0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdan
Alıntı yapılan: bestgunslinger - 25.12.2022 16:56o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdanbeni ilgilendirmez benim arkadaşım aynı konudan beş yüz dakika yedi. Yetersiz kanıt falanda yok adın vs her şey burda daha ne atalım buraya
Alıntı yapılan: akamiracss - 25.12.2022 17:11Alıntı yapılan: bestgunslinger - 25.12.2022 16:56o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdanbeni ilgilendirmez benim arkadaşım aynı konudan beş yüz dakika yedi. Yetersiz kanıt falanda yok adın vs her şey burda daha ne atalım buraya birliğe girdim hepinizi dusurduk kanka sonra gittik elimizi kolumuzu sallaya sallaya, sistemsel çıktık attığın ss kim bilir hangi saate ait
Alıntı yapılan: bestgunslinger - 25.12.2022 19:25Alıntı yapılan: akamiracss - 25.12.2022 17:11Alıntı yapılan: bestgunslinger - 25.12.2022 16:56o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdanbeni ilgilendirmez benim arkadaşım aynı konudan beş yüz dakika yedi. Yetersiz kanıt falanda yok adın vs her şey burda daha ne atalım buraya birliğe girdim hepinizi dusurduk kanka sonra gittik elimizi kolumuzu sallaya sallaya, sistemsel çıktık attığın ss kim bilir hangi saate aityazık cidden yazık hepinizi düşürdük diyebilecek yüzün hala var mı? beni düşürebildiğiniz bi ss iniz yoktur elinizde biz zamanında vurduklarımıza mekanı temizletme rolüde yaptık bilir onlar kendilerini