Konu: Davis_Gillmore, Darnell_Quansah, Quannell_Dempsey / İllegal K.İ ve Metagaming  (Okunma sayısı 315 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.01.2023 20:23
Savunma yaptığınızı görmüyorum, ayrıca discord mesajları somut bir delil olarak sayılmıyor. Kendi şikayetimizde bizi şikayet etmişsiniz. Mix ve meta yapmadığınıza dair savunmanız var mıydı?

#11 - 24.01.2023 20:26
Bence konu fazlasıyla saçmalaşıyor, yetkilileri bekleyelim ve bizim yanıtlarımızı incelesinler. Daha fazla ekleme yapmayacağız, savunmalarımız bu kadar. Karşıt tarafa bir cevap vermek istemiyoruz, çünkü herhangi bir yetkili onlara bir şeyler yazabilirsiniz veya cevap verin dememiş.
.

#12 - 24.01.2023 20:35
Savunma yaptığınızı görmüyorum, ayrıca discord mesajları somut bir delil olarak sayılmıyor. Kendi şikayetimizde bizi şikayet etmişsiniz. Mix ve meta yapmadığınıza dair savunmanız var mıydı?

Tarafımızdan daha fazla savunma gelmeyecek, savunmalarımızı yaptık. Üşenmeyip okusaydın anlardın zaten. Savunmamızı yaptığımz halde hala savunma yapın demek yerine attığım ilk iletiye bakabilirsin kardo.

Tekrar iyi forumlar, oyun oynadığımızı unutmayın.  :vays: :nays:

#13 - 25.01.2023 00:31
Anlaşıldığı üzere bu savaşın çıkma sebebi bir alacak, verecek anlaşmazlığı üzerine. İki taraf da sürekli bir savaş, çatışma ortamı içerisinde kalmış. Bu durumda savaşın çıktığı an, iki taraftan da varsa, ilk çatışmalardan video/ekran görüntüsünü atmasını isteyeceğiz. Ekran görüntüsü ya da videoları buraya paylaşıp bana etiket atabilirsiniz, ardından şikayet sonuçlandırılacak.

@Sarhosh @CobraS01

#14 - 25.01.2023 01:10
Yarın sabah ileteceğim.

#15 - 25.01.2023 02:41
Anlaşıldığı üzere bu savaşın çıkma sebebi bir alacak, verecek anlaşmazlığı üzerine. İki taraf da sürekli bir savaş, çatışma ortamı içerisinde kalmış. Bu durumda savaşın çıktığı an, iki taraftan da varsa, ilk çatışmalardan video/ekran görüntüsünü atmasını isteyeceğiz. Ekran görüntüsü ya da videoları buraya paylaşıp bana etiket atabilirsiniz, ardından şikayet sonuçlandırılacak.

@Sarhosh @CobraS01

Tekrar selam, bizi tehtid ettikleri için, burada bekleyin dedikleri için ateş açtık. Onıun öncesinde de 1 sultan dolusu adam gelmişti ancak kanıtım yok, o yüzden bu adamları atıyorum. İlgili video ve olayın mixing olmadığını, adamın İtalyanlar olduğunu bilerek ateş açmadığımızı gösteren konuşma:

@RECOLT
« Son Düzenleme: 25.01.2023 11:54 Sarhosh »

#16 - 25.01.2023 11:18

@Sarhosh @CobraS01
Savaşın çıktığı olay dediğiniz gibi alacak verecek meselesi. Benim elimde olayın başlangıcına dair bir kanıt yok. Davis adlı arkadaşın meslek yaparken attığı telefon konuşmaları mevcut. Onun haricinde arkadaşlar peşinden gelen birlik üyelerimi sistemsel birlikten bakmış, bunlar italyan suç ağında, hemen vuralım diyerekten vurmuşlar. Şikayet sonuçlanabilir.

#17 - 25.01.2023 11:49

@Sarhosh @CobraS01
Savaşın çıktığı olay dediğiniz gibi alacak verecek meselesi. Benim elimde olayın başlangıcına dair bir kanıt yok. Davis adlı arkadaşın meslek yaparken attığı telefon konuşmaları mevcut. Onun haricinde arkadaşlar peşinden gelen birlik üyelerimi sistemsel birlikten bakmış, bunlar italyan suç ağında, hemen vuralım diyerekten vurmuşlar. Şikayet sonuçlanabilir.

lmao, alakası yok. 5 dakika boyunca takip ederlerse tabii ateş açarız, bir de bekleyin diyor adam. Videoyu tam izlemeni öneririm Marco, hemen vuralım da demedik yani  ;)

"Kafalarına göre sıkmışlar, meta yapmışlar." Gibi iftiralar gelmediği sürece daha fazla savunma yapmayacağız.
« Son Düzenleme: 25.01.2023 12:26 Sarhosh »

#18 - 25.01.2023 15:33
Merhaba, Marco Santoro'yu tanısanız bile R19 olmayan ve daha hiç görmediğiniz karakterleri tanıyamazsınız, Olduğunuz yere hem evinizi öğrenmek hem de konuşmak için geldik, Marco Santoro'dan haber beklediğimiz süre zarfında sizi takip ettik, iki kişiyiz ve birimiz silahsız. Evden silahlar ile çıktığınızı görünce konuşma işini iptal ettik, kaçmak için burada bekleyin dedik. Alfredo Cannavaro'nun yüzünü gördüyseniz bile benim yüzümü görmediniz, belki de farklı bir birliktendim? Sırf gerginlik yaşadığınız birliğin adamına sıkmak için yanındaki tanımadığınız adama da mı sıkarsınız?
Spoiler: GösterGizle

olay anında fazla ss almadım ama bu chatlog gösteriyor ki beni tanımadan ve anlamsız bir şekilde sıktılar, belki Marchetti'nin ya da Piazza'nın adamıyım ve olayı çözmeye geldim. Değil mi?
« Son Düzenleme: 25.01.2023 15:35 S4res »

#19 - 25.01.2023 15:54
Merhaba, Marco Santoro'yu tanısanız bile R19 olmayan ve daha hiç görmediğiniz karakterleri tanıyamazsınız, Olduğunuz yere hem evinizi öğrenmek hem de konuşmak için geldik, Marco Santoro'dan haber beklediğimiz süre zarfında sizi takip ettik, iki kişiyiz ve birimiz silahsız. Evden silahlar ile çıktığınızı görünce konuşma işini iptal ettik, kaçmak için burada bekleyin dedik. Alfredo Cannavaro'nun yüzünü gördüyseniz bile benim yüzümü görmediniz, belki de farklı bir birliktendim? Sırf gerginlik yaşadığınız birliğin adamına sıkmak için yanındaki tanımadığınız adama da mı sıkarsınız?
Spoiler: GösterGizle

olay anında fazla ss almadım ama bu chatlog gösteriyor ki beni tanımadan ve anlamsız bir şekilde sıktılar, belki Marchetti'nin ya da Piazza'nın adamıyım ve olayı çözmeye geldim. Değil mi?

Olayı çözmeye gelmiş olabilirsiniz, burada bir sıkıntı yok. Kaçıp uzaklaşmak için burada bekleyin dersiniz, burada da sıkıntı yok. Adamımın sorduğu "Toplaşın diye mi?" Sorusuna evet derseniz tabii ki ateş açarız. Gerçek hayatta da işler böyle yürür, birine söyleme diye seni de vurabiliriz. Ki zaten seninle çok ilgilenmedik bile, kaçmana izin verdik.