Konu: Rodchenko_MacRoibeirt Refuse RP  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 23.01.2023 17:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Rodchenko_MacRoibeirt  @Loçko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 23.01.2023 - 13:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise 13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A  Arkadaş idlegass taraflarında benim aracıma çarptı, bende ona çarptığı için sinirlendim karakterimin agresif olması nedeniyle rol gereği küfür ettim. O da bana küfür etti ve bana hakaret edici sözler söylemeye devam etti. Bende ona saldırdım, ardından aracına bindi kaçtı. Ve tekrardan bu arkadaşı buldum kovaladım ve kaçmayı başardı. Sonra ben aracımın yanına yöneldim /agps'den bir aracımın yanına gittim kanalizasyondaydı ve arkadaş benim yanıma geldi nasıl buldu takip'de etmiyordu. Nasıl buldu bende bilmiyorum ihali güçler diyelim, ardından başımdan gitmiyordu bana " Silahım olsa senin kafana sıkardım " gibi sözler söylüyordu beni daha çok kavga etmemizi sağlayacak sözler söylüyordu. Bende arkadaşa saldırdım ve üstünü aradım ona bu durumdan bir ders vermek için parasını alıp bırakacaktım fakat arkadaş rolü kabullenmedi. Hemen rol esnasında yapılmaması gereken /b'yi kullandı ve oradan başladı konuşmaya. Bende role döndüm emotelerimi vs verdim üstünü aradım ve reddetti. Defalarca aradım reddetti, kalktı ayağa bana saldırmaya başladı tekrardan dövdüm arkadaş rolü kabullenemiyor. Bu durumdan ders alabilmesi için cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum, yaptığı rolü böyle adı duyulmuş ve rollerinin oldukça bol olduğu sunucuda Vice_Roleplay'da böyle kişilerin böyle kolay rolleri kabullenmemesi gerçekten can sıkıcı bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
1- Burada arkadaş baygın, görülmemesi gereken yere sürükleyip üstünü arıyorum. https://cdn.discordapp.com/attachments/962812868871471184/1067090037541445703/samp_23_01_2023_13_23_14.png
-
2- Burada hem b bölüyor, ooc'yi bitirmek için şikayet aç diyorum. Ardından rolüme dönüyorum emotelerimi tekrar veriyorum ama kabul etmiyor ve kalkıp bana saldırıyor baygın olduğu halde. (Pm'den de uyarıyorum.)
https://cdn.discordapp.com/attachments/962812868871471184/1067090437258612846/samp_23_01_2023_13_24_15.png
-
3- Ve burada hala zorla arıyorum emotesini verdiğim halde reddediyor ve baygın. Rolü zaten devam ettirmiyorum rolü kabul etmiyor arkadaş.
https://cdn.discordapp.com/attachments/962812868871471184/1067090573594480680/samp_23_01_2023_13_25_41.png
-
Ek açıklamalar(varsa): N/A Böyle kişiler böyle rol yaptığı sürece rol yapmak gerçekten istemiyorum, ayrıca başka şikayet açmış bana OOC kin kapmış beni jaile attırmak istiyor. Gerçekten sıkıcı bir durum umarım gerekli cezayı alır.

#1 - 23.01.2023 18:48
Arkadaş idlegas da bana araç ile çarpıp, Agresif role girdi sopa ile vurmaya çalıştı bende kaçtım beni kovaladı sonra araçtan inip kaçtım ve kaçmayı başardım ardından aracımı çalmışlar ve gitmişler bende onları başka  yerde gördüm gidip aracım nerede diye onların yanına gittim yine agresif role girdiler kendileri Trafik kazasını Agresif rol + Hırsızlık + Gasp rolüne girmeye çalıştılar orda red etme sebebim şikayet açıcaktım ona bildirmek için yazıyordum durmadan istek attığı içiçin red ettim sonra yazımı yazdım kendisi rolü devam ettirmedi sonra bende şikayetimi açtım. Savunmam bunlardır, Kendisi açtığım şikayeti taklit etmiş kendin rol yapmayı bilmiyorsun toxicliğin mükemmel.

