İyi geceler, Arzem Allkaj'ın evini bastık, kendisi q attı. Kapıya çıktık ve karşımıza shotgunlu bir şekilde geldin, sonra q attın.
•NC atılan yer:(/Q falan atmadım, ne /q'sü? Oyunda jaildeydim, çıkar çıkmaz NC attım. Saatlerden de görüleceği üzere NC attığım saat.)
Silahlı bir şekilde düşman olduğumuz ve CK hakkının bizde olan bir düşmanımızın evinin önüne geliyorsun, seni o an destek sandım. Quiwy olduğunu bilseydim sıkmazdım.
Q atıyorsun.
•Chatinizde de görüldüğü üzere (kick). /q veya bağlantı kopartmak değil.
•Orası Arzem Alkajın evi değil, karakter NC saati (21:39) attığınız görseller 21:41 yani benim karakterim Arzem değil.
Kısaca özet geçmek gerekirse, ortada metalık bir durum yok. Silahlı bir şekilde düşmanımızın evini basıyoruz, birden kapıda silahlı beliriyorsun. Quiwy olduğunu bilseydim sıkmazdım.
Elimde silah falan yok, karakterimle NC atıyorum. Neden silah taşıyayım? Şehirde kimseyi tanımayan 0 bir karakter olarak. Birliği bile olmayan bir karakter olarak, neden? Silahlı olduğuma dair bir kanıt yok, çünkü silah yoktu.
Ayrıca silahım neden siliniyor, anlamadım. Her şey tesadüften ibaret.
Ortada tesadüf falan yok, dümdüz DM atıyorsunuz. DM atan karakterlerin OOC jaillerinde
@Nyarko nun söylemi üzerine DM atılan silah silinir. Royce karakteri sivilken sizi vurduğumda silahımı silmişlerdi. Çünkü DM olarak geçiyordu. Bu da sivil bir karakteri vurmaktır, yani yaptığınız şey DM. Bu yüzden silahınız DM attığınız için silinecek.