Konu: Maske_49114 | GOD-MODE  (Okunma sayısı 322 defa)

#0 - 12.01.2023 15:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vdekjen Dervishi @Batman31
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Yarmel Lovell @Vicolays
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/01/2023, 14:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek prograprogram kullanımm, yükleme, modlama veya ı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood bölgesinde çatışma sırasında GOD modu açık olduğu için ölmüyor ve kişi karşısındaki kişi/kişileri öldürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
&ab_channel=d0ssx%21

Ek açıklamalar(varsa):

Yarmel Lovell'e ait, ek video.
« Son Düzenleme: 12.01.2023 15:22 dossx »

#1 - 12.01.2023 15:19
Farklı açılardan video atayım.

Arkadaş zaten daha önceden hile yüzünden yasaklanmış, 1 ay falan olmuş daha çok yeni. Buna rağmen devam ediyor, mümkünse forum ban.

#2 - 12.01.2023 15:24
@lencarst hani diyordun ya bro hile açarsa atarız diye, bekliyorum oluşumundan uzaklaştırmanı  :-*

#3 - 12.01.2023 15:48
@lencarst hani diyordun ya bro hile açarsa atarız diye, bekliyorum oluşumundan uzaklaştırmanı  :-*

Ben de diyorum oyundan toksikleyen kim, Vicolays'mış. Kingpin'in başka üyesi zannederek cevap verdim al iki gözüm.

https://streamable.com/4yivzl

Şunu da not düşeyim: "Her birlik lideri; birliğinin adminidir." Evet ama internet kafe işletemediğimin de farkına varın, Vicolays gibi dostlarımızın "friend ekleyin." mevzusuna girmiyorum bile aynı hassasiyette empati yaparsınız.

#4 - 12.01.2023 15:55
Kimseyi toksiklemedim dostum, eğer öyle anladıysan birkaç cümleyi kaldıramıyorsun demektir. Hileci arkadaşı attığın için sağ ol iki gözüm.

Ayrıca ben sana "Adamın bile kullanıyor, kontrol eder misin?" dediğimde "Git şikayet aç" diyorsun, ben sana adamı banlaman için değil, adamı uyarman için bunu söylüyorum. Buna rağmen sen "Ben uğraşmam, savunmasını yaparız, şikayetini açarsın." vs. yazmana karşılık bunları söyledim. İstediğin  mevzuya da gir bro, 6 ay önceki olayları açmak istersen aç ama bu sana hiçbir şey kazandırmayacak çünkü ben buradayım, bir şey kaybetmedim.  :sampanya:

#5 - 12.01.2023 15:57
Kimseyi toksiklemedim dostum, eğer öyle anladıysan birkaç cümleyi kaldıramıyorsun demektir. Hileci arkadaşı attığın için sağ ol iki gözüm.

Ayrıca ben sana "Adamın bile kullanıyor, kontrol eder misin?" dediğimde "Git şikayet aç" diyorsun, ben sana adamı banlaman için değil, adamı uyarman için bunu söylüyorum. Buna rağmen sen "Ben uğraşmam, savunmasını yaparız, şikayetini açarsın." vs. yazmana karşılık bunları söyledim. İstediğin  mevzuya da gir bro, 6 ay önceki olayları açmak istersen aç ama bu sana hiçbir şey kazandırmayacak çünkü ben buradayım, bir şey kaybetmedim.  :sampanya:

Hileci adamı niye uyarayım dostum? Hileci adamı atarım, kanıtım varsa şikayet açarım, göz niye yumayım birileri gibi? Admin değilim sana "spec" atıp adamı banlayamam, bana video atmamışsınız kanıt yok birlikten atmak için yeni oldu yeni attım. Sana bir şey kaybettirme amacımda değilim, tarih bir şeyleri unutmaz bunu hatırlatma derdindeyim aynı mevzu aynı empati, daha temiz SAMP. Birinin sözüyle de birini yoktan yere şikayet edemem.

#6 - 12.01.2023 16:02

Hileci adamı niye uyarayım dostum? Hileci adamı atarım, kanıtım varsa şikayet açarım, göz niye yumayım birileri gibi? Admin değilim sana "spec" atıp adamı banlayamam, bana video atmamışsınız kanıt yok birlikten atmak için yeni oldu yeni attım. Sana bir şey kaybettirme amacımda değilim, tarih bir şeyleri unutmaz bunu hatırlatma derdindeyim aynı mevzu aynı empati, daha temiz SAMP. Birinin sözüyle de birini yoktan yere şikayet edemem.

Benim zaten sana bunları söyleme sebebim sana zarar gelmesi, kaybetmen değil. Öyle olsaydı iletişime geçmezdim. Maksatım sana ve birliğine zarar gelmemesi. Neyse birbirimize anladığımıza göre arkadaş savunma yapabilir, bizim daha yazı yazmamıza gerek yok.

#7 - 12.01.2023 16:37
Çok fazla boş konuşmuşsunuz fazla iletiye gerek yok, 24 saat içerisinde savunma gelir.

#8 - 12.01.2023 16:39
https://streamable.com/r3vnwv Burada sana olduğu gibi banada hasar bugu oluyor, hasar almadığı fark ettiğim de relog atıp geliyorum zaten düzeliyor, ama relog atman biraz uzun sürüyor bu konuda yönetim kusura bakmasın bug abuse kapsamında gerekli cezayı alabilirim, 2k veya 3k fark etmez sen nasıl uygun görürseniz.

#9 - 12.01.2023 16:41
https://streamable.com/r3vnwv Burada sana olduğu gibi banada hasar bugu oluyor, hasar almadığı fark ettiğim de relog atıp geliyorum zaten düzeliyor, ama relog atman biraz uzun sürüyor bu konuda yönetim kusura bakmasın bug abuse kapsamında gerekli cezayı alabilirim, 2k veya 3k fark etmez sen nasıl uygun görürseniz.
Ben burda hasar yiyorum bro, sen onu da yapmıyorsun. Her şey ortada gözüküyor. Bug abuse falan da değil, elini end tuşundan çekmediğini biliyoruz, geçen gece arkadaşlarının god yüzünden banlanması da bunu doğruluyor.