Konu: Federico Abruzzi / DM - NC kuralı ihlali  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 26.12.2022 22:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @van der godefroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
"Alkaj" birliği kapandıktan sonra birlikten çıkıp karakter değişimi (NC) attım. Karakterimi değiştirmeme rağmen Bertuzzi üyesi bana ateş açtı.
"Arzem Alkaj" karakterinden (26/12/2022, 21:39) saatlerinde NC atıyorum. NC atalı 3 dakika geçmeden DM yiyiyorum. Bu metagaming de değil, ne diyeceğimi şaşırdım.
Şahıs rus birliğinden de yeni NC atarak Federico karakterine geçiş yapmış. Yani karaktere yeni geçiş yaptığı için 48 saat boyunca çatışma rollerine girmesi yasak.
Bunu da çiğniyor, DM ve NC ihlalinden cezalandırılıp DM attığı için silahının da silinmesini talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Eski karakterimle NC saati ve yeni karakterimin sivil görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

•Saat 21:39'da NC attıktan 3 dakika sonrası:

•Federico Abruzzi karakterine dün NC attığının kanıtı (48 Saat çatışma kural ihlali):

Ek açıklamalar(varsa): @Quiwy adına açıldı.
DM esnasında silahımı silmiştiniz. @Nyarko aynı tarife uygulanırsa sevinirim.

« Son Düzenleme: 26.12.2022 23:15 Kasimer »

#1 - 26.12.2022 22:40
İyi geceler, Arzem Allkaj'ın evini bastık, kendisi q attı. Kapıya çıktık ve karşımıza shotgunlu bir şekilde geldin, sonra q attın. Ben nereden bilebilirim o an NC attığını? olayı çarpıtma lütfen. Ayrıca silahım neden siliniyor, anlamadım. Her şey tesadüften ibaret.
21:41 gibi evini basmışız, o an NC attığını bilemezdim. her şey tesadüfi

Silahlı bir şekilde düşman olduğumuz ve CK hakkının bizde olan bir düşmanımızın evinin önüne geliyorsun, seni o an destek sandım. Quiwy olduğunu bilseydim sıkmazdım.
Q atıyorsun.

Kısaca özet geçmek gerekirse, ortada metalık bir durum yok. Silahlı bir şekilde düşmanımızın evini basıyoruz, birden kapıda silahlı beliriyorsun. Quiwy olduğunu bilseydim sıkmazdım.

#2 - 26.12.2022 22:42
Attığın ss lerde silahlı olduğunun ss i nerde?

#3 - 26.12.2022 22:45
Quiwy doğrulayacaktır, kine gerek yok. Alakan olmadığı şikayete yorum yapma. İyi geceler

#4 - 26.12.2022 23:08
Alıntı
İyi geceler, Arzem Allkaj'ın evini bastık, kendisi q attı. Kapıya çıktık ve karşımıza shotgunlu bir şekilde geldin, sonra q attın.
•NC atılan yer:(/Q falan atmadım, ne /q'sü? Oyunda jaildeydim, çıkar çıkmaz NC attım. Saatlerden de görüleceği üzere NC attığım saat.)

Alıntı
Silahlı bir şekilde düşman olduğumuz ve CK hakkının bizde olan bir düşmanımızın evinin önüne geliyorsun, seni o an destek sandım. Quiwy olduğunu bilseydim sıkmazdım.
Q atıyorsun.
•Chatinizde de görüldüğü üzere (kick). /q veya bağlantı kopartmak değil.

•Orası Arzem Alkajın evi değil, karakter NC saati (21:39) attığınız görseller 21:41 yani benim karakterim Arzem değil.

Alıntı
Kısaca özet geçmek gerekirse, ortada metalık bir durum yok. Silahlı bir şekilde düşmanımızın evini basıyoruz, birden kapıda silahlı beliriyorsun. Quiwy olduğunu bilseydim sıkmazdım.
Elimde silah falan yok, karakterimle NC atıyorum. Neden silah taşıyayım? Şehirde kimseyi tanımayan 0 bir karakter olarak. Birliği bile olmayan bir karakter olarak, neden? Silahlı olduğuma dair bir kanıt yok, çünkü silah yoktu.

Alıntı
Ayrıca silahım neden siliniyor, anlamadım. Her şey tesadüften ibaret.
Ortada tesadüf falan yok, dümdüz DM atıyorsunuz. DM atan karakterlerin OOC jaillerinde @Nyarko nun söylemi üzerine DM atılan silah silinir. Royce karakteri sivilken sizi vurduğumda silahımı silmişlerdi. Çünkü DM olarak geçiyordu. Bu da sivil bir karakteri vurmaktır, yani yaptığınız şey DM. Bu yüzden silahınız DM attığınız için silinecek.
« Son Düzenleme: 26.12.2022 23:11 Kasimer »

#5 - 26.12.2022 23:22
Dm arayışında olsaydım sizin gibi birlikten birliğe zıplardım, zaten quiwy bana pm atınca sıkmayı bıraktım. Düşürmedim bile, pmler kontrol edilebilir. Diyeceklerim bu kadar, vesselam.

#6 - 26.12.2022 23:24
Kanki tek günde 6 ihlalden jail yedin, neden bahsediyon? Vurmayın diye discorddan yazıyorsun, Poshevoya geçiyorsun. DM atmadığını iddia ediyorsun, 3 dakika önce nc atmış karaktere sıkmaya çalışıyorsun. Aynenn.

#7 - 26.12.2022 23:53
Kanki tek günde 6 ihlalden jail yedin, neden bahsediyon? Vurmayın diye discorddan yazıyorsun, Poshevoya geçiyorsun. DM atmadığını iddia ediyorsun, 3 dakika önce nc atmış karaktere sıkmaya çalışıyorsun. Aynenn.
Daha önce DM'den bir tane jail yemişmiyim baksana? god açıp her türlü hileyi açtığınız için oyundan soğudum, poschevo geçtim. Azıcık yüz veriyoruz olmayan yüzünüz başka uzuvlarınızı kaldırıyor. Kimseyle kötü olmamaya çalışıyorum, iki üç tane liseli bile olmayan çocuğun iftirasıyla uğraşıyorum.

#8 - 26.12.2022 23:57
İhlal konusuna gelirsek, evet. Hayatımda yapmadığım kadar ihlal yaptım, tabii ki sebebi var. On adet adamınız hileden/bugdan yasaklandı. Rol yapmaya çalışıyoruz, rolden soğuyoruz. Adminler insiyatif tanımıyor tabii ki, jaili atıyorlar. Yapacak bir şey yok.

#9 - 27.12.2022 00:07
Orada Arzem'i CK etmeye geldik, fakat evden çıkınca pompalı ile karşımıza çıktın. Normal olarak Federico sana ateş etti.