Konu: Federico Abruzzi / DM - NC kuralı ihlali  (Okunma sayısı 157 defa)

#10 - 27.12.2022 00:47
Kanki tek günde 6 ihlalden jail yedin, neden bahsediyon? Vurmayın diye discorddan yazıyorsun, Poshevoya geçiyorsun. DM atmadığını iddia ediyorsun, 3 dakika önce nc atmış karaktere sıkmaya çalışıyorsun. Aynenn.
Daha önce DM'den bir tane jail yemişmiyim baksana? god açıp her türlü hileyi açtığınız için oyundan soğudum, poschevo geçtim. Azıcık yüz veriyoruz olmayan yüzünüz başka uzuvlarınızı kaldırıyor. Kimseyle kötü olmamaya çalışıyorum, iki üç tane liseli bile olmayan çocuğun iftirasıyla uğraşıyorum.
Git kanıtın varsa şikayet aç, şahısa forum kural ihlalinden de eklenirse güzel olur.

#11 - 27.12.2022 00:48
Orada Arzem'i CK etmeye geldik, fakat evden çıkınca pompalı ile karşımıza çıktın. Normal olarak Federico sana ateş etti.
Ortada silah falan yok, varsa kanıt atın. Boş chat yapmayın.

#12 - 27.12.2022 00:49
Kanki tek günde 6 ihlalden jail yedin, neden bahsediyon? Vurmayın diye discorddan yazıyorsun, Poshevoya geçiyorsun. DM atmadığını iddia ediyorsun, 3 dakika önce nc atmış karaktere sıkmaya çalışıyorsun. Aynenn.
Daha önce DM'den bir tane jail yemişmiyim baksana? god açıp her türlü hileyi açtığınız için oyundan soğudum, poschevo geçtim. Azıcık yüz veriyoruz olmayan yüzünüz başka uzuvlarınızı kaldırıyor. Kimseyle kötü olmamaya çalışıyorum, iki üç tane liseli bile olmayan çocuğun iftirasıyla uğraşıyorum.
Git kanıtın varsa şikayet aç, şahısa forum kural ihlalinden de eklenirse güzel olur.
Ban yemişsiniz diyorum şikayet aç diyorsun :D

#13 - 27.12.2022 00:56
Ban yemişsiniz diyorum şikayet aç diyorsun :D
Yav ne anlatıyorsun birader, banı ben mi yedim burada boş konuşma algı yapmayı da bırak şikayet hakkında savunma 0 sadece saçmalıyorsunuz saçmalamaya devam edecekseniz bırakın admin gereken kararı versin.
ALO? @KSZ
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 27.12.2022 01:02 Kasimer »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#14 - 27.12.2022 19:03
Karakter ceza alacak.