Sağ görüşlüysen, aşırı milliyetçi ya da dindarsan AKP'ye & RTE'ye oy vermen gayet anlaşılabilir, davan budur, benim de bir ton dostum, akrabam, eşim dostum var bu görüşte olan. Hiçbir lafım yok, düzenden memnunsundur. Şeriat gelse de hoşuna gider belki,
Amma velakin, sözde muhalifsen, marjinal takılmaya çalışan genç lümpen tayfadansan, BEN APOLİĞİM ABİ YAA NE SİYASETİ YAAAA diye gezip 2 gün sonra yine gençliğinin baharını yaşayamadığın için Avrupa'daki gençlere özeniyorsan, adamlar 20 yaşında tüm dünyayı gezerken sen oturup max. sabaha kadar csgo oynayıp mastürbasyon yaparak hayatını, yıllarını geçirip, zar zor elektrik internet faturanı ödüyorsan ve düzenden memnun değilsen, buna rağmen yapabileceğin en kritik seçimde ona buna bakmadan şımarıklık yapmadan gidip RTE'nin karşısındaki en güçlü adaya, ortak akla oy veremiyorsan bomboş bir kümesin gözümde.
Ya gerçekten muhalif olursunuz ya da hükümet destekçisi. Dansöz gibi ortada kıvırmaya ve algı kasmaya gerek yok, şurada seçime kalmış bir hafta herkes de siyaset uzmanı maşallah. Sizi bilmem ama benim çöpe atacak bir 5 yılım daha yok, en azından tavrımız belli olsun.