Konu: andreius ihlal  (Okunma sayısı 315 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2022 16:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bestgunslinger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/12/2022 14:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:sivil çatışmaya katılma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sivil savaşa katılma

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/cdn/2022/12/25/LWW4H.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.12.2022 16:56
o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdan

#2 - 25.12.2022 17:03
çatışma şikayette de belirttiğin saatte oluyor kanıtı aşağıda.

Spoiler: GösterGizle

Video kayıtlarında çatışmadan önce /birlikaktif attığım bir anı bulamadım fakat aşağıdaki kanıtta birlikte olduğunun kanıtı var.

Spoiler: GösterGizle

Eğer adminler öncesine dair bir kanıt istiyorsa şu anda bildiğim kadarıyla aramızdan biriside yok. O yüzden loglara bakılabilir. İyi günler.

#3 - 25.12.2022 17:11
o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdan
beni ilgilendirmez benim arkadaşım aynı konudan beş yüz dakika yedi. Yetersiz kanıt falanda yok adın vs her şey burda daha ne atalım buraya  :manifdog

#4 - 25.12.2022 19:23

#5 - 25.12.2022 19:25
beni ilgilendirmez benim arkadaşım aynı konudan beş yüz dakika yedi. Yetersiz kanıt falanda yok adın vs her şey burda daha ne atalım buraya  :manifdog
birliğe girdim hepinizi dusurduk kanka sonra gittik elimizi kolumuzu sallaya sallaya, sistemsel çıktık attığın ss kim bilir hangi saate ait

#6 - 25.12.2022 19:56
birliğe girdim hepinizi dusurduk kanka sonra gittik elimizi kolumuzu sallaya sallaya, sistemsel çıktık attığın ss kim bilir hangi saate ait
yazık cidden yazık hepinizi düşürdük diyebilecek yüzün hala var mı? beni düşürebildiğiniz bi ss iniz yoktur elinizde  O:-)
biz zamanında vurduklarımıza mekanı temizletme rolüde yaptık bilir onlar kendilerini  ;)
« Son Düzenleme: 25.12.2022 20:02 akamiracss »

#7 - 25.12.2022 19:57
ben bilmem dm sırasında birlikte değildin biz saniyesinde hepinize baktık

#8 - 25.12.2022 20:08
yazık cidden yazık hepinizi düşürdük diyebilecek yüzün hala var mı? beni düşürebildiğiniz bi ss iniz yoktur elinizde  O:-)
biz zamanında vurduklarımıza mekanı temizletme rolüde yaptık bilir onlar kendilerini  ;)
şikayetle alakası ne yorumunun? şikayete bakan yetkilinin susturma atmasını istiyorum, şikayetle ilgili konuş.

#9 - 25.12.2022 20:09
yeterli kanıtı attım diye düşünüyorum, sonuçlanabilir.