Konu: Maske_49114 | GOD-MODE  (Okunma sayısı 320 defa)

#10 - 12.01.2023 16:45
https://streamable.com/r3vnwv Burada sana olduğu gibi banada hasar bugu oluyor, hasar almadığı fark ettiğim de relog atıp geliyorum zaten düzeliyor, ama relog atman biraz uzun sürüyor bu konuda yönetim kusura bakmasın bug abuse kapsamında gerekli cezayı alabilirim, 2k veya 3k fark etmez sen nasıl uygun görürseniz.
Ben burda hasar yiyorum bro, sen onu da yapmıyorsun. Her şey ortada gözüküyor. Bug abuse falan da değil, elini end tuşundan çekmediğini biliyoruz, geçen gece arkadaşlarının god yüzünden banlanması da bunu doğruluyor.
Hasar yiyorsan orada sen şöyle göstereyim ozaman.
1
2
3
4
5
6

Görüldüğü tüm ss lerde hasar yiyorsun ama çoğunda hasar yediğin gözükmüyor, dediğim gibi bug oldu bende kullandım, daha fazla bir açıklama gelmeyecek bug abuse kapsamında işlem uygulana bilir.

#11 - 12.01.2023 16:50
https://streamable.com/r3vnwv Burada sana olduğu gibi banada hasar bugu oluyor, hasar almadığı fark ettiğim de relog atıp geliyorum zaten düzeliyor, ama relog atman biraz uzun sürüyor bu konuda yönetim kusura bakmasın bug abuse kapsamında gerekli cezayı alabilirim, 2k veya 3k fark etmez sen nasıl uygun görürseniz.
Ben burda hasar yiyorum bro, sen onu da yapmıyorsun. Her şey ortada gözüküyor. Bug abuse falan da değil, elini end tuşundan çekmediğini biliyoruz, geçen gece arkadaşlarının god yüzünden banlanması da bunu doğruluyor.
Hasar yiyorsan orada sen şöyle göstereyim ozaman.
1
2
3
4
5
6

Görüldüğü tüm ss lerde hasar yiyorsun ama çoğunda hasar yediğin gözükmüyor, dediğim gibi bug oldu bende kullandım, daha fazla bir açıklama gelmeyecek bug abuse kapsamında işlem uygulana bilir.
Ben bunun savunmasını yaptım, yönetim okudu ve anladı. Burada hasar yemememin sebebi c-bug ve c-roll yapılması. Karşıdaki adam c-bug animasyonuna girdiği için benim ekranımda kendi ekranına sıksa bile hasar yemiyorum. Sen c-bug yapmıyorsun(yapamazsın zaten sistem izin vermiyor), bir şey yapmıyorsun. Birde gelip burada boş bir argüman sunuyorsun. God olduğun bariz belli kısaca dostum. Yönetici kararı bekleyebiliriz.

#12 - 12.01.2023 18:12
İnceleniyor.

#13 - 12.01.2023 19:01
God mode kullanımı bariz. Yasaklandı.