Konu: Rodchenko_MacRoibeirt Refuse RP  (Okunma sayısı 132 defa)

#10 - 23.01.2023 19:06
Kanka jkgbasfıagbfhdybdh Öncelikle 500 1000 dolarımı düşünüyorum KISLŞKALFCHNDIKHNJDB  kanka trafik kazası sonucu hemde suçlu sensin hem hırsızlık yapıp hem Gasp etmeye çalışman orda yazı yazmak için red ettim zaten yazım bitti rolü devam ettirmedin ettirseydin  Kabul ederdim zaten üstüne bununla ilgilide şikayet açardım Gerçekten güldürdün beni

#11 - 24.01.2023 11:47
@quarion Şikayeti inceledim fakat SS'lerinize ulaşılamıyor. Günceller misiniz?

#12 - 24.01.2023 19:37
Ne yazık ki, aldığım ssleri discord'da bir kanala atıp oradan bağlantıyı kopyalayıp buraya atmıştım linki. İşim bitti diye silmiştim ssleri böyle açılmayacağını düşünmüyordum. Arkadaş çok dua etti sanırsam ceza yememek için  :D ne yapmam lazım?

#13 - 25.01.2023 00:33
Ne yazık ki, aldığım ssleri discord'da bir kanala atıp oradan bağlantıyı kopyalayıp buraya atmıştım linki. İşim bitti diye silmiştim ssleri böyle açılmayacağını düşünmüyordum. Arkadaş çok dua etti sanırsam ceza yememek için  :D ne yapmam lazım?
Kanıtlar elinizde değilse şikayet sonlandırılacak. Tekrar kontrolleri sağlayıp bana ya da Breackner'a etiket atabilirsiniz.

#14 - 25.01.2023 19:01
Kanıtlar elinizde değilse şikayet sonlandırılacak. Tekrar kontrolleri sağlayıp bana ya da Breackner'a etiket atabilirsiniz.
@RECOLT  kanıtlar elimde değil, kusura bakmayın. Böyle açılmayacağını düşünmüyordum. Tekrardan kusura bakmayın.

#15 - 25.01.2023 19:18
Kanıt yetersizliği nedeni ile şikayet sonlandırıldı.