve bizim yanıtlarımızı incelesinler. Daha fazla ekleme yapmayacağız, savunmalarımız bu kadar. Karşıt tarafa bir cevap vermek istemiyoruz, çünkü herhangi bir yetkili onlara bir şeyler yazabilirsiniz veya cevap verin dememiş.