#2 - 23.01.2023 18:49
+ Olarak Refuse RP yapmadım bağlantı vs. Koparmadım, 2. olarak /B den yazma sebebim arkadaş sonra maske taktı İD'sini unuttuğum için yazdım yoksa /pm atardım

#3 - 23.01.2023 18:51
+ Olarak Refuse RP yapmadım bağlantı vs. Koparmadım, 2. olarak /B den yazma sebebim arkadaş sonra maske taktı İD'sini unuttuğum için yazdım yoksa /pm atardım
Refuse rp rolü kabullenmediğini gösterir kanka, terimleri tekrardan okumanı isterim <3 Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#4 - 23.01.2023 18:51

#5 - 23.01.2023 18:53
Arkadaş idlegas da bana araç ile çarpıp, Agresif role girdi sopa ile vurmaya çalıştı bende kaçtım beni kovaladı sonra araçtan inip kaçtım ve kaçmayı başardım ardından aracımı çalmışlar ve gitmişler bende onları başka  yerde gördüm gidip aracım nerede diye onların yanına gittim yine agresif role girdiler kendileri Trafik kazasını Agresif rol + Hırsızlık + Gasp rolüne girmeye çalıştılar orda red etme sebebim şikayet açıcaktım ona bildirmek için yazıyordum durmadan istek attığı içiçin red ettim sonra yazımı yazdım kendisi rolü devam ettirmedi sonra bende şikayetimi açtım. Savunmam bunlardır, Kendisi açtığım şikayeti taklit etmiş kendin rol yapmayı bilmiyorsun toxicliğin mükemmel.
Agresif rol yapmadım, hırsızlık da yok hırsızlığı gerçekleyecek herhangi bir kanıtın bulunmamaktadır. Red etme sebebin de şikayet açacağın için red edemezsin. Eğer rolde bir sorun buluyorsan rolü bitirip kanıtlarını toplayıp şikayet açarsın ve eksiğin neyse geri verilir. O anki rol isteğim gerçekten gitti bunu yaptığın için. Sonuçlanabilir.

#6 - 23.01.2023 18:53
+ Olarak son savunmam bana cevap yazarsan devam ederim, Emotesiz saldırdın bana kendin agresif role girdin mükemmel iftiracı ve yönetime karşı kendini yalaka durumuna getirdiğini dile getiriyorum, Yönetimi kandırman durumunda  ve bu anlaşılırsa büyük ceza uygularlar, Umarım en kısa sürede anlaşılır, İyi forumlar dilerim sonuçlanabilir.

#7 - 23.01.2023 18:55
+ Olarak son savunmam bana cevap yazarsan devam ederim, Emotesiz saldırdın bana kendin agresif role girdin mükemmel iftiracı ve yönetime karşı kendini yalaka durumuna getirdiğini dile getiriyorum, Yönetimi kandırman durumunda  ve bu anlaşılırsa büyük ceza uygularlar, Umarım en kısa sürede anlaşılır, İyi forumlar dilerim sonuçlanabilir.
Yönetimi kandırdığım yok, kandırdığımı düşünüyorlarsa bulabilirler neyden kandırdığımı, nasıl kandırdığımı. Emin ol onlar bu konuları daha içten ve detaylı bir şekilde inceliyorlar. Agresif role girmedim karakterim " agresif " olduğu için rol icabı senin bana çarpman sonrasında sana küfür ettim. Ve sende bana karşılık verdin birbirimize girdik ve sen olaydan kayboldun. Gerekli kanıtlarım bulunmakta, yukarıdaki şikayet için açtığım ihlalin en detayına kadar belirttim okuyabilirler. Sonuçlanabilir. İyi forumlar dilerim <3  :vice:

#8 - 23.01.2023 18:59
Forumda olduğumuz için kurallara uyarak saygılı cevap veriyorum, Gerçekten iftira attığın çok belli daha illegal birlikte bile değilsin agresifliğe giriyorsun birde karakterim "agresif diyorsun ya   kanka gülüyorum ancak, Kuralları okumanı dilerim Trafik kazasını abartarak Gaspa getiriyorsun bunlarda yasak bende okumanı öneririm iyi forumlar.

#9 - 23.01.2023 19:03
İl-legal birlikte olmamam agresif rol yapacağım anlamına gelmez dostum, öncelikle kuralları biliyorum.Kanıtların olmadan konuşuyorsun, savunmam bitti diyorsun hala cevap veriyorsun. Bunları söylemen sana birşey kazandırmayacak. Savunmanı bitirdiysen sonuçlanabilir daha fazla yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Daha fazla mesaj atıp kargaşa yaratmaya da gerek yok. Hakkımda başka bir şikayetin başka konuda var ise şikayetini de oluşturabilirsin, burada adımı kötülemeye hakkın yok. Yaptığın rolü gerçekten kendine yakıştırabiliyorsan 500-1000 dolar için sende kalsın. Daha fazla birşey yazmayacağım savunmamı defalarca yaptım arkadaş uzattığı için, savunmamı tekrarlamak durumunda kalıyorum  O:-) :vice: